Parhaat iPhone XS Max -näytönsuojat vuonna 2021

Ainoa ongelma isojen puhelimien kanssa on se, että ne putoavat todennäköisemmin käsistämme. Applen lippulaiva iPhone XS Max ei ole poikkeus. Riippumatta siitä, kuinka kestävät valmistajat rakentavat puhelimiaan, pudotettuaan näyttö rikkoutuu ensimmäisenä, sydämemme suussa. Tässä karkaistusta lasista valmistetut näytönsuojat auttavat, mutta myös niistä puuttuu yksi tärkeä asia: yksityisyys. iPhone XS Max Privacy -näytönsuojat vastaavat oikeutetusti ongelmaan.

 1. BISEN
 2. FlexGear
 3. Ailun
 4. Pehael
 5. NÄYTTÖ
 6. Uxinuo
 7. QEONIX
 8. Tensea
 9. MaxDemo
 10. Chenna

1. BISEN

Suojaa yksityisyytesi ja Bisenin iPhone XS Max -näytön täydellinen turvallisuus. Voit käyttää laitettasi haluamallasi tavalla, mutta vakoojat eivät näe mitään. Sen lisäksi tuote suojaa laitteen näyttöä tehokkaasti naarmuilta, sormenjäljiltä ja pieniltä putoamisilta.

Suojan asentaminen on helppoa ja vaivatonta. se ei jätä kuplia ja antaa sinulle paljaan ruudun asennuksen jälkeen. Lopuksi yritys tarjoaa myös elinikäisen takuun ja vaihdon.

USP: Elinikäinen takuu ja vaihto

Tutustu Amazoniin

2. FlexGear

Vaikuttava asia FlexGear-tietosuojalaitteessa on se, että sen kovuus on 9H, mutta se on ohuempi 15% verrattuna muihin. Sen lisäksi suoja on tarpeeksi tumma yksityisyytesi turvaamiseksi, mutta ei liian tumma, minkä vuoksi sinun on lisättävä näytön kirkkautta. Tämän avulla voit säästää iPhonen XS Max -akun käyttöikää.

Sen lisäksi suojus on särkymätön ja suojaa näyttöä tavallisilta iskuilta ja putoamisilta. Lopuksi, se toimitetaan kolmen pakkauksessa, joka voi olla hyödyllinen, jos sinulla on useita laitteita.

USP: 15% ohuempi

Tutustu Amazoniin

3. Ailun

Toisin kuin FlexGear, Ailun-yksityisyyssuoja tarvitsee näytön kirkkauden lisäämistä, koska lasisuoja on hieman tumma. Sen lisäksi suojus kestää pölyä, likaa, öljyä ja sormenjälkiä.

Asennusprosessi on yksinkertainen eikä jätä kuplia. Lopuksi yritys tarjoaa tuotteelle vaivattoman 12 kuukauden takuun.

USP: Kuplaton asennus.

Tutustu Amazoniin

4. Pehael

Pahael-tietosuojasuoja on pakattuna kolmeen, mutta kaikki kolme ovat yhteensopivia vain iPhone XS Maxin kanssa. Kuten melkein kaikilla muilla näytönsuojuksilla, myös tällä on 9H-kovuus ja se kestää naarmuja.

Sen lisäksi se on erittäin ohut ja siten yhteensopiva lähes kaikkien markkinoilla olevien tapausten kanssa. Viimeiseksi, se on hieman tummempi, joten sinun on lisättävä laitteen näytön kirkkautta.

USP: Yhteensopiva kotelon kanssa

Tutustu Amazoniin

5. NÄYTTÖ

Kuten kaikilla muillakin yksityisyyden suojailla, CTREEY: n kovuudella on myös 9H-kovuus, joka kestää naarmuja, pölyä ja likaa. Lasi on korkealaatuista, vain 0,33 mm paksu ja leikattu tarkasti sopimaan iPhone XS Max -näyttöön täydellisesti.

Vähittäismyyntipakkauksessa on kaksi näytönsuojaa, yksi puhdistusliina ja pölynpoistotikku. Loppuhuomautuksessa, ottaen huomioon hinta, näytönsuoja on syytä etsiä.

USP: Paksuus 0,33 mm

Tutustu Amazoniin

6. Uxinuo

UXinuo-yksityisyysnäytönsuoja iPhone XS Maxille on hieman korkeammalla hintaluokalla, mutta tuotteen laatu oikeuttaa sen. Jopa Amazonin luokitukset ovat erittäin positiivisia jopa korkeammalla hinnalla.

Vaikka tämän tietyn näytönsuojan ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin kaikki muut, pidän tätä yhtenä parhaimmista iPhone XS Max -suojaimista. Tämä johtuu lähinnä LG: n yksityisyydensuojaominaisuuksista. Lopuksi, se tulee yhtenä pakkauksena yhdessä ystävällisen asiakastuen kanssa takuua varten.

USP: LG Privacy -materiaalit huippulaatua varten

Tutustu Amazoniin

7. QEONIX

QEONIX-yksityisyysnäytönsuoja iPhone XS Maxille on saanut Amazonissa yli 1500 luokitusta keskimäärin neljä tähteä viidestä. Tarkkojen leikkausten ja ohuen profiilin ansiosta se sopii täydellisesti laitteeseesi kotelon kanssa.

Tälläkin, kuten kaikilla muillakin, on 9H-kovuus ja naarmuuntumaton kyky. Suojan paksuus on vain 0,3 mm, ja se suojaa tehokkaasti näyttöä ja yksityisyyttäsi. Se on epäilemättä kokeilun arvoinen.

USP: 0,33 mm paksuus ja kotelon kanssa yhteensopiva

Tutustu Amazoniin

8. Tensea

Tensean yksityisyyden suojakalvolla on myös 9H-kovuus sekä naarmuuntumista, pölyä ja likaa. Yritys väittää, että suojalla on 100% kosketustarkkuus ja pystyt myös käyttämään 3D-kosketusta moitteettomasti.

Asennus on myös yksinkertaista jättämättä kuplia. Sen lisäksi, jos haastat asennuksen, pakkauksessa on kaksi suojaa. Lopuksi yhtiö väittää myös olevan verkkokalvon teräväpiirtotarkkuus asennetun näytönsuojan kanssa.

USP: HD-verkkokalvon selkeys

Tutustu Amazoniin

9. MaxDemo

MaxDemo-yksityisyyden suojakalvo on valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, ja sen kovuus on 9H. Kuten kaikki muutkin, tämäkin kestää naarmuja, pölyä ja likaa tinkimättä kosketusherkkyydestä.

Se toimitetaan kahdessa pakkauksessa ja voi olla hyödyllistä, jos rikkot kumman tahansa. Liima on kuplaton, ja se tekee siitä erittäin helpon asentaa iPhone XS Max -laitteeseesi. Lopuksi, ottaen huomioon hinta ja Amazon-luokitukset, tuote on syytä etsiä.

USP: Laadukkainta karkaistua lasia

Tutustu Amazoniin

10. Chenna

Chennan suojakotelossa on ballistinen karkaistu lasi, jonka kovuus on 9H ja 2,5D pyöreät reunat. Se suojaa iPhone XS Max -laitteen näyttöä säännöllisiltä putoamisilta ja iskuilta sekä vastustaa naarmuja, pölyä ja likaa.

Voit käyttää Face ID: tä ja 3D Touchia lähes 100% tarkkuudella. Sen lisäksi se on myös yksi ohuimmista suojuksista luettelossa, jonka paksuus on vain 0,3 mm. Lopuksi, se on pakattu kolmeen kerralla yhdellä ostoksella.

USP: Ballistinen karkaistu lasi

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Voi olla vaikea sanoa jotakuta heidän kasvoillaan katsomaan sivuun lähettämällä luottamuksellista viestiä jollekulle. Mutta näiden yksityisyyden suojainten avulla he tietävät sen itse, eikä meidän tarvitse ponnistella. Joka tapauksessa oletan, että tässä olevasta luettelosta on ollut paljon apua sinulle. Jos luulet, että jokin erityinen yksityisyyden suoja on lueteltava tässä, muista kommentoida alla.

Voit myös tutkia:

 • Parhaat nestemäiset näytönsuojat iPhonelle
 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot
 • Yhteensopivat iPhone Xs Max -latauslaitteet
 • Parhaat iPhone Xs Max Professional -kotelot

Uusimmat viestit