Parhaat iPhone 7 -näytönsuojat vuonna 2021

Muistan edelleen, kuinka iPhone 6: n näytöstäni tuli julma naarmu. Minun oli käytettävä hyviä dollareita vaihtaakseni näyttöä. Kun olen oppinut oppitunnin kovalla tavalla, aina kun lahjan itselleni upouuden iPhonen, en aio ostaa parempaa näytönsuojaa. Ja tällä kertaa olen jälleen ostanut uskomattoman iPhone 7 -näytönsuojat. Tarkista nyt!

1. IQ-kilpi

Etsitkö parempaa näytönsuojaa? Häikäisemättömällä tekniikalla varustettu IQ Shield -näytönsuoja on suunniteltu antamaan sinun käyttää iPhonea mukavasti myös kirkkaasti valaistuilla alueilla.

Tässä näytönsuojassa on ulkopäällyste, joka estää pölyn, lian ja sormenjäljet. Se on tarpeeksi vahva puolustamaan laitteen näyttöä tyhjästä, naarmuilta tai kolhuilta. Koska siinä ei ole kuplia, sen asentamisessa ei ole mitään ongelmaa.

USP: Vähentää häikäisyä

Tutustu Amazoniin

2. Voimateoria

Power Theory on noussut suosituksi tuotemerkiksi iPhonen lisävarusteiden alalla. Tämä lasinen näytönsuoja on tarkoitettu iPhonelle 7. Power Theory on käyttänyt korkealaatuista japanilaista Asahi-karkaistua lasia estämään lian, naarmujen ja halkeamien vahingoittamasta puhelimesi näyttöä.

Käytä aina Power Theory -näytönsuojaa ja hanki paras iPhonen jälleenmyyntiarvo myös kahden tai kolmen vuoden kuluttua. Tämä suojus sisältää huomionarvoisia ominaisuuksia, kuten 9H-luokiteltu lasikilpi, ALS- ja läheisyysanturit sekä 3D-kosketusherkkyys.

USP: Litteä muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Ylpeä tarkennus

Proud Focus on huolellisesti muotoillut tämän näytönsuojan iPhone 7: lle. Sen tarkkuus näkyy siinä, että puhelimen näytön reunalla on noin 1/10 tuuman kattamaton tila, jotta vältetään kuplat ja valkoinen halo reunalla.

Tämä näytönsuoja on erittäin ohut (0,2 mm), ja silti se voi estää putoamisen ja putoamisen aiheuttamat naarmut ja iskut. Tunnet enemmän herkkyyttä, kun olet vuorovaikutuksessa puhelimesi kanssa kosketusnäytön kautta.

USP: Valmistettu tarkasti

Tutustu Amazoniin

4. G-väri

9H-kovuudella siunattu G-Color kestää kaikki ulkoiset vaikutukset. Ylivoimainen rakenne antaa sen suojautua naarmuilta tai hankaukselta.

Valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, tämä näytönsuoja on poikkeuksellisen kestävä. Se tarjoaa teräväpiirtotarkkuuden HD, mikä helpottaa laitteen käyttöä kirkkaissakin olosuhteissa. Se on uskomattoman sileä ja reagoiva kosketukseen.

USP: Spy, Anti-peep

Tutustu Amazoniin

5. LUVVITT

Pidän LUVVITT-näytönsuojasta kyvystä pudottaa tippojen vaikutus ja estää naarmuuntuminen. 9H-kovuus varmistaa, että näyttö on suojattu tahattomilta pudotuksilta.

Iskunkestävä kerros vahvistaa sen lujuutta ja pitkäikäisyyttä. Pyöristettyjen reunojen ansiosta se voidaan asentaa täydellisesti. LUVVITT-näytönsuoja on kuplaton eikä jätä mitään jäämiä.

USP: Japanilainen Asahi-karkaistu lasi

Tutustu Amazoniin

6. Tech Armor

Upean terävän HD-tarkkuuden ansiosta Tech Armor -näytönsuoja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Vankka rakenne kestää enemmän ulkoisia iskuja, kuten pudotuksia tai naarmuja.

Erinomainen kosketustarkkuus tekee laitteen käytöstä vaivatonta. Kaarevat reunat auttavat sitä asentamaan helposti. Se kestää hyvin sormenjälkiä, jäännöksiä, öljyä tai pölyä.

USP: HD ballistinen lasi

Tutustu Amazoniin

7. SmartDevil

SmartDevil tuo teräväpiirtoisen karkaistun lasin, jolla on ominaisuuksia, kuten sormenjälkien esto; kosketusherkkyys ja kuplaton sovellus. Kestävä näytönsuoja rikkoutuu ensin, ennen kuin vahingossa tapahtuva pudotus voi vahingoittaa iPhonen kosketusnäyttöä.

Tämän näytönsuojan 9H-kovuus suojaa laitettasi teräväkärkisten esineiden, kuten veitsen tai avainten, naarmuilta, naarmuilta tai kolhuilta. Tarkista myös hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite, joka pitää hiki, öljytahrat ja sormenjäljet ​​poissa.

USP: HD-verkkokalvon selkeys

Tutustu Amazoniin

8. amFilm

amFilm on tunnettu nimi iPhonen näytönsuojissa. Tämä erittäin kirkas HD-näytönsuoja tarjoaa 99,9% läpinäkyvyyden, joka antaa sinulle luonnollisen katselukokemuksen. Et ymmärrä ohuen kerroksen esiintymistä sormiesi ja kosketusnäytön välillä.

Näytönsuojuksessa on oleofobinen pinnoite öljy- ja sormenjälkien tahrojen estämiseksi. Lisäksi sen 9H-kovuus tekee suojuksesta kestävämmän ja se kestää naarmuja. Käytä asennussarjaa ja aseta suojus helposti ottamatta kenenkään apua.

USP: 99,9% läpinäkyvyys

Tutustu Amazoniin

9. JETech

JETech-näytönsuoja on laadukas. Mikä tekee siitä huippuluokan näytönsuojan, on erinomainen selkeys ja kyky tarjota upea reagointi kosketukseen.

9H-kovuuden ansiosta tämä näytönsuoja voi vastustaa kolhuja. Koska se on naarmuuntumaton, se ei menetä viehätystään kauan. Pöly, tahrat tai öljyjäämät eivät vaikuta siihen lainkaan. Se on tehty kuplattomaksi.

USP: Erittäin korkea kovuus

Tutustu Amazoniin

10. Yousave-tarvikkeet

Korkealaatuisella karkaistulla lasilla varustettu Yousave Accessories -näytönsuoja tarjoaa erinomaiset tulokset. Oleofobinen pinnoite suojaa tahroja, sormenjälkiä, pölyä tai öljyä vastaan. Siksi pinta voi säilyttää laadunsa pitkään.

Suuri kosketusrakenne, jota tukee 9H-kovuus, voi pudottaa kuoppien vaikutuksen optimaalisesti helposti. Koska se on äärimmäisen särkymätön, sillä on vertaansa vailla oleva kestävyys. Hämmästyttävä selkeys ja suuri kosketusherkkyys tekevät siitä erottuvan tavallisista näytönsuojista.

USP: Tarkka istuvuus

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Kirjautua ulos

Laadukkaasta materiaalista valmistetut ja kovuudeltaan 9H nämä näytönsuojat ovat päteviä suojaamaan laitteesi näyttöä. Ne voivat jopa vastustaa terävän veitsen iskuja. Koska ne ovat erittäin reagoivia kosketukseen ja tarjoavat kristallinkirkkautta, ne ovat maksamasi rahan arvoisia.

Joten mitä näytönsuojaa käytetään älypuhelimesi kanssa? Kerro meille siitä kommenteissa. Jos haluat tutustua enemmän, siirry parhaisiin iPhone 7 -puhelimen näytönsuojiin.

Uusimmat viestit