Dubsmash iPhone -sovellus

Olen melko varma, että kun olet käynyt läpi tämän viestin, haluat lisätä tämän sovelluksen suosikkilistallesi. Tämän iPhone-sovelluksen avulla voit viettää tuntikausia sen kanssa, ja haluat näyttää ystävillesi myöhemmin videot ja nauraa silti todella kovasti itsellesi.

Dubsmash iPhone -sovelluksella on hyvin helppoa luoda hauskoja videoita muutamassa sekunnissa. Kun olet kopioinut suosittuja lainauksia ja ääniä videoille, näytä hauskoja videoita ystävillesi ja rakkaillesi. Jos haluat kopioida oman ainutlaatuisen äänesi, voit tehdä tämän noudattamalla yksinkertaisia ​​ohjeita.

Dubsmash iPhone -sovellus - Dub-ääni, luo hauskoja videoita ja jaa se sosiaalisessa mediassa

Videoiden luomisen lisäksi voit myös luoda äänikokoelmia maailman suurimmalla tarjouskirjastolla tai lisätä omia ääniä kaikkien käytettäväksi.

Kuinka se toimii

Tutustu suosikkiääniisi Dubsmashissa. Kun olet ladannut tämän sovelluksen, näet kolme painiketta: Trendit, Löydä ja Omat äänet iPhonella tai iPadilla.

Voit valita suosikkiäänesi Trending & Discover; ja jos haluat luoda oman äänesi, siirry Omat äänet -kohtaan. Sinun on kuitenkin kirjauduttava sisään sähköpostiosoitteellasi, ennen kuin voit luoda ääniä. Sadat äänet on luokiteltu eri luokkiin, kuten ikimuistoiset mainokset, hauska, kauhu / trilleri, rakkaus, sarjakuva, räppi, eläimet ja paljon muuta.

Nyt Dub Your Sound

Joko voit valita äänen esiasennetusta luettelosta tai voit valita oman ainutlaatuisen äänesi Omat äänet -kohdasta.

Kun olet nollannut tietyn äänen, napauta vain tätä ääntä ja aloita äänesi kopiointi. Vapauta mielikuvitus, tee omituisia kasvoja, näytä näyttelijätaitosi tai matkia suosikki näyttelijöitäsi, taiteilijoita, poliitikkoja, opettajia tai sukulaisia. Kun kopiointi on ohi, voit lisätä suodattimia tai tekstiä napauttamalla Lisää tehosteita.

Jakaminen Dub

On täysin ymmärrettävää, ettet pidä tätä uutta videota itsellesi. Näytä taitosi ystävillesi sosiaalisessa mediassa tai WhatsAppissa jakamalla tämä kopio.

Lisää…

Voit lisätä ääniä iTunesista ja galleriasta. Sinun tarvitsee vain napauttaa valikkoa ja napauttaa Lisää ääni. Täällä näet kolme vaihtoehtoa: Tallenna ääni, Lisää iTunesista ja Lisää galleriasta. Voit lisätä musiikkia iTunesista tai lisätä ääniä galleriasta. Tai valitsemalla ensimmäisen vaihtoehdon, voit tallentaa haluamasi äänen.

Lopuksi haluan vain sanoa, että jokaisen keskustelun lopussa kuuluu voimakas nauru - se on taattu! Käytä Dubsmashia ja jaa hauskoja videoita ystävien ja perheen kanssa!

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Uusimmat viestit