Parhaat kiitospäiväsovellukset iPhonelle ja iPadille [2020 päivitetty]

He sanovat, että kylä vie täydellisen kiitospäivän juhlaa ystävillesi ja perheellesi. Mutta vaikka sinulla ei olisikaan muita avustavia käsiä, sinulla on älypuhelin. Tutustu kattavaan luetteloon parhaista kiitospäiväsovelluksista iPhonelle ja iPadille, jotta juhlat olisivat erittäin mieleenpainuvia kaikille rakkaillesi.

  • Ruoka-sovellukset kiitospäivää varten
  • Tehtävienhallintasovellukset
  • Sovellukset, jotka auttavat sinua juhlimaan kiitospäivää
  • Viihdeohjelmat
  • Perhesovellukset
  • Urheilusovellukset
  • Kiitospäivän taustakuvat -sovellukset

Ruoka-sovellukset kiitospäivää varten

Terveellisten ja herkullisten aterioiden jakaminen perheellesi on olennainen osa kiitospäivää. Jos sinulla on kokin tai sous-kokin lämpö tänä vuonna, nämä upeat reseptisovellukset voivat auttaa sinua paljon.

1. Maukas

Tasty on loistava sovellus löytää reseptejä, jotka sopivat hyvin tilaisuuteen ja perheesi ja vieraidesi ruokavaliotarpeisiin. Mukana on myös ainutlaatuinen Mikä on keittiössäsi -ominaisuus, jonka avulla voit löytää reseptejä käyttämällä tällä hetkellä saatavilla olevia ainesosia.

Jokaisella reseptillä on vaiheittaiset ohjeet ja mukautettava mittauskaavio. Määritä vain vieraiden lukumäärä ja saat tarkat määrät kutakin ainesosaa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Ruokaverkoston keittiö

Tänä kiitospäiväviikonloppuna opi alan parhailta. Pyydä suosikki Food Network -kokkejasi opettamaan yksinoikeudella perinteisiä ja moderneja reseptejä vaiheittaisten video-oppaiden avulla.

Jopa kaikki tarvittavat ainesosat toimitetaan suoraan kotiovellesi saumattoman Amazon Fresh -integraation ansiosta.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

3. Kiitospäivän reseptit terveellisille ja ruoanlaittovideoille

Jos olet aloittelija tai et ole varma ruoanlaittotaidoistasi, tämä sovellus on oikea ottelu. Siinä on yli 500 videoreseptiä, joilla on yksityiskohtaiset, helposti seurattavat ohjeet.

Kaikissa resepteissä käytetään yksinkertaisia, halpoja ja helposti saatavia ainesosia käyttäjien mahdollisimman helpoksi. Lisäksi sovellus on puolueellinen terveellisiin resepteihin, jotta voit välttää lomien painonnousun.

Hinta: Vapaa

ladata

Tehtävienhallintasovellukset

Kiitospäivä on epäilemättä erittäin hauskaa, mutta se voi olla myös erittäin stressaavaa. Varsinkin jos olet vastuussa tuhansien asioiden hallinnasta, nämä sovellukset voivat olla täydellisiä stressinhallitsijoita ja murtimia.

1. Todoisti: Tehtävälista ja tehtävät

Täydellinen tehtävienhallinta- ja tehtäväluettelosovellus, joka auttaa sinua virtaviivaistamaan ja hallitsemaan kissasi kaikkia töitä. Älykäs aikataulu -toiminto pitää sinut ajan tasalla eräpäivistä ja auttaa priorisoimaan tehtävät vastaavasti.

Lisäksi voit tehdä yhteistyötä ja luoda jaettuja tehtäväluetteloita ja muistutuksia. Joten kaikki tietävät roolinsa, eikä kukaan unohda mitään elintärkeää tehtävää.

Hinta: Ilmainen (Premium-versio maksaa 3,99 $ / kuukausi)

ladata

2. Instacart: Päivittäistavarat

Valmis voimakas ainesosa tai unohdit jotain ostoslistallasi? Älä stressa; Tässä on pakollinen ruokaostosovellus, joka toimittaa tuoretta ruokaa, alkoholia ja taloustavaroita suoraan sinulle vain 2 tunnissa kaikkialla Yhdysvalloissa.

Pandemianormien mukaisesti sovellus tukee myös sataprosenttista kontaktitonta toimitusta turvallisuutesi takaamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Flipp - viikoittaiset ostokset

Kiitospäivän aikana sinun ei tarvitse pelkästään harjoittaa tehtäviä, vaan myös hallita kuluja ja budjetteja! Joten tässä on houkutteleva kuponkisovellus, joka kokoaa kaikki uusimmat tarjoukset läheisille ja eniten vierailtuille kaupoille.

Se toimii myös varastonhakualustana; etsi tuotteen nimi / tuotemerkki ja tarkista saatavuus eri myyntipisteistä. Lisäksi voit lisätä uskollisuus- ja pistekortteja, jotta voit seurata kaikkea nopeasti ja saumattomasti.

Hinta: Vapaa

ladata

Sovellukset, jotka auttavat sinua juhlimaan kiitospäivää

Kaikki luettelossa mainitut sovellukset auttavat sinua tekemään kiitospäivästä erityisen. Saatat kuitenkin tarvita ylimääräistä apua kaiken järjestämiseen oikein ja tehdä tapahtumasta vieläkin erikoisempaa.

1. Pinterest

Sovellus, joka ei todennäköisesti tarvitse esittelyjä! Olitpa kiitospäivän inspiroima kodinsisustus, pöytäasetus, reseptit, perhepeliideot, hämmästyttävät DIY-kuviot tai jopa iOS-kuvakkeet, saat loputtoman määrän kelvollisia ideoita.

Katso, mikä on trendi, löydä jokapäiväistä inspiraatiota ja tee yhteistyötä muiden kanssa rakentaaksesi lomasi tunnelaudan.

Hinta: Vapaa

ladata

2. ShareTheMeal: hyväntekeväisyyslahjoitus

Kiitospäivänä jaamme aterian rakkaidesi kanssa. Eikö olisi hienoa, jos voimme auttaa tai jakaa aterian apua tarvitsevien kanssa? ShareTheMeal ei ehkä auta sinua askareissasi, mutta se varmasti auttaa sinua kiittämään maailmankaikkeutta siitä, mitä sinulla on,

Se on Yhdistyneiden Kansakuntien Maailman ruokaohjelman hyväntekeväisyyssovellus, jonka avulla voit ruokkia nälkäistä lasta napauttamalla puhelinta.

Hinta: Vapaa

ladata

Viihdeohjelmat

Paranna kiitospäivän taikaa temaattisella musiikilla tai elokuvilla. Ja kuka on parempi kuin nämä hämmästyttävät sovellukset, jotka auttavat sinua pitämään rakkaasi viihdyttämässä koko ajan.

1. Spotify

Onko aterian aikana rauhoittava sinfonia, joka ei estä keskustelua. Tai iloinen, juhlava sävelmä päivän muistoksi. Miljoonien soittolistojen ja kappaleiden ulottuvilla, kaikki on vain haun päässä Spotifysta.

Jos sinulla on Spotify Premium -tilaus, voit myös ladata musiikkia etukäteen ja kuunnella sitä myös silloin, kun internetin nopeus ei ole paras.

Hinta: Ilmainen (Premium-tilaus alkaa 3,99 dollaria)

ladata

2. Netflix

Elokuvien katselu yhdessä on loistava tapa sitoutua, ja Netflixillä on upea valikoima ikimuistoisia lomaelokuvia ja palkittuja sarjoja, jotka auttavat sinua rentoutumaan yhdessä. Laita hyväntuulinen elokuva tai seuraa perinteitä ja nauti perheen suosikki jo monitoista kertaa.

Tai edes liikkua kauhuelokuvassa! Riippumatta valinnastasi, suoratoistopalvelu auttaa sinua hyödyntämään aikasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinta: Ilmainen (tilaus alkaa 8,99 dollaria)

ladata

3. Disney +

Olemme kaikki kasvaneet katsomassa Disney-elokuvia, ja jokaisella perheellä on yleensä suosikki. Disney Plus -tilauksella pääset käsiksi kaikkiin Disneyn klassisiin perheystävällisiin elokuviin.

Eikä siinä vielä kaikki; foorumi tarjoaa myös Marvel-, Star Wars-, Pixar- ja National Geographic-, The Simpsons- ja alkuperäissarjojen, kuten The Mandalorian, sisältöä. Joten, sinulla on rajoittamaton määrä viihdettä kiitospäivän viikonloppuna.

Hinta: Ilmainen (tilaus alkaa 6,99 dollaria)

ladata

Perhesovellukset

Kiireisessä elämässämme saamme harvoin laadukasta aikaa perheen ja ystävien kanssa. Lisäksi pidämme niitä usein itsestäänselvyytenä. Lähestymme tätä kiitospäivää lähemmäksi rakkaitamme ja vietämme tilaisuutta näiden upeiden sovellusten avulla.

1. Heads Up! - Trivia tien päällä

Mikään ei tuo perhettä yhteen kuin hyvin pelattu charade-peli. Suosittelemme yhtä parhaista triviapeleistä lomanne piristämiseksi.

Pidä puhelinta pään päällä, niin kaikki muut yrittävät saada sinut arvaamaan näytöllä kirjoitetun sanan. Yli 40-teemalla paketipakkaus sisältää julkkisnimet, kappaleet, Harry Potterin tai Ystävät, ja se on täynnä viihdettä kaikille mukana oleville.

Hinta: $0.99

ladata

2. Kutsutekijä, jonka on kirjoittanut Hobnob

Vaikka rakkaasi eivät tarvitse kutsua liittymään sinuun, ei ole mitään muuta kuin saada henkilökohtainen kutsu. Tällaisilla kutsunvalmistusohjelmilla voit luoda digitaalisia kutsuja ja jakaa ne kaikki muutamassa sekunnissa.

Hienoa on, että tämä sovellus on sen hölynpölyä ja suoraviivainen käyttöliittymä, joka tekee kortin valmistamisesta helppoa kaikille ja kaikille.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

3. OpenTable

Tarkoitus on istua yhdessä, jakaa ateria ja nauttia toistensa seurasta. Ja vaikka kotitekoinen ateria on ihanteellinen, hauska ravintola-tapaaminen on yhtä hyväksyttävä. OpenTable-palvelun avulla ravintola-varausten löytäminen, säilyttäminen ja hallinta on vaivatonta.

Lisäksi tällä juhlatekniikalla on yksi merkittävä etu; kenenkään teistä ei tarvitse tehdä puhdistusta ennen ateriaa tai sen jälkeen!

Hinta: Vapaa

ladata

Urheilusovellukset

Vaikka musiikki, elokuvat tai perhepelit ovat hienoja, jotkut perheet luottavat urheiluun, etenkin jalkapalloon, lomansa tekemiseen. Ja tässä on joitain parhaita sovelluksia lempilajisi saamiseksi.

1. NFL

NFL-sovelluksella voit tarttua alueellasi järjestettyihin peleihin ja Game Center -näyttelyihin. Ja vaikka oletkin ainoa perheessä oleva henkilö, jolla on jalkapallo-pakkomielle, se tekee pisteiden ottamisen kurssien välillä erittäin helpoksi.

Kaipasitko peliä kokonaan? Älä huoli; voit katsella täydellistä toistoa tai seurata kaikkia merkittäviä toimintoja unohtumattomilla kohokohdilla.

Hinta: Ilmainen (tilaukset alkavat 19,99 dollaria)

ladata

2. ESPN: Live Sports & Scores

Siirry sovellukseen saadaksesi reaaliaikaisia ​​ilmoituksia suosikkijoukkueidesi pisteiden päivityksistä ja uutisista. Siinä on paljon videoita, kommentteja ja päivityksiä jalkapallosta, kriketistä, tennistä, golfista ja muista peleistä.

Laaja valikoima urheilutarjontaa varmistaa, että vieraillasi on hauskaa, kun työskentelet viime hetken valmistelujen parissa!

Hinta: Ilmainen (tilaukset alkavat 5,99 dollaria / kk)

ladata

Kiitospäivän taustakuvat -sovellukset

Miksi pukeutua kotiin, ruokapöytään tai itsellesi kiitospäivää varten? Tuo juhlat laitteesi näytölle myös näillä upeilla taustakuvasovelluksilla.

1. Kiitospäivän taustakuvat ja kiitospäivän taustat

Tämä sovellus tuo sinulle joukon räätälöityjä taustakuvia tilaisuuteen. Etsitpä sitten yksinkertaista, värikkäää tai omituista taustaa, sovellus on saanut kaiken.

Ja jotta asiat olisivat mukavampia, sovelluksessa on myös diaesitysominaisuus, joten voit tarkastella kaikkia saatavilla olevia taustakuvia sormella!

Hinta: Vapaa

ladata

2. Irrota

Unsplash on vapaasti käytettävissä oleva kirjasto, jossa on yli 1,5 miljoonaa korkean resoluution kuvaa, jotka hämmästyttävät valokuvaajat ja graafikot ovat lähettäneet runsaasti. Ja kun laitat kiitospäivän hakupalkkiin, joukko kauniita kuvia ilmestyy välittömästi.

Ja vain taustakuvaksi, voit myös käyttää näitä kuvia luodaksesi oikean tervehdyksen tai käyttää sitä taustalla valikkoon tai jotain.

Hinta: Vapaa

ladata

Hyvää kiitospäivää yhdelle ja kaikille!

Kiitospäivä on kiitos kiitos, ja haluamme kiittää teitä, kaverit lukemisesta, tukemisesta, kritisoinnista, haastavasta ja innoittamasta meitä tekemään paremmin joka päivä!

Kiitos, olet lukijat kaikesta, mitä teet meille. Lupaamme antaa parhaansa pitääkseen sinut ajan tasalla kaikista Applen asioista.

Saatat myös nähdä:

  • Parhaat NFL-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Live-taustakuva-sovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit