Parhaat iPhone Xs Max -renkaan pidikekotelot vuonna 2020

Vaikka minulla ei ole voita, en koskaan halua ottaa asioita taatusti. Siksi haluaisin yhdistää iPhonen rengaskoteloon. Se tarjoaa paitsi paremman otteen myös piristää handsfree-FaceTimeä. Jos olet kuin minä, haluaisit saada hienoimmat rengaspidikkeet iPhone Xs Max -puhelimeesi.

Ottaen huomioon erilaiset vaatimukset, olen valinnut useita hyvännäköisiä koteloita iPhone Xs Maxille. Joten riippumatta siitä, rakastatko iPhonen eleganssia ilman häiriöitä tai haluatko käyttää tyylikästä koteloa älypuhelimen kanssa, pyöristys voi auttaa sinua löytämään paremman vastaavuuden laitteellesi.

Ja kyllä, olen myös valinnut muutaman hieman tukevan kotelon, jotta pystyt tarjoamaan tarvittavan suojauksen iPhonelle tinkimättä tyylistä. Vilkaise heitä ja kerro minulle, mikä näyttää ajoitetulta vastaamaan sinun makua!

10 parasta iPhone Xs Max -renkaanpidikettä vuonna 2020

Nopea pääsy:

 • Neivi
 • Hayder
 • SQMCase
 • Kauneus
 • Liwarace
 • Spilay
 • WATACHE
 • Tyylikäs valinta
 • Casetego
 • ICONFLANG

# 1. Neivi

"Neivi" näyttää enemmän muodille suuntautuneen ohut ja himmeä viimeistelyrakenne, joka tekee sopivan parin ison näytön älypuhelimen kanssa. PC-materiaali kestää sormenjälkiä ja myös naarmuja.

Vain 0,9 mm: n paksuinen kansi tuskin lisää älypuhelimeen mitään irtotavaraa. Siksi XS Maxin tyylikkyys pysyy ehjänä.

Kuten tummat värit? Neivillä on viisi vaihtoehtoa, mukaan lukien musta, sininen, kulta, ruusukulta ja houkuttelevin punainen.

USP: Himmeä pinta sormenjälkien vastustamiseksi

Tutustu Amazoniin

# 2. Hayder

Mielestäni “Hayder” on merkkiin asti eri näkökulmista. Ensinnäkin, se on ohut, mutta suojaava muotoilu, jotta voit huokua älypuhelimellasi asettamatta puolustusta selkänojaan. Toiseksi se tarjoaa paremman otteen, jotta laite pysyy mukavasti kämmenessäsi.

Rengaspidike toimii tahrattomasti kätevänä jalustana nostaaksesi mediaaikaa. Käytätkö laitettasi handsfree-asemassa? No, Hayder tukee myös magneettisia autotelineitä.

Toinen merkittävä asia on kahdeksan kauniisti näyttävän värivaihtoehdon saatavuus.

USP: Ohut, mutta suojaava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 3. SQMCase

Katson “SQMCase” -sarjaa Xs Maxin täydellisenä rengassuojana. Ominaisuus, joka on houkutellut minua paljon kotelossa, on kestävä mutta melko ohut kotelo. Tämän seurauksena tyylisi ei tule maksamaan suojan kustannuksella.

Voit käyttää rengasta pitämään phabletiasi turvallisesti, kun napsautat selfietä tai nauhoitat hauskoja videoita. Se voi myös olla hyödyllistä piristää elokuvasi aikaa.

Painikkeet ja aukot näyttävät olevan kunnossa. Lisäksi saat vain kaksi väriä valita mustasta ja sinisestä.

USP: Kumipintainen rakenne parantaa pitoa

Tutustu Amazoniin

# 4. Kauneus

Tyylikkään muotoilun ihailijana olen huomannut, että "BeautyWill" on erittäin vaikuttava. Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta TPU-materiaalista. Siksi se on sekä erittäin joustava että pehmeä.

Joustavan materiaalin ansiosta voit irrottaa ja laittaa rengaskotelon helposti. Ja kyllä, se voi myös vastustaa perusvaikutuksia ja jopa pitää naarmuja kohtuullisella etäisyydellä.

Rengas antaa sinun sijoittaa älypuhelimesi haluttuun suuntaan, jotta median katselu olisi mukavaa. Lisäksi takapuolella on magneettilevy, joka tekee BeautyWillistä yhteensopivan magneettisten autotelineiden kanssa.

USP: Joustava materiaali

Tutustu Amazoniin

# 5. Liwarace

Rakastatko värikkäitä muotoiluja? Jos kyllä, haluaisit, että tutkasi alla olisi “Liwarace”.

Kotelo näyttää ohuelta ja mahtuu laitteeseen tiukasti. Kohteliaisuus pehmeää TPU-materiaalia; se kestää myös pieniä iskuja. 360 asteen kiertämällä voit hyödyntää suosikkielokuviasi täysimittaisesti.

Voit valita tämän viehättävän kannen kolmessa värissä: punainen, sininen ja vaaleanpunainen. Jos sinulla on punainen tai sininen iPhone Xs Max, yhteensopiva väri voi saada laitteen näyttämään todella kuumalta.

USP: Silmiinpistävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 6. Spilay

Jos ohuimmista renkaanpitimien kilpailuista kilpailisi, “Spilay” istuisi mukavasti ohuimpien koteloiden kanssa. Pidän todella sen muotoilusta, joka tekee kiehtovan ottelun Xs Maxin kanssa.

Se on veistetty pehmeästä TPU-materiaalista, joka tarjoaa paremman pidon. Koska se on poikkeuksellisen joustava, se asennetaan ja poistetaan nopeasti.

Aivan kuten useimmissa yllä mainituissa tapauksissa, Spilayn takana on metallilevy. Siksi sen avulla voit käyttää iPhone Xs Max -laitetta handsfree-asemassa. Sanoinko; sinulla on myös neljä upeaa värivaihtoehtoa.

USP: Hieno profiili

Tutustu Amazoniin

# 7. WATACHE

Laadun suhteen "WATACHE" on vertaansa vailla. Toisin kuin monet tässä yhteenvedossa mainitut kannet, siinä on kaksinkertaiset rakenteet. Tämä tarkoittaa, että älypuhelimessasi on hiukan enemmän suojaa pudotuksilta.

Kova PC-selkä mahdollistaa WATACHE-laitteen kestävän iskuja, kun taas TPU-kehys auttaa sitä estämään naarmuja vahingoittamasta älypuhelinta. Lisäksi kumirunko tarjoaa myös paremman pidon.

USP: Kaksikerroksinen rakenne

Tutustu Amazoniin

# 8. Tyylikäs valinta

Nimenä on toiminnallisuus. Urheilullinen ja arvostettu hybridisuunnittelu, Elegant Choise voi täydentää ihanteellisesti muodikasta elämäntapaa.

Ohut profiili, jonka päällä ovat pehmeät reunat, näyttää tyylikkäältä phabletilla. Harjatulla viimeistelyllä kotelo estää sormenjäljet ​​ja pitää lian loitolla.

Siksi kansi pystyy säilyttämään kiillonsa pitkään. Lopuksi, Elegant Choise on saatavana kolmessa värissä: sininen, vaaleanpunainen ja punainen.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. Casetego

Haluatko tarjota hieman enemmän vapautta Xs Max -laitteellesi muotoilun hemmottelemiseen? “Casetego” olisi oikea tapa edetä.

Tässä tapauksessa on selkeä muotoilu kaksisävyisillä väreillä, joiden avulla voit näyttää laitteesi tyylikkäästi. Ja sileän viimeistelyn ansiosta kansi vähentää äkillisen luistamisen mahdollisuutta. Äännetyt painikkeet tuntuvat napsahtavilta, ja reiät ovat täsmälleen siellä, missä niiden pitäisi olla.

USP: Sileä pinta

Tutustu Amazoniin

# 10. ICONFLANG

Kun esität älypuhelimellesi toimivamman renkaanpidikekotelon, et voi mennä pieleen ICONFLANG: n kanssa. No, tämä kansi on saanut kaikki ominaisuudet, jotka yllä mainituissa tapauksissa ovat.

ICONFLANG saattaa näyttää ohuelta, mutta se voi torjua kolhuja helposti. Sormus tarjoaa paitsi paremman otteen myös mukavan katselukokemuksen.

Voit hyödyntää magneettilevyä pitääkseen älypuhelimesi magneettisten autotelineiden avulla ja saadaksesi mukavamman katselukulman. Lisäksi tämä tapaus tukee myös langatonta latausta. Puhumattakaan neljästä värivaihtoehdosta, jotka näyttävät kiehtovilta.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Mikä on yksi laatu, jonka olet löytänyt suloiselta suosikkirengaspidikkekotelossasi? Sitä paitsi, kerro minulle ominaisuuksista, jotka haluat nähdä parhaissasi tapauksissa.

Älä missaa näitä viestejä:

 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot
 • Parhaat iPhone Xs Max -puskurin kotelot
 • iPhone Xs Max -kotelot
 • Parhaat iPhone Xs Max -lompakkokotelot

Uusimmat viestit