iPhone jumissa zoomaustilassa [Kuinka korjata ongelma]

Paras tekniikka on aina hyödyllinen kaikille käyttäjille; olivatpa he lapsia, nuoria, vanhuksia tai jopa näkövammaisia. Aikaisemmin olemme tutkineet joitain Sirin parhaista toiminnoista, kuten kuinka käyttäjät voivat lukea sähköposteja, artikkeleita ja verkkosivuja iPhonessa / iPadissa ja miten he voivat saada pörssipäivityksiä. Sirin toimintojen tutkimisen tarkoituksena on helpottaa heikkonäköisten elämää. Vaikka tämä ei välttämättä ole ensisijainen syy, miksi Apple asensi Sirin iOS-laitteisiin, paras tekniikka tarjoaa aina tällaisia ​​positiivisia sivuvaikutuksia.

Vuorovaikutukseni aikana iOS-laitteisiin törmäsin toiseen hyödylliseen vaihtoehtoon Zoom-tilassa, josta voi olla hyötyä monille heikkonäköisille käyttäjille. Ominaisuus edellyttää, että käytät kolmea sormeasi - napauta kahdesti iPhone-näytössä kolmella sormella aktivoidaksesi zoomaustilan, ja poistaaksesi toiminnon napauta uudelleen kahdesti kolmella sormella.

Mutta odota! Tämä lähentäminen ja loitontaminen voi olla joskus hankalaa. Olen huomannut, että iPhone jumiutui tämän prosessin aikana. Joten on oltava varovainen, kun käytät tätä ominaisuutta iPhonessa.

Ennen kuin tutkit tätä ominaisuutta käytännössä, ymmärretään, kuinka voimme ottaa zoomaustilan käyttöön iPhonessa.

Zoom-tilan ottaminen käyttöön iPhonessa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus iPhonessa → Napauta Esteettömyys.

Vaihe # 2. Napauta VISIO-osion zoomausta.

Vaihe # 3. Vaihda Zoom-asetus päälle.

Se ottaa käyttöön zoomaustilan iPhonessa. Aloita napauttaminen kolmella sormella kokeaksesi suuremman näytön.

Lähentämisen ja loitontamisen usein käyttämisen aikana iPhone voi juuttua. Etsitään ratkaisu tähän ongelmaan.

Kuinka korjata iPhone jumissa zoomaustilassa

Jos iPhone tai iPad on jumissa zoom-tilassa, kaksoisnapauta zoomattua näyttöä kolmella sormella.

Sen pitäisi todennäköisesti ratkaista asia; iPhonen näyttösi näyttää normaalilta. Mutta jos ongelma ei poistu toistuvien yritysten jälkeen, palaa Asetuksiin ja poista zoomaustila käytöstä. Seuraa zoomausta PÄÄLLÄ ja poista zoomaus käytöstä noudattamalla vaiheita.

Uusimmat viestit