Automaattisen yön teeman ottaminen käyttöön iBooksissa iPhonessa / iPadissa

Kirjan ystävät rakastavat lukea suosikkikirjojaan yöllä he saavat keskeytymättömän ajan yön pimeinä aikoina, jolloin jokainen toinen nukahtaa.

Mutta jos luet kirjoja digitaalisella laitteella, kuten iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, kokemuksesi lukemisesta yöllä voi olla painajainen. Vain jos tiedät, kuinka voit käyttää automaattista yötilaa iPhonessa tai iPadissa.

Tämä automaattisen yötilan ominaisuus otettiin ensimmäisen kerran käyttöön iOS 8: ssa WWDC 2014 Keynoten aikana. Viimeisimmässä iOS 9 -versiossa iBooks on saavuttanut yhden taustavärin lisää; aikaisemmassa versiossaan eli iOS 8, lukijat pystyivät käyttämään vain kolmea taustaväriä: Valkoinen, Seepia ja Yö. IOS 9: ssä he voivat käyttää vielä yhtä: harmaa. Tämän lisäksi iBooks-version välillä ei ole paljon eroja.

Palataan kysymykseemme: entä jos joku haluaa helpottaa iBooksin lukemista pimeässä heidän silmilleen helpottamalla automaattista yötilaa iPhonessa ja iPadissa.

Lukijat voivat yksinkertaisesti sytyttää iBooksinsa; lue eteenpäin ja tutustu siihen, miten voit parantaa lukukokemustasi yöllä.

Auto-Night-teema on mahtava uusi ominaisuus iBooksissa; tämä päättää automaattisesti, kun aurinko laskee tai nousee iOS-laitteillesi asettamasi sijainnin ja ajan mukaan. Kun olet asettanut tämän Auto-Night-teeman iBooks-sovellukseen, ominaisuus alkaa toimia automaattisesti, kun aurinko laskee ja tulee esiin seuraavana aamuna. Tämä on yksi iPhonen / iPadin parhaista ominaisuuksista, koska se poistaa yövalon tarpeen lukupöydältäsi.

Automaattisen yön teeman ottaminen käyttöön iBooksissa iPhonessa / iPadissa

Vaihe 1. Käynnistä iBooks-sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Avaa mikä tahansa iBook Viimeaikaiset-, Otsikot-, Kirjailijat- ja Luokat-vaihtoehdoista.

IOS-laitteesi näytön yläreunassa näet joitain vaihtoehtoja, kuten Hampurilaispainike, kirjasinvaihtoehto, haku ja kirjanmerkki.

Vaihe # 3. Napauta Fontti-vaihtoehtoa.

Muutama vaihtoehto näkyy iOS-laitteen näytöllä. Näistä vaihtoehdoista voit muuttaa kirjasinta, kirjasinkokoa, taustavärejä jne. Taustan värien alapuolella näet Auto-Night-teeman.

Vaihe # 4. Vaihda Auto-Night-teema päälle.

Poistu valikosta napauttamalla mitä tahansa näytön kohtaa tai ylempää kirjasintyyppiä.

Jos haluat ottaa Night-teeman käyttöön manuaalisesti, voit vain napauttaa viimeistä väriteemaa neljästä vaihtoehdosta. Tämän jälkeen sinun on säädettävä liukusäädintä, joka on ensimmäinen vaihtoehto kohdassa "aA". Lisää minkä tahansa kirjan kirkkautta iBooks-sovelluksessa vetämällä liukusäädintä oikealle.

Uusimmat viestit