WWDC-sovellus: Live Stream WWDC 2019 -tapahtuma Apple TV: ssä ja iOS-laitteessa

Applen maailmanlaajuinen kehittäjien konferenssi on tarkoitus pitää 3.-7. Kesäkuuta 2019. Kuten aina, sekä miljoonien fanien ympäri maailmaa että tekniikan asiantuntijoita on valtava uteliaisuus. IOS: n, macOS: n, tvOS: n, watchOS: n uusi versio on käynnistetty kauan odotetun tapahtuman aikana.

Valitettavasti on melko vaikea saada lippua WWDC 2019 -tapahtumaan. Mutta jos olet valmis katsomaan suurta tapahtumaa suorana iOS-laitteellasi tai Apple TV: llä, on virallinen sovellus, jonka avulla voit striimata istuntojen lisäksi myös ladata videoita tänä vuonna ja edellisinä vuosina.

WWDC-sovellus nauttia Live Stream 2019 WWDC -tapahtumasta Apple TV: ssä ja iOS-laitteessa

WWDC-sovelluksessa on melko paljon ominaisuuksia, kuten kortin lisääminen lompakkoon, jotta sisäänkirjautuminen on nopeampaa WWDC-tapahtumassa, selausaikapaikat, aikataulun kohteiden merkitseminen suosikeiksi sekä istuntojen, laboratorioiden ja erikoistapahtumien kuvaukset.

Pysyäkseen ajan tasalla tapahtumaan liittyvistä viimeisimmistä tapahtumista se lähettää sinulle ilmoituksia ja uusia kuvia koko tapahtuman ajan. Voit tarkastella esteettömiä karttoja, jotta pääset helposti San Jose McEnery -kongressikeskukseen.

Tämän sovelluksen avulla voit seurata tapahtumaa jatkuvasti, kun vaihdat laitettasi. WWDC 2019: n keskellä voit vaihtaa Apple-laitteesi menettämättä mitään tärkeitä ilmoituksia, kun voit jatkaa siitä, mihin jäit.

Kehittäjäyhteisölle sovellus tarjoaa heille pääsy resursseihin, dokumentaatioon, mallikoodiin ja siihen liittyvään sisältöön.

Uudet lisäosat ovat tehneet sovelluksesta entistä kätevämmän. Ja olen varma, että fanit haluaisivat mennä siihen tulevan tapahtuman aikana.

Apple aikoo pitää avainkokouksen ja ensimmäisen päivän istunnot McEnery-kokouskeskuksessa San Josessa, Kaliforniassa. Avaintapahtuma alkaa klo 10.00 PT.

Lataa virallinen WWDC-sovellus

Yhteenvetona…

Tällä kertaa Apple esittelee todennäköisesti joukon kaikkia uusia ominaisuuksia iOS 13: ssa. Voit tarkistaa luettelon lähes vahvistetuista iOS 13: n ominaisuuksista erillisessä viestissä.

Lisäksi muiden käyttöjärjestelmien, kuten watchOS: n ja macOS: n, odotetaan saavan useita uusia lisäosia. Joten, pysy kuulolla kanssamme pitämään silmällä kaikkia uusia saapuvia.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Vinkkejä iPhonen ja iPadin valmistelemiseen iOS 13: een
  • iOS 13: n tuetut laitteet: Mikä iPhone ja iPad todennäköisesti tukee iOS 13: ta?

Kerro meille palautteesi kommenttikenttään.

Uusimmat viestit