Lähetysten seuraaminen iPhonessa ja iPadissa nopeasti

Applen iOS: ssä on erittäin hieno ominaisuus, josta monet teistä eivät ehkä ole tietoisia - se on kyky seurata lähetyksiä välittömästi. Applen laitteita käyttävässä käyttöjärjestelmässä on sisäänrakennettu tietojen tunnistusominaisuus, joka saa työnne tekemään mukavasti.

iPhone / iPad tunnistaa lähetykset ja paketit automaattisesti. Olipa kyseessä sähköposti, muistiinpano tai viesti, seurantanumerosi tai -koodi havaitaan automaattisesti ja ne muunnetaan napsautettaviksi linkeiksi. Seuraavaksi olet tarpeeksi älykäs napsauttamalla niitä seurataksesi pakettia tai lähetystä välittömästi.

Joten miten saat tämän ominaisuuden käyttöön ja työskentelet iDevicessasi? Asetusten kanssa ei tarvitse sekoittaa, jotta voit käyttää pakettiseurantaominaisuutta iOS: ssä, sinun tarvitsee vain olla sähköposti, muistiinpano tai viesti, jossa on seurantanumero.

Lähetysten seuraaminen iPhonessa ja iPadissa nopeasti

Voit esimerkiksi harkita Amazonin tai Applen tai eBayn lähetysilmoitusta ja käydä sitten läpi vaiheet:

Vaihe 1. Avaa seurantanumeron sisältävä asiakirja.

Vaihe # 2. Avaa valikko napauttamalla seurantanumeroa ja pitämällä sitä painettuna.

Vaihe # 3. Napauta nyt ”Seuraa lähetystä” seurataksesi lähetystä.

Vaihe # 4. Lähetyksesi seurataan suoraan asianmukaisen kuljetuspalvelun kautta.

Heti kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, iDevice käynnistää Safarin sopivalla lähetyspalveluiden seurantasivulla. Yllätyksekseni iOS on tarpeeksi älykäs erottamaan Fedex, UPS, DHL ja todennäköisesti muut seurantapalvelut.

Sinulla on toinen vaihtoehto kopioida seurantanumerosi, jota voit käyttää myöhemmin seuratessasi lähetystä manuaalisesti asianmukaisella palvelulla. Tiedän, ettet aio käyttää tätä vaihtoehtoa - tekniikka on tehnyt meistä laiskoja!

Tämä ominaisuus on ollut käytössä jonkin aikaa, ja sen pitäisi toimia kaikilla iPhonilla, iPadilla tai iPod touchilla. Jos et löydä tätä ominaisuutta, sinun on päivitettävä iOS-versio - vakavasti!

Meillä on muuten myös joukko todella hyödyllisiä sovelluksia lähetysten seurannassa iOS: ssä, älä unohda tarkistaa niitä.

Pidätkö tästä vinkistä? Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit