Parhaat iPhone Xs Max -kotelot vuonna 2020

Applen uusin mammutinäyttöpuhelin “iPhone Xs Max” ei välttämättä ole ylpeä aivan uudesta muotoilusta, mutta laite näyttää tarpeeksi vaikuttavalta ollakseen huomion keskipisteessä. Siksi monet teistä eivät halua pitää sen tyylikkyyttä piilossa perinteisen näköisen kotelon takana. Suoraan sanottuna olen jo tutkinut hienoimmat selkeät kotelot iPhone Xs Maxille ja noutaneet pari niistä pedolle.

Haluatko antaa älypuhelimellesi tarvittavan vapauden hehkua tyylikkäästi? Läpinäkyvä tapaus voi olla vakavan harkinnan arvoinen. Siinä tapauksessa, että luulet, että selkeä tapaus on yleensä hauras, haluan kertoa teille, että monet läpinäkyvät kannet on suunniteltu erittäin tukeviksi ja täysin kestäviksi pudotuksiksi. Joten he nostavat tyyliosuuden vähentämättä suojaa. Oletko heille peli?

Nopea pääsy:

 • KOTELO
 • ZHK
 • i-Blason
 • PUSHIMEI
 • Spigen
 • Shamo
 • X-Doria
 • WATACHE
 • TOZO
 • V-kestävä

# 1. SUPCASE Yksisarvinen kovakuoriainen tyyli

Jos et koskaan halua antaa minkäänlaista mahdollisuutta naarmuille tai vahingossa tapahtuville kolhuille vahingoittaa kallis iPhoneesi, valitse SUPCASE Unicorn Beetle Style. Kaksikerroksisen rakenteen ansiosta tämä läpinäkyvä kotelo voi levittää jopa ikäviä vaikutuksia.

Iskunkestävän rakenteen ansiosta se tarjoaa laitteelle sotilaallisen tason suojan. Korotettu reuna on suunniteltu ylimääräiseksi suojaksi OLED-näytölle.

Myös kamerarengas pitää ampuja suojattuna naarmuilta. Luotettavan puolustuksen lisäksi Unicorn Beetle Style on saatavana kolmessa värissä, kuten mustana, sinisenä ja vaaleanpunaisena.

Haluatko käyttää 10% alennusta tästä tapauksesta? Käytä tarjouskoodia: geek10

USP: Iskunkestävä muotoilu

Katso Supcase

#2. ZHK

ZHK: n kirkas kotelo iPhone Xs Maxille on minimaalinen, ja se on valmistettu pehmeästä TPU-materiaalista. Reunat nostetaan hieman normaalia enemmän, jotta putoamissuoja on lisätty. Kotelon paksuus on melko ohut ja tuskin tuntuu miltä tahansa.

Kotelossa on varmasti tyylikäs ulkonäkö, ja erittäin kevyt paino on lisäetuna. Viimeiseksi ei ole mitään värivalintoja.

USP: Kristallinkirkkaus

Tutustu Amazoniin

# 3. i-Blason Ares

Valitse tämä kestävä kirkas kotelo, joka tarjoaa maksimaalisen suojan iPhone Xs Max -laitteellesi sekä putoamisilta että naarmuilta. Siinä on PC-taustalevy ja pehmeä TPU-puskuri iskun estämiseksi. Kumilla varustetulla rungolla on myös tärkeä rooli estää älypuhelinta liukastumasta kämmenestäsi.

Korotettu reuna toimii luotettavana kosketusnäytön suojana ja estää sen naarmuuntumisen. Lisäksi se on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa, jotta voit käynnistää laitteen langattomasti.

Pidätkö värikkäistä profiileista? No, Aresin läpinäkyvässä kotelossa on neljä värivaihtoehtoa, mukaan lukien kulta, sininen, musta ja kuuma vaaleanpunainen.

Aivan kuten Supcase, iBlason tarjoaa myös 10% alennuksen, jos käytät tarjouskoodia: geek10

USP: Suojarakenne

Tutustu i-Blasoniin

# 4. PUSHIMEI

Jos aiot valita erittäin joustavan kannen, PUSHIMEI voi olla oikea vastaus vaatimuksiisi. Valmistettu korkealaatuisesta TPU: sta, se on uskomattoman sileä ja sopii mukavasti phabletiin.

Toinen ilmeinen etu on, että sinulla ei ole ongelmia kannen asennuksen ja poistamisen aikana. Kumirakenne tarjoaa paremman pidon, kun taas kosketuspainikkeet tarjoavat parempaa palautetta. Ja kyllä, aukot ovat täydellisiä varmistamaan, että sinulla on helppo pääsy porttiin, kaiutinritilöihin ja kameraan.

USP: Parempi pito

Tutustu Amazoniin

# 5. Spigen

Tämä Spigenin kirkas kotelo on valmistettu kovasta jäykästä selkänojasta sekä pehmeällä ilmalla pehmustetulla puskurilla. Tämän lisäksi läpinäkyvä materiaali ei muutu keltaiseksi kovin pitkään. Niin kauan kuin suojaa koskee, kotelossa on erittäin hyvälaatuinen ilmatyynytekniikka, joka suojaa iPhonea kolhuilta ja putoamisilta.

Kotelo on erittäin ohut ja tuskin lisää mitään irtotavaraa taskussa. Viimeisenä muistiinpanona voit valita kolmesta eri väristä, jotka sopivat iPhoneen.

USP: Mil-luokan ilmapehmustettu tekniikka

Tutustu Amazoniin

# 6. Shamo

Löydän Shamon läpinäkyvän kotelon merkkiin asti. Olipa kyseessä kristallinkirkkaus tai naarmuuntumissuoja, se pystyy vastaamaan erityistarpeisiisi.

TPU-runko vahvistaa rakennetta kestämään pieniä iskuja, kun taas muovinen selkä lisää siihen enemmän kestävyyttä. Kumipuskurilla sinulla on mukava pito.

Etupaneeli ei anna naarmuille mahdollisuutta vahingoittaa näyttöä. Lisäksi kamerarengas suojaa ampujaa ei-toivotuilta naarmuilta.

USP: Iskuja vaimentava puskuri

Tutustu Amazoniin

# 7. X-Doria Defense Clear -sarja

Esittele iPhone Xs Maxin tyylikkyys asettamatta turvaa takapolttimelle. X-Doria Defence Clear -sarjan kotelot antavat älypuhelimesi hehkua tyylikkäästi uhraamatta suojaa.

Kolmikerroksisilla rakenteilla kiinteä kansi on suunniteltu tarjoamaan sotilaallisen tason puolustusta. Tämän seurauksena iPhone voi selviytyä kolhuista helposti.

Myös etuhuuli estää näytön liukumasta tasaiselle pinnalle. Lisäksi pehmeät sivut tuntuvat melko mukavilta ja tarjoavat tarvittavan otteen.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

# 8. WATACHE

Tämä WATACHE-tarjonta on melko tyylikäs muotoilu ja napsahtaa iPhone Xs Maxin ympärille saumattomasti. Selkeän takapuolen avulla iPhone saa vapauden jatkaa show'n varastamista.

Tietokoneen takaosa on riittävän vahva absorboimaan iskut, kun taas TPU-puolet tarjoavat paremman otteen. Painikkeet ovat reagoivia varmistamaan, että sinulla ei ole vaikeuksia säätääksesi äänenvoimakkuutta tai napsauttamalla selfietä. Leikkausten osalta ne ovat niin tarkkoja kuin haluat.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 9. TOZO

Katso, kuinka tyylikäs TOZO näyttää! Vain 1 mm: n paksuudella se tuskin lisää irtotavaraa älypuhelimeesi. Ja selkeän profiilin parantamiseksi iPhone hallitsee edelleen sydäntä tyylikkäästi.

Laadukas TPU tekee siitä erittäin joustavan, jolloin voit asentaa kannen hetkessä. Siinä on mikropistekuvio lian ja tahrojen estämiseksi.

Siinä on myös 0,2 mm korotettu huuli suojaamaan takakameraa hankaukselta. Yhteensopivuus langattoman latauksen kanssa tekee siitä hyödyllisen puvun phabletille.

USP: Microdot-kuvio

Tutustu Amazoniin

# 10. V-kestävä

Yksinkertaisesti sanottuna Vproof on peittänyt kaikki pohjat suosikkisi läpinäkyväksi puvuksi. Suunnittelusta puhuttaessa se on pitänyt kaiken suoraviivaisena tarvittavan lisenssin toimittamiseksi iPhonelle, jotta se pysyisi kaikkien huomion keskellä.

PC: n ja TPU: n integroinnilla on vähän merkitystä rakenteen vahvistamisessa sokin torjumiseksi.

Kaikki neljä kulmaa on vahvistettu tarjoamaan ylimääräinen kilpi phabletille. Lisäksi näyttö ja kamera saavat välttämättömän suojan kohotetun huulen muodossa. Kaiken kaikkiaan Vproof on kellastumista estävä ja säilyttää kiillonsa pitkään.

USP: Keltaisuutta estävä

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Paras panoksesi?

Luulen, että olet valinnut täydellisen selkeän kotelon iPhone Xs Max -laitteellesi. Voinko tietää, onko kyseessä tukeva vai melko pehmeä ja joustava kotelo?

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Parhaat iPhone Xs Max -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot
 • Tyhjennä kotelot iPhone 12 Pro Max -puhelimelle

Uusimmat viestit