Kuinka käyttää Siriä Google Mapsin kanssa iPhonessa

Apple Mapsista on tullut paljon parempi kuin aiemmin. Olipa kyse tarkkuudesta tai vaikuttavista ominaisuuksista, kuten mahdollisuudesta näyttää pysäköity auto tai välttää tietulleja ja moottoriteitä, se on vihdoin oikealla tiellä. Käytän kuitenkin edelleen Google Mapsia enemmän kuin Apple Maps, koska ensimmäinen on edelleen paljon älykkäämpi kuin jälkimmäinen. Yksi ominaisuus, jonka haluaisin nähdä iOS 10: ssä, on kyky käyttää Siriä Google Mapsin kanssa täysin vapaasti.

Jos voit käyttää Siriä lähettämään viestin WhatsAppin kautta, niin miksi et voi pyytää sitä näyttämään sinulle minkä tahansa paikan suuntaa Google Mapsin kautta. Vaikkakaan ei täysimittaisessa muodossa, on yksinkertainen tapa käyttää Siriä Google Mapsin kanssa iPhonessa. Näin se toimii!

Kuinka käyttää Siriä Google Mapsin kanssa ohjeiden löytämiseen iPhonessa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus iOS-laitteessasi → Seuraava, sinun on vieritettävä alaspäin ja napauttamalla Yksityisyys.

Vaihe # 2. Näpäytä Mikrofoni.

Vaihe # 3. Varmista nyt, että Google Mapsilla on pääsy mikrofoni.

Jos et olisi antanut navigointisovelluksen käyttää ääniohjausta asennuksen aikana, sitä ei luetella tässä.

Avaa laitteellasi Google Maps → napauta mikrofonipainiketta, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa Search Google Maps -kohdan vieressä. Nyt sovellus pyytää sinua antamaan sen käyttää ääniohjausta. Salli se.

Vaihe # 5. Aktivoi Siri joko pitämällä Koti-painiketta painettuna tai aktivoimalla se yksinkertaisesti sanomalla Hei Siri (jos olet ottanut sen käyttöön.)

Vaihe # 6. Pyydä sitten Siriä avaamaan Google Maps. Napauta nyt mikrofonipainiketta ja kysy reittiohjeet mihin tahansa paikkaan tavalliseen tapaan.

Se siitä!

Bottom Line

Hyväksytty, tämä ei ole täydellinen tapa käyttää Siriä Google Mapsin kanssa. Ihanteellinen tapa olisi ollut pyytää Siriä näyttämään minkä tahansa paikan suunta Google Mapsin kautta, ja se näyttäisi sen välittömästi. Toivon, että Sirillä olisi tämä toiminto ennemmin kuin myöhemmin. Mikä on otteesi siihen?

Voit myös lukea nämä viestit:

  • Kuinka jakaa reaaliaikainen sijainti ja matkan edistyminen

Uusimmat viestit