Paras vaihtoehto Pokémon Go -puhelimelle iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Vuonna 2016 lanseerattu Pokémon Go oli välitön hitti ja houkuttelee edelleen monia pelaajia. Kuitenkin, jos nälkäsi Pokémonin kiinni saamiseksi on rauhoittunut hieman, tässä on joitain parhaita Pokémon Go -vaihtoehtoja iPhonen ja iPadin käyttäjille. Lisätyn todellisuuden lupaava tekniikka kykenee tuomaan monumentaalisia muutoksia siihen, miten teemme tiettyjä asioita.

Esimerkiksi Google Maps on sisällyttänyt Live View -toiminnon auttamaan sinua löytämään määränpään. Pelialan osalta lisätyn todellisuuden pelit ovat seuraava iso asia, kuten alla olevasta luettelosta näet.

Parhaat Pokemon Go -vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille

1. Lohikäärmeet: Berkin nousu

Tämän upean pelin avulla saat mahdollisuuden tutustua DreamWorks Dragons -tapahtumiin elokuvista, kuten Toothless, Stormfly, Hookfang ja Skullcrusher. Siellä on 350 erilaista lohikäärmelajia, mukaan lukien tappavat pohjat, hirvittävät painajaiset ja tyfoomerangit. Sinun täytyy pelastaa, kuoriutua ja kouluttaa DreamWorks-lohikäärmeitä, jotta voit voittaa taistelut.

Puolusta kylääsi salaperäisiltä muukalaisilta, jotka ovat taipuvaisia ​​tuhoamaan Berkin rauhan. Saaresi tulevaisuus on kädessäsi; panosta siis kaikki voimasi ja viisautesi voittamaan muukalaiset.

Dragons: Rise of Berk tarjoaa upeita visuaalisia ja äänitehosteita 3D-animaatioilla, ja se on erittäin koukuttava ja haluaisit pelata sitä. Erittäin suositeltavaa!

Hinta: Vapaa

ladata

2. Harry Potter: Velhot yhdistyvät

Pokémon GO: n valmistajat tuovat nyt Harry Potterin lumotun maailman kämmenlaitteisiisi. Aloitat valitsemalla sauvasi, velhotalosi ja ammatin. Anekdoottien täyttämä peli yhdistää kauniisti todellisen maailman velhomaailmaan.

Maantieteellisen sijaintisi mukaan kartta osoittaa sinut kohti "Foundables". Käytä loitsuja voittaaksesi sekoittavan taikuuden ja palauttaaksesi nämä esineet turvallisesti takaisin velhomaailmaan. Samoin kuin Pokestops, voit pysähtyä majataloissa täydentämään Spell Energyä, kasvihuoneet keräämään juoma-aineosia. Siellä on myös Portkeys, jotka vievät sinut ikonisiin velhojen maailmaan.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

3. Zombeja, juokse!

Tämä on enemmän kuin seikkailupeli, joka on hauska zombie-apokalypsiteema. Pelaajat ympäröivät päähenkilön, Runner 5: n hahmon. Esitetään joukko tehtäviä, joissa sinun täytyy pelastaa itsesi zombeilta.

Näytelmän aikana mukaansatempaava audiodraama vaatii sinua ajamaan ja keräämään esineitä, jotka auttavat selviytymistä. Tällöin voit helposti saavuttaa tai ylittää päivittäiset aktiivisuustavoitteesi. Yksinkertaisesti sanottuna peli herättää päivittäiset juoksusi ja haastaa sinut tekemään paremmin joka päivä.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

4. Neko Atsume

Entä kiva kissojen ansa? Neko Atsume on kyse kissojen houkuttelemisesta ruoalla. Kissoja on peräti 40 lajiketta, kuten musta, valkoinen, raidallinen ja kaliko.

Vaikka tämä peli ei ole järkevää, nautit mestaruudesta Kitty-keräilijänä. Mikä on kiehtonut minua tässä pelissä, on todellinen katu-älykkyys, jota vaaditaan kissojen vangitsemiseksi. Arvasit sen, eikö?

Hinta: Vapaa

ladata

5. Haypi Monster: Kadonnut torni

Haypi Monster: Kadonnut torni on kiehtova sarjakuva-tyylinen EDU-peli, jossa sinun täytyy ruokkia, kasvattaa ja kouluttaa hirviöitä. Siinä on noin 200 erilaista hirviötä. Sinun tehtäväsi on kerätä paljon petoja ja antaa heille valtuudet, jotta ne voivat auttaa sinua voittamaan eeppisiä taisteluita.

Muodosta vahvin haastaaksesi kadonneen tornin. Koska sinulla on useita valloitettavia tasoja, sinun on pelattava terävästi pysyäksesi metsästyksessä ja keräämällä mahdollisimman monta kolikkoa.

Lisäksi peli tukee useita kieliä, mukaan lukien englanti, arabia, hollanti, filippiiniläinen, ranska, saksa, indonesia, italia ja japani.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Draconius GO

Draconius GO on hyvin samanlainen kuin Pokemon Go. Se perustuu myös täydennettyyn todellisuuteen, jossa vaellat vapaasti todellisessa maailmassa luodessasi kokoelman siivekkäitä hevosia, vampyyreja, yksisarvisia ja muita maagisia olentoja. Kaikki pelin olennot kehittyvät ja muuttuvat usein, mikä tekee niistä kesyttämisen vaikeammaksi.

Pelissä on yli 200 olentoa, joita kaikkia voidaan parantaa. Peli on saatavilla ilmaiseksi pelattavaksi, mutta on olemassa valinnaisia ​​sovelluksen sisäisiä ostoksia, jotka etenevät hieman nopeammin.

Hinta: Ilmainen valinnaisilla sovelluksen sisäisillä ostoksilla

ladata

7. Beastie Bay

Etsitkö erittäin haastavaa peliä, jolla voit testata Prowseiasi? Beastie Bayssa on kaikki mitä tarvitsee työntääksesi sinut seinälle ja tuodaksesi sinulta parasta.

Sinun on kohdeltava villit petot autiolla saarella, jolla on äärimmäisen vaikea selviytyä saati hetkien voittamisesta. Voit kuitenkin käyttää taitoasi muuttamaan saaret haluamallesi paratiisille.

Kyse on olentojen vangitsemisesta, kaupasta heidän ystäviensä kanssa ja jopa kouluttamisesta taistelemaan puolestasi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Kävelevät kuolleet: maailmamme

Kuuluisan AMC-TV-sarjan Walker-maailmanloppu on tullut suoraan matkapuhelimeesi. Pelaajat tutustuvat tähän uuteen ja vaaralliseen maailmaan ympärillään. Pelasta ympäröiväsi laajennettu maailma taistelemalla zombeja vastaan. Muista kohdistaa päähän, kun olet siinä.

Pelaajat voivat kerätä ja päivittää legendaarisia hahmoja, aseita ja muita esineitä vastaamaan esityksen tunnelmaa. Voit myös osallistua viikoittaisiin yhteistyöhaasteisiin muiden pelaajien kanssa ansaitaksesi merkittävämpiä palkintoja. Pelille on myönnetty kolme Webby Awards -palkintoa vuonna 2019, mukaan lukien People’s Voice -palkinto parhaana liitetyn todellisuuden käyttöön.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

9. Munzee

Munzee yhdistää virtuaalimaailman todelliseen maailmaan. Toisin kuin muut pelit, et saa kiinni olentoja; itse asiassa skannaat QR-koodeja eri paikoissa todellisessa maailmassa. Joskus saat kiinni myös virtuaalisia esineitä. Sen lisäksi voit myös hankkia uusia ystäviä seikkailun aikana. Peli mahdollistaa sovellusten sisäisen viestinnän pelaajien välillä.

On myös Munzee-tapahtumia, joissa pelaajat ympäri maailmaa kokoontuvat ja saavat erityistarvikkeita. Munzeen paras puoli on, että se on täysin ilmainen pelaaminen eikä siinä ole valinnaisia ​​sovelluksen sisäisiä ostoksia. Tämä tekee pelistä oikeudenmukaisen pelin kaikille.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Pääsy

Pelasta tämä maailma salaperäiseltä energialta, joka on vapautettu ihmisten ajattelun hallitsemiseksi. Tule ulos mukavuudestasi ja esitä rohkeutesi. Ingress pyrkii tuomaan todellisen sankarin sinulta.

Käytä iPhoneasi liikkumiseen todellisessa maailmassa saadaksesi selville häpeällisen energian mysteerisen lähteen. Tartu esineisiin, jotka voivat auttaa sinua, kaapata alueen ja merkittävimmin; Liitä ystäviesi kanssa tavoitteen saavuttamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Nauti hirviöiden metsästyksestä!

On aika kertoa minulle peli, jonka olet löytänyt mielenkiintoisimmaksi. Kerro meille myös ominaisuuksista, joita arvostat pelissä.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat tornipuolustuspelit
  • Strategiapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat toimintapelit
  • Mikä on LiDAR-skanneri ja kuinka hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla?

Uusimmat viestit