Ohjattu MiniTool-osiointi Windowsille

Tallennuslaitteet ovat yksi tärkeimmistä asioista nykymaailmassa, koska ne tallentavat kaiken meistä. Onko kyseessä ulkoinen kiintolevy, kannettavan tietokoneen / työpöydän SSD / kiintolevy tai pilvitallennustila; tietojen menettäminen tuntuu melkein kuin ruumiin osan menettäminen (ei kirjaimellisesti!) Onneksi käytettävissä on työkaluja, kuten MiniTool Partition Wizard, joka käsittelee valitettavia tilanteita, kuten tietojen palauttamista ja myös osioita.

MiniTool ei ole uusi nimi markkinoilla. Ohjelmisto oli auttanut miljoonia käyttäjiä tähän päivään saakka. IGeeksBlogissa työskentelemme enimmäkseen Macilla, mutta meillä on vain vähän kollegoja, jotka työskentelevät Windows-kannettavalla tietokoneella. Yksi heistä törmäsi kiintolevyongelmaan ja se oli alustettava. Kuten me kaikki tiedämme, tällaisissa tapauksissa emme saa mahdollisuutta ottaa varmuuskopiota.

Onneksi laskimme MiniTooliin ja pystyimme palauttamaan suurimman osan tiedoista ja myös koko osion. Tämä johti meidät tekemään ohjelmiston perusteellinen tarkastelu ja jakamaan ensikäden kokemuksemme MiniToolin kanssa. Jos olet samankaltaisessa tilanteessa, lue tämä ja soita sitten.

Ohjattu MiniTool-osiointiohjelma Windowsille - tarkistus

Jos olet lukenut aiemmat arvostelut, saatat tietää, että riippumatta siitä millaista sovellusta tai peliä tarkastan; ensimmäinen asia, jonka silmäni näkee, on käyttöliittymä ja käyttöjärjestelmä. Aloitan samasta asiasta myös MiniToolissa.

UI ja UX

Parasta MiniToolissa, jonka huomasin, oli se, että ohjelmiston tärkein ominaisuus oli aivan päänäytössä. Se oli minulle ensimmäinen kerta, kun käytin tätä työkalua, ja sain etsimäni heti, kun ohjelmisto käynnistettiin.

Painikkeet, valikot ja niiden nimeäminen ovat tarkkoja ja selittävät mitä he tekevät. Olen käyttänyt tiettyjä sovelluksia ja ohjelmistoja, jotka käyttävät yksinkertaisia ​​toimintoja varten laajoja teknisiä termejä, mikä vaikeuttaa keskimääräistä käyttäjää. Näin ei ollut MiniToolissa. Seuraavaksi luettelossa oli testata suurin osa käytettävissä olevista ominaisuuksista.

Aseman ja osion kloonaus

Yksinkertainen Google-haku kertoo, että käytettävissä on tonnia työkaluja, jotka toimivat osioiden hallintaan. Mutta MiniToolissa on paljon enemmän. Yksi ainutlaatuisista ominaisuuksista on, että sen avulla voit kloonata koko kiintolevyn / SSD: n tai tietyn osion.

Jos ajattelet, miten se auttaa, kuvittele, kun vaihdat kannettavan tietokoneen / työpöydän, sinun on investoitava vähintään puolet päivästäsi lataamalla ja asentamalla kaikki ohjelmistot. Vie sitten kaikki olennaiset tiedostot manuaalisesti ulkoiseen muistiin tai pilveen ja hanki ne sitten uudelle laitteellesi. Vaikka teet kaiken tämän käyttämällä nopeaa lähiverkkoa, se ei ole yhtä helppoa kuin se saattaa kuulostaa.

Entä jos kaikki nämä päänsäryt otetaan, entä jos olisi työkalu, joka kloonaa koko aseman ja voit palauttaa sen toisella laitteella? MiniTool tekee sen oikein ja myös tarkasti. Yksinkertaisesti sanottuna MiniTool tarjoaa siirtotyökalun, joka auttaa uuden järjestelmän määrittämisessä samalla tavalla kuin sinulla on jo vanhassa järjestelmässä.

Tietojen palautus ja osioiden palautus

Myönnän, että on olemassa monia työkaluja yksinomaan tietojen palauttamiseen. Mutta se ei tarkoita, että MiniToolin kaltainen all-in-one-työkalu ei voi täyttää odotuksiasi. Kuten aiemmin sanottiin, jouduimme alustamaan Windows-kannettavan, ja MiniTool pystyi kattamaan suurimman osan kadonneista tiedoista.

MiniTool tarkistaa syvällisen kiintolevyn ja palauttaa tiedostot tehokkaasti. Palautusteho ei rajoitu vain alustettuihin tietoihin. Se voi palauttaa virushyökkäyksen, virtakatkoksen, järjestelmän kaatumisen ja virheellisen toiminnan vuoksi kadonneet tiedostot kaikenlaisilta kiintolevyiltä.

Yksi parhaista osista on, että se voi myös palauttaa koko osion. Voit selittää sen, jos olet muuttanut osiota alustamisen jälkeen, voit palauttaa kiintolevyn vanhan rakenteen. Kokemukseni mukaan yritys on toimittanut hieman enemmän kuin odotin, kunhan tietojen palauttamisesta on kyse.

Osioiden muuntaminen

Jos kiintolevy on suurempi kuin 2 Tt, saatat jo tietää, että yli neljän ensisijaisen osion luominen ei ole mahdollista MBR-tyypin kanssa. Kyllä, voit aina luoda loogisia asemia, koska Windows tukee enintään 128 osiota. MiniToolin avulla voit muuntaa nykyisen MBR-osion GPT: ksi ja saada kaiken irti kiintolevystä.

Parasta on, että tämä prosessi muuntaa osiotyypin onnistuneesti menettämättä tietoja. Joten jos aiot päivittää kiintolevyn 2 Tt +: lla tai haluat osioiden määrän, MiniToolista voi olla paljon apua.

Muunna dynaaminen levy Basic-muotoon

Tämä on tarkoitettu pääasiassa käyttäjille, jotka haluavat mieluummin kannettavan tietokoneen tai työpöydän kanssa kahden käyttöjärjestelmän. Olet saattanut kohdata virheen sanomalla, että Windowsia ei voida asentaa dynaamiseen asemaan. Sen sijaan, että kävisit Googlessa ja viettäisit unettomia öitä, kokeile paremmin MiniToolia muuntaa dynaaminen levy helposti ja nopeasti perusasetuksiksi ja jatka sitten kaksois-käyttöjärjestelmän asennusta.

WinPE käynnistettävä media

Vialliselle Windowsille voi olla monia syitä. Tämä voi johtua siitä, että MBR-osio on vioittunut tai korvattu, eikä PC / kannettava tietokone löydä paikannusikkunaa. Tällöin mustassa näytössä saattaa näkyä virhe, joka kertoo, että käyttöjärjestelmää ei löydy.

Useimmiten ainoa ratkaisu tällaiseen ongelmaan on alustaa kiintolevy ja asentaa Windows uudelleen. Tällöin menetät kaikki tietosi. Onneksi MiniToolin avulla voit luoda käynnistettävän CD / DVD / USB: n, jonka avulla voit korjata osion. Jos sitä ei korjata, sen avulla voit kopioida osion, jolla on tietosi. Joten ainakaan et menetä mitään kriittistä asiaa laitteestasi.

Tuomio:

Ohjattu MiniTool-osiointitoiminto on all-in-one-työkalu Windows-käyttäjille, joka mahdollistaa tietojen, osioiden palauttamisen ja tietojen suojaamisen, jos käyttöjärjestelmäsi on täysin vioittunut. MiniTool on saatavana ilmaiseksi rajoitetuilla ominaisuuksilla, mutta saatavilla on Pro-versio, jos haluat saada lisäominaisuuksia.

Hinta:

  • Ilmainen (rajoitetuilla ominaisuuksilla)
  • 39 dollaria Yksi tietokone ja yhden vuoden ilmainen päivitys
  • 99 dollaria Kolme tietokonetta elinikäiseen päivitykseen

Tutustu PartitionWizard.com-sivustoon

Siinä kaikki, kaveri!

Oletko käyttänyt MiniToolia Windows-tietokoneellasi? Millainen oli kokemuksesi siitä? Jaa palautteesi muiden käyttäjien kanssa kommenteissa.

Uusimmat viestit