Viimeistele iPhonen määrittäminen

IPhonen asentaminen tyhjästä on melko sujuva ja suoraviivainen prosessi. Mutta iOS 11: n kanssa se on ostanut itselleen ärsyttävän asian. Jos ohitat Sirin, Apple Payn tai muiden ominaisuuksien määrittämisen, näet "Viimeistele iPhonen asennus" kehote Asetukset-sovelluksessa; merkitty punaisella huutomerkillä, mikä on tosin ärsyttävää.

Turhauttavinta on, että viesti ei ole väliaikainen, vaan se pysyy siellä pysyvästi, ellet määritä palveluita, jotka iOS haluaa sinun asettavan. Kuten minä, en voi määrittää Apple Payta yksinkertaisesti siksi, että se ei ole käytettävissä maassani. Onneksi on olemassa kiertotapa päästä eroon tästä ärsyttävästä kehotuksesta, ja juuri siitä me puhumme.

Kuinka päästä eroon iPhonen Asetusten lopetus -kehotteesta Asetukset-sovelluksessa

Vaihe 1. Avaa Asetukset-sovellus ja napautaViimeistele iPhonen määrittäminen kehote.

Vaihe # 2. Asennuksen aikana ohitettujen ominaisuuksien mukaan saatat nähdä erilaisia ​​vaihtoehtoja. Kuten sanoa, Määritä Apple Pay, Määritä Siri, Määritä iMessage, jne.

Ohita useampi kuin yksi ominaisuus asennuksen aikana, näyttöön tulee kehote, jossa teksti Viimeistele asetusten määrittäminen.

Vaihe # 3. Jos olet ohittanut vain yhden vaihtoehdon, napauta sitten näytöllä näkyvää Asetus-kehotetta.

Vaihe # 4. Seuraavassa näytössä sinulla on todennäköisesti kaksi vaihtoehtoa - Jatka ja Määritä myöhemmin. NäpäytäMääritä myöhemmin -vaihtoehto.

Vaihe # 5. Toista prosessit muille ominaisuuksille, niin pääset eroon punaisesta huutomerkistä, joka kehottaa sinua suorittamaan asennusprosessin loppuun.

Yksinkertaisesti sanottuna aloitimme juuri ominaisuuden määrittämisen ja peruutimme sen. Näin poistetaan kehote Asetukset-sovelluksesta.

merkintä: Jos et näe mahdollisuutta määrittää ominaisuutta myöhemmin, sinun täytyy pakottaa sulkemaan Asetukset-sovellus ja toistamaan vaiheet.

Käärimistä

Yllä olevien ohjeiden noudattaminen auttaa sinua varmasti poistamaan kehotteen. Jos se ei auta, kokeile ottaa AirPlane-tila käyttöön Asetukset-sovelluksesta. Sammuta se sitten valitsemalla Asetukset → Yleiset → Ohjelmistopäivitys. Älä käytä ohjauskeskusta tähän, asiat ovat muuttuneet iOS 11: n jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  • Ärsyttääkö iPhone / iPad? ”Et voi saada postia” -virhe? Tutustu ratkaisuihin
  • App Storen tilauksen peruuttaminen iPhonesta, iPadista, Macista ja Apple TV: stä
  • Lähetä valokuvia iCloud-valokuviin iPhonesta, iPadista ja Macista
  • Automaattisen kirkkauden poistaminen käytöstä iPhonessa ja iPadissa

Tiedätkö muita temppuja kehotteen poistamiseksi? Älä jaa sitä kanssamme kommenteissa.

Uusimmat viestit