Parhaat laihtuminen -sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Laihdutus voi tuntua haastavalta, mutta voit tehdä sen omalla kunto-ohjelmallasi. Onneksi on olemassa useita sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan painotavoitteet. Henkilökohtaisista ruokavalio- ja liikuntasuunnitelmista asiantuntijaneuvontaan ja innovatiivisiin seurantatekniikoihin, kehosi muokkaamiseen ja elämäntapasi parantamiseen on paljon tukea. Joten riippumatta siitä, haluatko näyttää houkuttelevammalta, saada kunto parempaan yleiseen terveyteen tai valmistautua tiettyyn tapahtumaan, kokeile näitä parhaita laihtumissovelluksia iPhonelle ja iPadille.

 1. WW: n painon tarkkailijat
 2. MyFitnessPal
 3. Menettää sen
 4. Ei
 5. Nike Training Club
 6. Painonpudotus käynnissä
 7. iTrackBites
 8. Ruoka
 9. Koti kunto painonpudotukseen
 10. ControlMyWeight
 11. Oma ruokavalio
 12. Dietbet
 13. Laihtua kotona 30 päivässä
 14. Orgaaninen paino
 15. Harjoitusvalmentaja

1. WW: n painovalvojat kuvittelivat uudelleen

Liity tähän sovellukseen yhteen maailman tunnetuimmista laihtuminenohjelmista. Siinä on kaikkea ruoka- ja kuntoseurannasta herkullisiin terveellisiin resepteihin ja tieteen tukemiin tekniikoihin, jotka auttavat sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi.

Se toimii oppimalla ainutlaatuiset tarpeesi ja mieltymyksesi ja sovittamalla sinut sitten räätälöityyn laihtumisohjelmaan, joka sopii elämäntyyliisi. Siinä keskitytään tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten tottumusten saavuttamiseen uusimman ravitsemus- ja käyttäytymistieteen tukemana.

Hinta: Ilmainen (Kuukausisuunnitelma alkaa 19, 99 dollaria)

ladata

2. MyFitnessPal

Kuten nimestä voi päätellä, tämä terveyssovellus tekee iPhonestasi parhaan laihtuminen kaverisi. Se tukee kaikenlaisia ​​painonpudotuksia, painonnousua ja painon ylläpitotavoitteita.

Sitten se tarjoaa henkilökohtaisia ​​kuntosuunnitelmia ja antaa sinun seurata ruokaa, liikuntaa ja terveyttä. Se auttaa myös muuttamaan epäterveellisiä tapoja, joten se on aivan kuin ravintovalmentaja olisi taskussa tai jopa ranteessasi, jos sinulla on Apple Watch.

Hinta: Ilmainen (MyFitnessPal Premium alkaa 9,99 dollaria)

ladata

3. Hävitä se! - Kalorilaskuri

Kuten nimestä voi päätellä, tämä kalorilaskurisovellus auttaa sinua irtoamaan kaikki nämä ylimääräiset tuumat ja räpylät. Määritä vain tavoitteesi, ja Lose It -sovellus auttaa sinua seuraamaan kuluttamiesi ja polttamiesi kaloreiden määrää.

Lisäksi se keskittyy optimaaliseen ravitsemukseen, ja voit kirjata ruokailusi yksinkertaisesti kaappaamalla valokuvia ruoastasi. Algoritmit selvittävät kalorien määrän älykkäästi ja pitävät lokia puolestasi.

Hinta: Ilmainen (Lose It! Premium alkaa 4,99 dollaria)

ladata

4. Ei

Tämä on painonpudotusohjelma, joka on luotu yhteistyössä lääkäreiden, psykologien, ravitsemusterapeuttien ja henkilökohtaisten kouluttajien kanssa antamaan sinulle painonpudotusohjelma, joka perustuu tutkimukseen ja todistettuihin tekniikoihin.

Siinä on ruokaloki, liikuntaloki, terveysvalmennuspisteet, rohkaisevat lainaukset, muistutukset, viikoittaiset punnitukset jne. Joten se on suunniteltu pitämään sinut terveen painonpudotuksen tiellä.

Hinta: Ilmainen (Noom Pro - 9,99 dollaria)

ladata

5. Nike Training Club

Yli 150 harjoittelua kestävyydestä voimaan joogaan ja muuhun, sovellus on hyvin varustettu auttamaan sinua saavuttamaan haluamasi painon ja ruumiinrakenteen. Se on ihanteellinen kotiharjoitteluun ilman erikoislaitteita.

Lisäksi voit täydentää rutiiniasi ammattivalmentajien ohjauksella. Hanki oivalluksia, vinkkejä ja ideoita terveellisemmästä syömisestä, nukkumisesta, ajattelutavasta ja tottumuksista. Se tukee myös Apple Watchia, joten voit keskittyä treenaamiseen puhelimen sijaan.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Vervin painonpudotus

Tässä on iOS-juokseva sovellus, joka on suunniteltu erityisesti painonpudotukseen. Se tarjoaa kuntosuunnitelmia, joissa yhdistyvät juoksuharjoitukset ja ateriat tavoitteiden saavuttamiseksi.

Voit myös päättää olla noudattamatta mitään harjoitussuunnitelmaa ja seurata sen sijaan juoksua. Lisäksi se sisältää hienoa harjoitusmusiikkia, joka lisää motivaatiotasi ja parantaa tuloksiasi edetessäsi rytmiin.

Hinta: Ilmainen (Premium-jäsenyys 1 kuukausi - 8,99 dollaria)

ladata

7. TrackBites

Jos haluat syödä mitä rakastat ja silti saavuttaa ihanteellisen kehosi, tämä on yksi parhaista laihtumisohjelmista sinulle. Se tarjoaa räätälöityjä kuntosuunnitelmia ja helpottaa ruokasi seuraamista koko päivän ajan.

Skannaa viivakoodit yli miljoonaan elintarvikkeeseen ja etsi yli 500 000 reseptiä, jotta sinulla olisi aina jotain terveellistä syötävää. Lisäksi voit löytää tukevan yhteisön, joka voi jakaa painonlaskuasi.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

8. Fooducate - syö parempi valmentaja

Fooducate auttaa sinua tulemaan tietoisemmaksi jokaisesta puremastasi antamalla oivalluksia kaiken käyttämäsi ainesosiin ja ravintoarvoon. Skannaa vain elintarvikkeidesi viivakoodit, ja tämä sovellus kertoo sinulle, kuinka terveellistä se on, ja ehdottaa tarvittaessa vaihtoehtoja.

Muiden hyödyllisten ominaisuuksien lisäksi voit integroida tietoja Applen Health-sovellukseen, seurata nukkumistasi, mielialaasi, nälän määrää jne. Lisäksi voit myös saada ravitsemusterapeutilta ilmaisia ​​terveys- ja ruokavalioneuvoja saadaksesi lisätietoja siitä, mitä ruokia sinun on syötävä saavuttaa painotavoitteet.

Hinta: Ilmainen (Pro - 0,99 dollaria)

ladata

9. Home Fitness laihtuminen

Keskity ongelmakohtiin ja ota 30 päivän painonpudotushaaste tämän sovelluksen avulla. Voit treenata omalla aikataulullasi, ja harjoittelu kestää vain 6 minuuttia päivässä.

Siellä on myös ääni- ja videotuki sekä kokoelma uusinta musiikkia, joka pitää sinut energisenä ja motivoituneena. Voit seurata edistymistäsi joka askeleella ja saada hyödyllisiä vinkkejä parempaan yleiseen elämäntyyliin. Se on ihanteellinen harjoitusohjelma naisille ja miehille.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 8,99 dollaria)

ladata

10. ControlMyWeight

Katso tämä ruoka- ja liikuntapäiväkirja, josta saat helpon ja tarkan tavan irtoa ylimääräisistä kiloista ja saada terveellistä. Se auttaa sinua tietämään tarkalleen, kuinka paljon sinun pitäisi syödä ja käyttää, jotta saavutat tavoitteesi.

Kaavio edistymisestäsi, jotta pysyt motivoituneena joka askeleella ja säilytä ihanteellinen painosi saavutettuasi sen. Hiilihydraattien ja kaloreiden lisäksi voit myös seurata sokerin, natriumin, kolesterolin, kuidun, proteiinin, kalsiumin jne. Saantiasi.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Ruokavalioni - painonpudotus

Hanki motivaatio saavuttaa painotavoitteesi, tehdä terveellisiä elämäntapamuutoksia, pysyä tiellä, voittaa epäterveelliset himot, välttää laiskuutta ja paljon muuta tällä kätevällä sovelluksella, joka palkitsee sinut ponnisteluistasi.

Monien merkittävien ominaisuuksien joukossa on kyky luoda mukautettava avatar, joka kaventuu kanssasi. Ansaitse virtuaalimuodot avatarillesi ja inspiroidu jatkamaan!

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

12. DietBet: Laihduta ja voita!

Tämä painonpudotussovellus iPhonelle ja iPadille tekee hauskaksi irrottaa nämä ei-toivotut kilot! Sinun on tehtävä veto itsellesi tavoitteidesi saavuttamiseksi, ja voitat sen takaisin kun teet. Liity satoihin tuhansiin muihin, jotka muodostavat inspiroivan yhteisön.

Lisäksi voit osallistua peleihin, joita isännöivät asiantuntijat, mukaan lukien ammattikuntovalmentajat, ravitsemusterapeutit ja wellness-gurut. Tämä auttaa sinua löytämään motivaatiota aina kun tarvitset sitä ja sitoutumaan todellisiin muutoksiin.

Hinta: Vapaa

ladata

13. Laihtua kotona 30 päivässä

Kun haluat laihtua nopeasti, tämä sovellus tarjoaa satoja ruokavalioita ja systemaattisia harjoituksia, jotka auttavat sinua. Valitse vain ohjelma ja pidä siitä kiinni, jotta voit muotoilla ruumiinrakenteen haluamallasi tavalla.

Voit valita käsivarren, pakarat, vatsan ja jalkojen harjoittelusta videoiden ja animaatioiden avulla. Laitteita ei tarvita, ja voit synkronoida harjoittelu- ja kaloritiedot Apple Healthin kanssa.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 4,99 dollaria)

ladata

14. Orgaaninen kunto: kodin painonpudotus

Laihtua, tuntuu hyvältä ja näytä parhailta tämän sovelluksen tarjoamilla henkilökohtaisilla treeneillä ja terveellisten aterioiden ideoilla. se on rakennettu asiantuntevalla ohjauksella, jotta saavutat kehosi tavoitteet itsetempoisella tavalla.

Voit keskittyä alueisiin, joita haluat ensin parantaa, ja älykäs algoritmi suosittelee tehokkaimpia harjoituksia ja luo sinulle henkilökohtaisen ohjelman. Lisäksi kohdepaino jaetaan "mini" -tavoitteisiin, jotka helpottavat koko matkaa

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

15. Harjoituksen kouluttaja

Mikä tekee tästä sovelluksesta niin toimivan, ovat runsaat harjoittelut ja mukautetut harjoitusohjelmat. Se opastaa sinua jokaisessa harjoituksessa ajastetulla, vaiheittaisella ääni-, valokuva- ja video-ohjeella. Aloita valitsemalla vain kohdennettu alue ja antamalla sovelluksen näyttää oikea tapa saavuttaa se.

Voit ajoittaa harjoittelusi ja saada muistutuksia varmistaaksesi, että voit noudattaa tarkasti rutiiniasi. Ja pysyäksesi parhaalla tuulella ja ajattelutavalla, voit soittaa virkistävää musiikkia harjoittelun aikana.

Hinta: Ilmainen (PRO + kuukausitilaus - 6,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Oletko kokeillut jotakin näistä painonlaskuohjelmista iPhonelle ja iPadille? Kerro meille kommenteissa, mikä on ollut sinulle eniten hyötyä.

Voit myös lukea nämä

 • Ilmaisia ​​painonseurantasovelluksia iPhonelle ja iPadille
 • Laihdutusohjelmat iPhonelle ja iPadille
 • Unen seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Period Tracker -sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit