15 mustaa kirjaa Steve Jobsista ja Applesta (inspiroiva)

Apple on ikoninen yritys, jolla on rikas ja kiehtova historia. Olipa kyse vallankumouksellisista tuotteista tai edesmenneen Steve Jobsin visionäärisestä johtajuudesta, tämän johtavan teknologiayrityksen jokainen osa on herättänyt ihmisten mieltymykset kaikkialla maailmassa. Jos haluat saada käsityksen suosikkiyrittäjän elämästä ja hänen edelläkävijänsä brändistä, tutustu näihin luettaviin kirjoihin Steve Jobsista ja Applesta.

 1. Steve Jobs
 2. Applen sisällä
 3. Hullusti yksinkertainen
 4. Pikkutekijä
 5. Purema omenassa
 6. Tim Cook
 7. Jony Ive
 8. Steve Jobsin toinen tuleminen
 9. Vallankumous laaksossa
 10. Steve Jobsiksi tuleminen
 11. Apple Confidential 2.0
 12. Applen vallankumous
 13. Minä, Steve
 14. Steve Jobsin innovaatioiden salaisuudet
 15. Steve Jobs Way

1. Steve Jobs, kirjoittanut Walter Issacson

Tämä on olennainen luku jokaiselle Applen harrastajalle ja Steve Jobs -fanille. Tämä vuonna 2011 julkaistu myydyin elämäkerta perustuu Jobsin ja hänen läheisten ystäviensä, perheensä, kollegoidensa ja kilpailijoidensa syvällisiin haastatteluihin.

Se kertoo uskomattoman tarinan siitä, kuinka luova yrittäjä mullisti kuusi alaa, nimittäin henkilökohtaiset tietokoneet, puhelimet, taulutietokoneet, animaatioelokuvat, musiikki ja digitaalinen julkaisu. Ottaen huomioon, kuinka Jobs arvosti luovaa vapautta, hän pyysi hallitsematta mitään tämän kirjan osaa. Tämä johti rehelliseen tiliin, mikä teki siitä erinomaisen lukemisen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita innovaatioista, yrittäjyydestä ja tekniikasta.

Hinta: 16,89 dollaria kovakantisille

Tutustu Amazoniin

2. Adam Lashinsky omenan sisällä

Applen sisällä kurkistetaan teknisen jättiläisen sisäiseen toimintaan. Se on nopea luku, joka antaa sinulle yksinoikeudella tietoa siitä, miten Apple innovoi ja millaista siellä työskenteleville ihmisille.

Lisäksi se antaa paljon ajattelemisen aihetta analysoimalla, missä Apple on ollut ja mihin se on menossa Jobsin jälkeisenä aikakautena. Vaikka se on vähän vanha (julkaistu vuonna 2013), se on edelleen kiehtova luku kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan Applen sisäisestä toiminnasta.

Hinta: 15,39 dollaria nidottu

Tutustu Amazoniin

3. Ken Segallin mielettömän yksinkertainen

Apple tunnetaan yksinkertaisuudesta, joka määrittelee lähestymistavansa suunnitteluun ja innovaatioihin. Se on auttanut yritystä tulemaan yhtä menestyväksi kuin se on. Ken Segallilla on ollut merkittävä rooli Applen ikimuistoisissa markkinointikampanjoissa. Tähän sisältyy Think Different -kampanja, joka sisälsi ikonisia yksivärisiä valokuvia vallankumouksellisista ihmisistä ja tapahtumista.

Tämän kirjan avulla voit kokea, millaista oli olla kokoushuoneessa Steve Jobsin kanssa; kuinka pakkomielle yksinkertaisuudesta avasi tien Applelle parempaan suorituskykyyn joka vuosi.

Hinta: 16,00 dollaria nidottu

Tutustu Amazoniin

4. Lisa Brennan-Jobsin pieni paistinpannu

Tämä Steve Jobsin tyttären Lisan muisto kertoo monimutkaisista yksityiskohdista isänsä loistavista mutta arvaamattomista tavoista. Se on kauniisti kerrottu kertomus kasvamisesta Kalifornian 70- ja 80-luvuilla, kun Piilaakso muuttui nopeasti.

Brennan-Jobs sukeltaa monimutkaisuuteen asuessaan isän kanssa, joka oli usein ankarasti tuomitseva. Toisin kuin muut, tämä kirja kukoistaa "kaikilla kolikoilla on kaksi puolta" ja tarjoaa vilauksen Steve Jobsin henkilökohtaiseen elämään vaikeaksi isäksi.

Hinta: 12,89 dollaria kovakantisille

Tutustu Amazoniin

5. Chris Bannenin purema omenassa

Tässä on toinen oivaltava henkilökohtainen kuvaus Jobsin elämästä hänen ensimmäisestä tyttöystävästään ja toisen vanhemmastaan ​​Lisaan. Tämä kirja syvenee tarinaan idealistisesta nuoresta miehestä, joka unelmoi yhdistää maailman tekniikan avulla.

Se valaisee Jobsia ihmisenä, hänen tunnetun perfektionistisen persoonallisuutensa kulissien takana. Se on ihanteellinen luku niille, jotka ovat kiinnostuneita Steve Jobsin psykologisista näkökohdista ja hänen monimutkaisesta suhteestaan ​​Brennaniin.

Hinta: 22,99 dollaria nidottu

Tutustu Amazoniin

6. Tim Cook: Nero, joka vei Applen seuraavalle tasolle, kirjoittanut Leander Kahney

Jobs lähti maailmasta liian aikaisin, ja hänen seuraajallaan Applella oli täytettävät massiiviset kengät. Tämä kirja kertoo kuinka Tim Cook vastasi tähän haasteeseen ja ohjasi Applea kohti entistä suurempaa menestystä periaatteellisen johdollaan.

Se kerää oivalluksia useilta Applen sisäpiiriläisiltä kertoakseen inspiroivan tarinan siitä, kuinka Cook on kaiverranut kasvutarinan, jota harvat olivat ajatelleet mahdolliseksi. Se on kirja, joka sinun on luettava, jos haluat tietää enemmän Tim Cookin ainutlaatuisesta johtajuudesta, joka ohjasi Applen nykyiseen sijaintiinsa.

Hinta: 18,62 dollaria kovakantisille

Tutustu Amazoniin

7. Jony Ive, Leander Kahney

Steve Jobs on ollut Applen synonyymi, mutta monilla muilla oli keskeisiä rooleja, mutta he eivät nauttineet vastaavasta parrasvalosta. Jony Ive on sellainen henkilö, jota Jobs kutsui Applein "hengelliseksi kumppaniksi".

Heidän yhteistyönsä antoi maailmalle tunnetuimpia teknologiatuotteita, kuten iMac, iPod, iPad ja iPhone. Joten tämä kirja on luettava kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Applen vallankumouksellisten tuotteiden suunnittelusta.

Hinta: 13,33 dollaria kovakantisille

Tutustu Amazoniin

8. Alan Deutschmanin Steve Jobsin toinen tuleminen

Kuten nimestä voi päätellä, tässä kirjassa kerrotaan tarina Steve Jobsin paluusta Applelle ja siitä, miten hän organisoi yrityksen erinomaisen käänteen menestykseen. Se kertoo, kuinka Jobs puhalsi kriitikot ja jätti pysyvän jälkensä yritykseen.

Vaikka se on kirjoitettu journalistisella tavalla, se on täynnä draamaa ja likaa, joka pitää sinut mukana. Tämä kirja tuo esiin Jobin moninkertaiset johtajuuden piirteet, jotka pakottivat ihmiset unohtamaan hänen negatiiviset ominaisuutensa. Fanit ja ihailijat nauttivat erityisesti tämän lukemisesta.

Hinta: 35,95 dollaria nidottu

Tutustu Amazoniin

9. Vallankumous laaksossa, kirjoittanut Andy Hertzfeld

Nykypäivän digitaaliaikana on helppo unohtaa, kuinka vallankumouksellinen ensimmäinen Macintosh-tietokone todella oli. Tässä kirjassa kerrotaan sen kehityksestä maanalaisesta skunkworks-projektista vuonna 1979 sen ikoniseen käyttöönottoon vuonna 1984 ja sen jälkeen.

Lisäksi sen on kirjoittanut joku, joka oli keskeinen jäsen tiimissä, joka rakensi ohjelmiston ja sen täysin uuden käyttöliittymän. Joten tiedät, että saat aitoja kertomuksia siitä, millaista oli organisoida ja kokea henkilökohtaisen tietokoneen vallankumouksen syntyminen yli 30 vuotta sitten.

Hinta: 11,67 dollaria kovakantisille

Tutustu Amazoniin

10. Steve Jobsiksi tuleminen, kirjoittaneet Brent Schlender ja Rick Tetzeli

Hanki tarina siitä, kuinka mies, joka on niin huolimaton ja ylimielinen kuin Steve Jobs, tuli aikamme tehokkaimmaksi visionääriseksi liiketoiminnan johtajaksi, mikä vaikuttaa miljardien ihmisten elämään.

Mielenkiintoiseen ja houkuttelevaan kertomukseen on yhdistetty ainutlaatuisia tarinoita niiltä, ​​jotka tunsivat Jobsin hyvin, nimittäin Applen, Pixarin ja Disneyn ylimmän johdon johtajat. Kirjoittajat selittävät Jobsin käyttäytymistä ja tarjoavat kontekstin hänen roolistaan ​​teknologian vallankumouksessa, joka on muuttanut maailmaa.

Hinta: $18.00

Tutustu Amazoniin

11. Apple Confidential 2.0, kirjoittanut Owen W. Linzmayer

Kuten nimestä voi päätellä, tämä kirja tarjoaa kurkistuksen Applen vuoristoradan historiaan, sen perustamisesta aina tuhoisten toimeenpanopäätösten vaikutuksiin ja sitten kannattavuuden palauttamiseen sekä viimeaikaisiin hyökkäyksiin musiikkiareenalle.

Kirjoittaja tuo sinulle ainutlaatuisia oivalluksia unohdetuista arkistoista ja haastatteluista sekä runsaasti uusia valokuvia, aikatauluja ja kaavioita. Lisäksi se sisältää kiehtovan kattavuuden uusista oikeusjuttuista, päivitykset entisistä Applen johtajista ja tarinoita Steve Wozniakista ja Pixarista.

Hinta: $16.50

Tutustu Amazoniin

12. Luke Dormehlin Apple-vallankumous

Piilaakson ovat luoneet “hullut” - nuoret lahjakkaat ihmiset, jotka olivat kaikki luovia harrastajia, jotka muuttivat maailmaa. Tämä kirja on heidän tarinansa, ja se on kiehtova luku kaikille siellä oleville nörtteille ja aloitteleville yrittäjille.

Steve Wozniakista, joka rakensi ensimmäiset Apple-tietokoneet, Jony Iveen, iPodin kuvittelun nuoresta suunnittelijasta, ja tietysti myös Steve Jobsista - ne kaikki sisältyvät tähän jännittävään kertomukseen Piilaakson kulttuurista ja siitä, miten se ruokkii innovaatioita.

Hinta: $12.19

Tutustu Amazoniin

13. Minä, Steve: Steve Jobs omissa sanoissaan, George Beahm

Tämä kokoelma erottuu elämäkerroista ja muistelmista, koska se koskee Steve Jobsia hänen omin sanoin. Se saa lehdistölle arvokkaimmat lainaukset ja oivalluksia luovasta neroista kolmen vuosikymmenen ajan.

Se on hieno tapa ymmärtää Jobsin perfektionistinen mieli anekdoottien, mantrojen ja ajatusten avulla. Se on epäilemättä välttämätön luku kaikille, jotka etsivät innovatiivisia ratkaisuja.

Hinta: 5,29 dollaria nidottu

Katso Goodreads

14. Steve Jobsin innovaatioiden salaisuudet: kirjoittanut Carmine Gallo

Tämä kirja juhlii Steve Jobsin elämää ja perintöä ja opastaa sinua soveltamaan hänen seitsemää innovaatioperiaatettaan mille tahansa alalle, pyrkimykselle tai unelmalle.

Kirjassa kuvataan, miten Applen "Think Different" -lause oli pelkästään markkinointityökalu, elämäntapa työpaikoille. Korostaen pelin muuttuvaa lähestymistapaa luovien mahdollisuuksien vapauttamiseksi, kirja tekee siitä luetteloni luovien sielujen pakollisista luettavista luetteloista.

Hinta: 9,31 dollaria nidottu

Tutustu Amazoniin

15. Stay Jobs Way kirjoittanut Jay Elliot

Vielä yksi otos Steve Jobsista, jonka on kirjoittanut joku, joka tunsi hänet ja työskenteli hänen kanssaan. Jay Elliot oli Applen entinen varatoimitusjohtaja. Steve Jobs Way vie sinut kiertueelle Jobsin kiehtovan uran kautta.

Se korostaa Steven intohimoa ja omistautumista monimutkaisten asioiden yksinkertaistamiseen kauniisti. Tämä kirja tarjoaa myös yksityiskohtaisen analyysin Jobsin johtamistyylistä ja tunnustaa hänen rajoituksensa olematta kuitenkaan negatiivinen.

Hinta: $2.93

Tutustu Amazoniin

Steve Jobsin ja Applen inspiroiva lukulista!

Tiedätkö muita Apple- tai Steve Jobs -kirjoja, joista olemme unohtaneet? Jaa suosikkisi alla olevissa kommenteissa.

LUE LISÄÄ:

 • Kirjojen vieminen iPhonesta tai iPadista tietokoneeseen
 • Kuinka asettaa Apple-kirjojen lukutavoitteet iPhonelle ja iPadille
 • Tee Apple-kirjoista luettavissa ääneen
 • Apple-tuotteet vuodesta 2020 | Arvostellut iGeeksBlog

Uusimmat viestit