Evernote ei synkronoi iPhonen tai iPadin kanssa?

Entä jos muistiinpanoja Evernote iPhone -sovellus älä synkronoi? Saako sinä 'Synkronointi epäonnistui' -virheen, kun yrität synkronoida muistiinpanoja iPhonesta pilveen?

Se on hyvin yleinen virhe ja suositellaan erilaisia ​​korjauksia. Joskus on melko inhottavaa, kun sinulla on joukko muistiinpanoja, joita ei synkronoida.

Ennen kuin napsautat tukijärjestelmiin - jotka ovat muuten melko hyviä -, sinun kannattaa tarkistaa nämä pikakorjaukset päästäksesi eroon synkronointiongelmista Evernote iOS -sovelluksessa.

Evernote ei synkronoi iPhonen tai iPadin kanssa: Vinkkejä ongelman korjaamiseen

# 1. Lentokonetila

Hämmästi kuin miltä se kuulostaa - ja ehkä olet jo kokeillut tätä - mutta kytke lentokonetila päälle ja sammuta se sitten uudelleen yrittääksesi synkronoida. Se on usein lainattu korjaus melkein jokaiseen Evernote-synkronointiongelmaan, ja yllättäen se toimii suurelle joukolle ihmisiä.

Eikö toimi? Ei ongelmaa. Kokeile seuraavia.

# 2. Ristiriitaiset muistiinpanot

Monissa tapauksissa ongelma on ristiriitaisissa muistiinpanoissa tai muistiinpanoissa, joiden mukaan Evernote tuntuu korruptoituneelta. Näitä muistiinpanoja ei synkronoida, ja jos katsot niitä, et todennäköisesti ole onnellinen.

Jos saat Sisältö on virheellinen -virheen, tarkastelet lähinnä virhettä, joka on puhdas muutaman vioittuneen muistiinpanon takia.

Poista muistiinpanot (tai yksinkertaisesti kopioi ne ja liitä ne uutena muistiinpanona) sovelluksesta ja yritä sitten synkronoida. Jos synkronointi jatkuu ongelmitta, olet ainakin havainnut vioittuneen muistiinpanon.

# 3. Sovelluksen sisäinen kamera vs. iDevice-kamera

Tämä on merkittävä asia monien Evernote-käyttäjien keskuudessa. Jos käytät sovelluksen sisäistä kameraa kuittien, laskujen ja muiden asiakirjojen sieppaamiseen, on todennäköistä, että olet törmännyt vaikeuksiin.

Tähän ei ole oikeastaan ​​nopeaa korjausta. Ongelma liittyy joihinkin Evernoten virheisiin, joita joukkue yrittää korjata. Ainoa ratkaisu on käyttää iPhonen kameraa ja käyttää sitten kameran rullaa. Ei aivan hyvä korjaus, mutta jos mikään ei toimi, on ainakin tämä vaihtoehto.

# 4. Manuaalinen synkronointi laitteissa

Tämä ongelma rajautuu monta kertaa. Lisät muistiinpanon Maciin / PC: hen, ja sitten se ei näy iPhonessa / iPadissa. Todennäköisesti ongelma liittyy siihen, että synkronointia Macista / PC: stä verkkoon ei tapahdu aivan liian usein.

Jos luot tai muokkaat muistiinpanoa verkkoliittymässä (selaimen kautta), se synkronoidaan pilveen automaattisesti. Ja sitten on vain lyödä iOS-laitteesi Evernote-päivitys (synkronointi) -kuvaketta.

Jos kuitenkin luot tai muokkaat työpöytäasiakasta, sinun on ensin synkronoitava muistiinpanot manuaalisesti. Avaa sitten iPhonen Evernote-sovellus ja napauta synkronointikuvaketta. Tämä manuaalinen synkronointi varmistaa, että muistiinpanosi synkronoidaan oikein ja heijastavat kaikkia liitettyjä laitteita.

# 5. Muistiinpanojen lukumäärä

Evernote käsittelee useita tuhansia seteleitä melko voimakkaasti. Suurentaminen 10: stä 10000: een ja enemmän on melko tasainen ja saumaton. Mutta jatkuvasti kasvavan määrän käyttäjiä ja muistiinpanoja (sekä muistiinpanojen lukumäärän että koon mukaan) se voi saada paljon enemmän verotusta.

Jos tililläsi on paljon muistiinpanoja, pinoja, kansioita jne., Nippujen synkronoiminen vie paljon aikaa. Joskus saatat löytää itsesi kärsivällisyydestäsi, koska se vie niin kauan.

Vaikka FastEverin kaltaiset ratkaisut auttavat sinua luomaan muistiinpanoja nopeammin Evernotessa, nopeampaa synkronointia ei tarvita. Voit kokeilla vain poistaa vanhat muistiinpanot, joita et enää käytä - ja vedon vetoni, että niitä on paljon.

Evernoten tuki on tavallaan hyvä, mutta synkronoinnin kaltaisissa asioissa he eivät ole pystyneet tekemään paljon. Pudota silti heitä, jos ongelmat jatkuvat.

Siinä kaikki, ihmiset!

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit