Live-valokuvien tarkasteleminen Macin Viestit-sovelluksessa

Applen Live Photo -ominaisuus on saanut paljon suosiota myöhään. Live-valokuvien avulla voit lisätä hauskaa yksinkertaisen näköisiin valokuviin valokuvakirjastossasi. Hauskempaa hauskaa varten voit lähettää nämä Live Photos Facebookiin iPhonesta. Tämä ominaisuus on kuitenkin käytettävissä iOS 9 -yhteensopivassa iPhonessa ja iPadissa.

Askel pidemmälle ihmiset haluavat myös muuttaa Live Photos GIF-muotoon iPhonessa 6 ja iPhone 6s. Mutta näkevätkö he Live-valokuvansa Messages for Macissa?

Nyt näet Live Photos -sovelluksen Messages for Mac -sovelluksessa noudattamalla muutamia alla mainittuja yksinkertaisia ​​vaiheita. Ennen kuin jatkat, varmista, että Mac-tietokoneesi on OS X 10.11.4 tai uudempi. Edellinen Messages-versio ei tue ominaisuutta OS X: ssä. Muuten, miten saisit Live Photos -sovelluksen Mac-tietokoneesi Messages-sovellukseen? Yksinkertainen, pakota joku lähettämään Live-valokuvat, kun selaat tätä verkkosivustoa.

Live-valokuvien katseleminen Messages for Mac -sovelluksessa

Vaihe 1. Käynnistä Viestit-sovellus Mac-tietokoneellasi.

Vaihe # 2. Napsauta viestiä, jonka lähettäjä on lähettänyt sinulle Live Photo.

Voit nähdä pienen kuvakkeen kuvan vasemmassa yläkulmassa; mikä osoittaa, että se on Live Photo.

Vaihe # 3. Kaksoisnapsauta Live Photo -sovellusta Viestit-sovelluksessa.

Tämä avaa valokuvan esikatseluikkunan ja live-video toistetaan.

Vaihe # 4. Jos haluat toistaa tämän Live-valokuvan uudelleen, napsauta sitä Live-painiketta esikatselukuvan vasemmassa alakulmassa.

Tämä on yksinkertainen ja helppo temppu, joka voi viihdyttää sinua ja rakkaitasi kotona.

Uusimmat viestit