Katsaus: CaseMade Folio -kotelo iPad 2018: lle

CaseMade on pitkään ollut yksi suosikkini iPhone- ja iPad-lisävarusteiden valmistajista. Ihmettelen siitä todella korkealaatuista materiaalia, jonka päällä on rikas käsityötaito. CaseMaden täysin uudessa folio-kotelossa 9,7 tuuman iPad 2018: lle on luokka kirjoitettu kaikkialle. Katsokaa vain kantta ja tunnet olevasi loppuunmyyty!

Mutta suloisen profiilin lisäksi folio-kotelolla on paljon tarjottavaa iPadille. Voiko se kuitenkin täyttää suuret odotukset ja toimittaa tavarat kaikilta osin? Sinun täytyy sukeltaa yksityiskohtiin saadaksesi selville, mikä tekee kotelosta premium-paketin Applen 6. sukupolven tabletille.

Vintage Executive -suunnittelu

Minulle CaseMade iPad -kotelon otsikot ovat vintage ammattimainen muotoilu. Aidosta lehmännahasta veistetty se esittelee huippuluokan ammattitaitoa. Näkyvä ompeleminen lisää tyyliprofiilin vetovoimaa ja vahvistaa samalla rakennetta.

Haluaisit kantaa sitä mieluusti kokouksessa ja konferenssissa. Pehmeällä nahkarakenteella sinulla on parempi pito pitäen kiinni folio-kotelosta. Parannettu pito vähentää myös tahattomien putoamismahdollisuuksia.

Kotelon sivulla oleva avoin muotoilu tarjoaa esteetön pääsyn kaikkiin ulkoisiin ominaisuuksiin, kuten kameraan, salamaliittimeen, äänenvoimakkuuden säätimeen ja kuulokeliitäntään. Siksi voit käyttää tablettiasi haluttuun mukavuuteen.

Muotoon sopiva ja kestävä rakenne

Kotelo napsahtaa iPadin ympärille tiukasti. Muotoon sopiva rakenne takaa, että tabletilla on molempien maailmojen parhaat puolet - maksimaalinen mukavuus ja tarvittava suojaus kolhuilta ja naarmuilta. Pehmeän kosketuksen polykarbonaattimuotin lisääminen lisää kestävyyttä. Voit täysin luottaa siihen, että se hajottaa iskut ja suojaa laitettasi vahingossa tapahtuvilta putoamisilta.

Kaikista niin suojaavista kotelo ei näytä lainkaan isolta. Kyky saavuttaa hieno tasapaino suojan ja hoikkuuden välillä lisää vielä höyhenen sen korkki.

Vaakasuora jalusta mukavaan katselukulmaan

Jalustatoiminnon avulla voit helposti tukea iPadiasi halutun katselukulman saavuttamiseksi. Se varmistaa myös, että olet tarvinnut mukavuutta kirjoittaessasi.

Jos haluat katsella elokuvia tablet-laitteellasi, arvostaisit tätä vaakasuoraa jalustaa. Takana olevan tukevan koukun ansiosta se pysyy vakaana. Näin ollen median aikana ei ole mitään hämmentämistä.

Koska ihminen, joka rakastaa videoiden katselemista iPadista, pidän tätä sisäänrakennettua jalustaa erittäin arvokkaana. Silmäni on kiinnittänyt siihen vakautta, joka pitää tabletin täysin ehjänä.

Tuki lepo- / herätystoiminnoille tarpeettoman akun kulutuksen estämiseksi

Toinen tämän folio-tapauksen merkittävä piirre on nukkumis- / herätystoimintojen tuki. Heti kun avaat kotelon, iPadisi näyttö herää. Ja kun suljet kannen, näyttö nukkuu automaattisesti tarpeettoman akkuvirran estämiseksi. Tämän seurauksena laitteesi kestää hieman kauemmin latausten välillä.

Tuomio:

CaseMade folio -kotelo on voittaja kaikilta osin. Urheilullinen suloinen muotoilu ja huippuluokan materiaali, se nappaa melkein kaikki laatikot.

Jos klassinen profiili viehättää sinua, folio-tapaus houkuttelee sinua välittömästi. Mitä tulee kestävyyteen, sillä on tarpeeksi voimaa pitää iPadisi suojattuna vahingossa tapahtuvilta putoamisilta ja rumalta naarmuuntumiselta.

Aluksi hinta saattaa tuntua olevan hieman korkea, mutta jos otat kaikki ominaisuudet huomioon, se ei näytä olevan liian hinnoiteltu. Olisin halunnut nähdä tässä tapauksessa yhden asian - kynänhaltija pitämään Apple Pencil tai digitaalinen kynä turvallisesti.

Haluan käyttää kynää muistiinpanojen tekemiseen tai nopeiden muistutusten tekemiseen. Kynänpidikkeen saatavuuden myötä kynän pitäminen ja kantaminen on hieman kätevää. Se ei kuitenkaan ole lainkaan sopimuksen rikkoja.

Plussat:

  • Aitoa italialaista lehmännahkaa
  • Vaakasuora jalusta
  • Automaattinen lepo- / herätystoiminto
  • Huippuluokan ammattitaito
  • Sopiva muotoilu

Haittoja:

  • Ei kynänhaltijaa

Hinta: 59,90 dollaria Amazon.comissa

Tutustu Amazoniin [USA] | Tutustu Amazoniin [UK]

Kerro minulle, mitä mieltä olet tästä tapauksesta ja haluatko antaa sille kuvan tablet-laitteellasi.

Uusimmat viestit