Salasanan poistaminen PDF-tiedostosta iPhonessa ja iPadissa

Luvattoman käytön estämiseksi suojaan enimmäkseen salasanalla PDF-tiedostoni. Mutta kun asiakirjojen sisältö ei enää vaadi salassapitoa, purkan tiedostot salauksen, jotta pääsen niihin nopeasti.

Toistaiseksi minun piti luottaa täysin kolmannen osapuolen sovelluksiin poistamaan salasanasuojaus iPhonen PDF-tiedostoista. Kuitenkin kohteliaasti todella älykäs hakkerointi, saan sen nyt tehdä käyttämättä niitä. Kävele kanssani saadaksesi selville, kuinka tämä temppu toimii!

Salasanasuojauksen poistaminen PDF-tiedostosta iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Oletetaan, että salasanasuojattu PDF-tiedosto on tallennettu iOS-laitteesi Tiedostot-sovellukseen. Suuntaa paikkaan ja avaa se.

Vaihe # 2. Nyt sinun täytyy kirjoita salasana tiedostosta ja paina Mennä.

Vaihe # 3. Seuraavaksi aiotaan huijata sovellus uskomaan, että muokkaamme tiedostoa. Napauta Merkintäkuvake oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Käytä seuraavaksi kynäkuvake tai muut merkintätyökalut tehdä jotakin. Napauta sitten Kumoa-painike oikeassa yläkulmassa päästäksesi eroon ei-toivotuista tavaroista.

Vaihe # 5. Napauta lopuksi Tehty vasemmassa yläkulmassa.

Se on melkein kaikki! PDF-tiedosto on tallennettu ilman salasanaa iOS-laitteellesi. Jatkossa pystyt avaa asiakirja ilman todennusta.

Se siitä! Katsotaan nyt yksi luotettavampi tapa.

Kuinka tallentaa PDF-tiedosto ilman salasanaa iPhonelle tai iPadille Scanbot-sovelluksella

Kuten edellä mainittiin, on olemassa useita kolmannen osapuolen sovelluksia, joiden avulla voit päästä eroon iOS-laitteen PDF-tiedostojen salasanasta helposti. Olemme kokeillut "Scanbot" ja löysi sen merkkiin asti.

Voit käyttää tätä sovellusta paitsi salauksen purkamiseen myös PDF-tiedostojen salaamiseen. Vaikka sovellus on saatavilla ilmaiseksi, sinun on päivitettävä pro-versioon (6,99 dollaria), jos haluat käyttää salasanan salaustoimintoa.

Vaihe 1. Lataa ensin Scanbot iOS-laitteellesi. Aseta sitten se haluamallasi tavalla. (Kun sinua pyydetään ostamaan pro-versio, vedä liukusäädin Free-kohtaan ja paina Älä tule ammattilaiseksi.)

Vaihe # 2. Seuraavaksi avaa Tiedostot-sovellus (tai muuhun sovellukseen, johon olet tallentanut asiakirjan) ja siirry PDF-tiedosto mikä salasana jonka haluat poistaa.

Vaihe # 3. Napauta seuraavaksi jakopainike.

Vaihe # 4. Näpäytä Kopioi Scanbotiin osakelomakkeessa.

Vaihe # 5. Näpäytä tiedosto. Napauta seuraavalla näytöllä Muokkaa sivuja pohjalla.

Vaihe # 6. Napauta seuraavaksi ylös Pura salaus ponnahdusikkunassa.

Vaihe # 7. Lopuksi, kirjoita salasana tiedostosta ja paina OK.

Muistilappu: Napauta lopuksi Peruuttaa -painiketta vasemmassa yläkulmassa palataksesi takaisin.

Jos haluat tallentaa tiedoston suosikkipaikkaasi tai jakaa sen muiden kanssa, napauta "Lähetä" välilehti vasemmassa alakulmassa. Sitten, valitse haluamasi vaihtoehto valikossa.

Se on melkein kaikki!

Käärimistä…

Nyt kun tiedät temppun; käytä sitä tiedostojen hallintaan. Ja jos löydät jonkin muun tavan saada se tehtyä, älä unohda jakaa vihje kanssamme.

Haluat tutustua nopeasti myös alla oleviin tarinoihin:

  • Kuinka pienentää PDF-tiedostokokoa Macissa menettämättä laatua
  • PDF-tiedostojen muokkaaminen ja merkitseminen Macissa
  • Parhaat PDF-editorit iPhonelle ja iPadille
  • Valokuvien muuntaminen PDF-tiedostoiksi iPhonessa ja iPadissa
  • Verkkosivun tallentaminen PDF-tiedostona Safariin iPhonessa

Uusimmat viestit