Telakointiaseman piilottaminen ja näyttäminen Mac OS X: ssä

Macin Dock tallentaa kaikki tärkeät sovelluksesi, joita päivittäin käytät; se on käynnistyslevy useille sovelluksille. Tavallaan Dockin avulla voit suorittaa useita toimintoja työpöydältä.

Dockin suosio on sen intuitiivisessa käyttöliittymässä. Kuten valikkoriviltä, ​​voit myös piilottaa ja näyttää Dockin Mac OS X: ssä. Järjestelmä toimii samalla tavalla; kun viet hiiren lähelle näytön alaosaa, Dock ilmestyy automaattisesti. Telakka on helppo piilottaa ja näyttää - joko näppäimistöllä tai OS X: n järjestelmäasetusten asetuksista.

Kuinka piilottaa ja näyttää telakka näppäimistöllä Macissa

Voit piilottaa tai näyttää Dockin OS X: ssä automaattisesti painamalla Komento + Optio + D. Päästäksesi telakkaan, vie hiiri telakointialueelle ja se ilmestyy uudelleen.

Jos et muista tätä pikanäppäintä näppäimistöllä, voit piilottaa ja näyttää telakan järjestelmäasetuksista. tällä on samanlainen vaikutus.

Kuinka piilottaa ja näyttää telakka automaattisesti Mac OS X El Capitanissa ja aikaisemmin

Voit piilottaa ja näyttää telakan Macin Järjestelmäasetuksista. tämä on kertaluonteinen harjoitus, eikä sinun tarvitse muistaa pikakuvaketta.

Vaihe 1. Käynnistä Järjestelmäasetukset Apple-valikosta.

Vaihe # 2. Napsauta Dock.

Valintaikkunassa näet monia vaihtoehtoja, kuten Koko, Suurennus, Näytön sijainti jne.

Vaihe # 3. Napsauta "Piilota ja näytä telakka automaattisesti" -valintaruutua.

Lähetä tämä, joten näet, että telakka piiloutuu automaattisesti, kun sitä ei käytetä. Jos haluat käyttää Dockiin tallennettuja sovelluksia, vie hiiri Macin näytön alareunaan. Jos käytät uusinta OS X -versiota, sinun ei tarvitse suorittaa yllä mainittuja toimintoja, koska telakka piilotetaan automaattisesti, kun kirjoitat koko näytön komentoa.

Tätä Mac OS X: n ominaisuutta eivät käytä monet käyttäjät; heidän pitäisi alkaa piilottaa telakka, koska se säästää paljon tilaa etenkin MacBook Airissa ja MacBook Prossa, joiden näyttö on suhteellisen pieni.

Kuinka pidät näistä vinkeistä? Jaa ajatuksesi kanssamme kommenttikentässä.

Uusimmat viestit