Parhaat maksulliset pelit Macille vuonna 2021

Macit ovat jo pitkään olleet ehdoton peto pelaamiseen. Heidän asemansa on tasainen suorituskyky. Ja kovana pelaajana, tämä on juuri se, mitä haluaisit olla käytettävissäsi ottaaksesi korkean oktaaniluvun kilpa- tai eeppiset taistelut. Kun olen koonnut huippuluokan ilmaiset macOS-pelit erilliseen kokoonpanoon, olen innoissani jakamaan kokoelmani parhaiten maksetuista Mac-peleistä, jotka hallitsevat vuonna 2021. Niissä on upea grafiikka ja mielenkiintoinen pelattavuus. Lisäksi he työskentelevät tyylikkäästi peliohjaimien kanssa.

Jos olet peliharrastaja, valintani sytyttävät varmasti hauskaa. Mutta vaikka et harrastaisikaan pelaamista kovin paljon, haluaisin lyödä vetoa, että haluat kokeilla joitain ainutlaatuisia valintani. Joten, ei ole väliä haluatko nähdä itsesi mahtavana soturina, terävässä ampujana tai kunnianhimoisena maanviljelijänä, on todennäköistä, että haluasi löytää jännittävän pelin. Ole hyvä!

1. Disco Elysium

Vie Instagram-pelisi seuraavalle tasolle upeilla panoraamilla, joita on helppo luoda tällä sovelluksella. Voit jakaa minkä tahansa panoraamakuvan enintään 10 ruutuun, jotta voit lähettää useita valokuvia grammaan.

Parasta on, kuinka helppoa tätä sovellusta on käyttää. PanoPano-valokuvasi tallennetaan kamerarullallesi ja kuvien laatu säilyy. Lisäksi alkuperäinen tiedosto pysyy ehjänä mukavuuden vuoksi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Stardew Valley

“Stardew Valley” on suosikkini maa-elämän RPG Macille. Minulle paras osa tätä peliä on mielenkiintoinen pelattavuus.

Nykyaikaisena maanviljelijänä sinun on kasvatettava tonnia satoja, kasvatettava eläimiä ja myös kehitettävä edistyneitä koneita. Saat paljon tilaa luoda upea maatila. Ja jotta tulisit tehokkaimmaksi maanviljelijäksi, sinun on tasoitettava viisi eri aluetta, kuten torjunta, kalastus, viljely, rehuntuotanto ja kaivostoiminta.

Kun pääset uraan, opit myös ruoanlaittoa ja herkullisten reseptien tekemistä. Lisäksi voit avata uusia alueita tutkittavaksi ja myös muokata taitojasi valitsemalla useita ammatteja.

Hinta: $14.99

ladata

3. Sivilisaatio VI

Oletko koskaan haaveillut hallita maailmaa ja rakentaa merkittävän sivilisaation? Jos kyllä, ”Civilization VI” on eräänlainen peli, joka voi elää makusi mukaan todella hyvin.

Älykkäänä soturina olet tehtävässä laajentaa imperiumiasi kartan yli. Matkan varrella sinun on kilpailtava useita suuria johtajia vastaan ​​ja voitettava ylivallan taistelu. Ja sitten sinun on rakennettava sivilisaatio, joka pysyy ikuisesti ikuisena.

Muista, että luonnonkatastrofit, kuten tulvat, myrskyt ja tulivuoret, tuhoavat täysin edistymisesi. Joten, ole aina valmis kohtaamaan tällaisia ​​haasteita kaikin voimin ja viisaudella.

Hinta: $59.99

ladata

4. Tomb Raiderin nousu

Yhdeksi parhaimmista Mac-peleistä luokiteltu ”Rise of the Tomb Raider” on loistava toimintaseikkailu, jossa on paljon käänteitä. Koska “Lara Croft” on lähtenyt valtavaan tehtävään tutkia vanhimpia ja syrjäisimpiä alueita, sinun on autettava häntä löytämään Croft Manorin salaisuudet verisiteissä.

Anna älykkään arkeologin rooli ja valloita jokainen hauta, joka tulee tielle ja kukista kilpailijasi. Selvitä haasteet löytää totuus myyttisen terrorin takana Baba Yagassa ja myös estää tappava taudinpurkaus.

On kestävyysmoodi, jossa sinun on kohdattava useita esteitä Siperian erämaassa. Jätä lopulta vertaansa vailla oleva legenda jäljelle jäävien seuraamiseksi.

Hinta: $29.99

ladata

5. Soma

Se on kauhua! Tässä jännittävässä pelissä sinun on kohdattava kauhistuttavia haasteita selvittääksesi kaaoksen takana olevan totuuden. Muista, että se ei tule koskaan olemaan helppo tehtävä, koska vaarat ovat aina suuria.

Kohtaa turmeltuneita ihmisiä taitavasti, käsittele vääntyneitä olentoja ja hulluja robotteja rohkeasti. Sinun on keksittävä tappajastrategia, jotta voit käsitellä kutakin heistä, sillä yksi taktiikka ei vie sinua mihinkään.

Hinta: $29.99

ladata

6. World of Warcraft

Jos rakastat eeppisiä taisteluita, “World of Warcraft” on epäilemättä sinun juttusi. Hämmästyttävän grafiikan ja jatkuvasti kiehtovan pelattavuuden ansiosta voit nauttia tämän pelin pelaamisesta.

Taistele yhtenä Azerothin sankarina kilpailijoita vastaan ​​voittaaksesi perinnöllisyyden ja voiman taistelun. Jos haluat pysyä kaikkien muiden edessä, muista värvätä uusia liittolaisia ​​ja suunnitella tappajastrategia vihollistesi poistamiseksi.

Pelaa kovasti vaatiaksesi kaikkia hyödyllisiä resursseja vahvojen voimien rakentamiseksi ja hyödyntämään niitä parhaalla mahdollisella tavalla taistelun hallinnan suhteen. Ja oi, hemmottele myös 20 pelaajan osuuskunta Warfrontilla saadaksesi tärkein strateginen sijainti, joka voi lopulta osoittautua pelinvaihtajaksi. 20 pelaajan osuuskunta Warfront lunastaa tärkeän strategisen sijainnin.

Hinta: 49,99 dollaria (vakiopainos)

ladata

7. RAJAT 2

Pidätkö itseäsi suurena ampujana? Ota "BORDERLANDS 2" saadaksesi selville kuinka hyvä olet ampumisessa ja ryöstelyssä!

Tämän pelin avulla voit valita neljästä eri pelattavasta luokasta, kuten Siren, Commando, Gunzerker ja Assassin. Joten mielialastasi tai tyylistäsi riippuen voit valita luokan ja päästä loputtomaan ammuntaan.

Hyödynnä kaksoiskonekiväärejä, kaksoisraketti-laukaisinta ja kaksoiskiväärikiväärejä vihollisten tuhoamiseksi. Käytä myös kilpiä ja kranaatteja parhaalla mahdollisella tavalla kostaaksesi.

Älä koskaan ota Hulkingia, Bullymongeja ja vaarallisia saalistavia Stalkereita itsestäänselvyytenä, koska ne saattavat vain odottaa pientä virhettäsi heittää sinut pois taistelusta.

Hinta: $19.99

ladata

8. KUPARI

CUPHEAD on saanut inspiraationsa 1930-luvun sarjakuvista ja uskomattoman hauska pelata. Tarkoitan juuri sitä, mitä sinun pitäisi yrittää pudottaa stressi. Asiat, kuten käsin piirretty cel-animaatio, jazz-tallenteet ja akvarellitaustat, tekevät siitä ainutlaatuisen.

Sinun on käsiteltävä outoa maailmaa ja selvitettävä piilotettuja salaisuuksia. Hanki tappavia aseita ja suunnittele sitten tappajaliikkeitä pahojen kohtaamiseksi. Lisäksi saat myös mahdollisuuden päästä tappaviin pomotaisteluihin näyttämään muuttuvia liikkeitäsi.

Hinta: $19.99

ladata

9. Juna-laakso

Niin paljon ammunta ja tappaminen? “Train Valley” on hauska rautateitä hallitseva peli macOS: lle, jota olen tykännyt pelaamisesta paljon.

Tässä pelissä sinulla on valtava tehtävä rakentaa rautateitä, jotka kestävät ajan testin. Selvitä parempia tapoja hallita liikennettä ja myös varmistaa, miten onnettomuudet voidaan välttää.

Hyväksytty, pelattavuus on melko yksinkertainen, ja sinun ei tarvitse viettää aikaa hallita sitä. Lyön vetoa, että Train Valley löytää sinut hyvin riippuvaiseksi muutaman pelikierroksen jälkeen.

Hinta: $9.99

ladata

10. DIRT RALLY

Nyt on täydellinen aika antaa laukaus fantastiselle rallipelille! Pääset liikkeelle valitsemalla 40 nopeasta autosta ja konfiguroimalla ne täydellisesti. Esittele sitten, kuinka nopeasti voit kilpailla joillakin parhailla piireillä.

Käynnistä yksinpeli tai siirry korkean intensiteetin moninpelikilpailuihin, joissa joudut pelaamaan kiihkeästi ja voittamaan useita esteitä. Rakastat näyttää vertaansa vailla olevaa nopeutta Lydden Hill-, Holjes- ja Hell-radoilla.

Peli tarjoaa kuusi valtavaa rallia, joissa on jopa 70 vaihetta. Joten, vaakalaudalla on paljon, ja sinun täytyy olla nopea paha voittaaksesi nopeuden taistelun.

Hinta: $39.99

ladata

Se on melkein kaikki!

Mikä on valinta?

Joten olet vihdoin löytänyt kuumin suosikkini. Kerro minulle maksetuista macOS-peleistä, jotka olet aina pitänyt ihastuttavana. Olisi myös hienoa, jos voisit ehdottaa kelvollisia kilpailijoita. Kun olet menossa murskaamaan pahiksia tai voittamaan paljon palkintoja, aion tutkia lisää pelejä, jotka asettuvat sinulle seuraavassa kierroksessa. Joten, pysy kuulolla.

Haluat tutkia myös näitä pelejä:

  • Parhaat pelitietokoneet vapauttamaan pelitaitosi
  • Kuinka pelata Facebook Messenger -pelejä
  • Kuinka pelata iPhone-pelejä Macissa
  • Parhaat iPadin ensimmäisen persoonan ampujapelit

Mikä on kaikkien aikojen suosikki Mac-pelisi ja miksi? Kerro meille sen nimi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit