Jaetun näkymän käyttäminen iPhonessa: Käytä kahta sovellusta kerralla!

Kahden linnun tappaminen yhdellä kivellä on Split View'n pääkohde. Voit tarkistaa Instagram-syötteesi selatessasi Internetiä ja nauttia hauskanpitävästä YouTube-videosta muistiinpanon tekemisen aikana. Valitettavasti tämä erinomainen moniajo-ominaisuus on suunniteltu vain iPadille. Eikö olisikaan hienoa, jos voisit käyttää jaettua näkymää myös iPhonessa?

Joo, kahden sovelluksen käyttö samanaikaisesti iPhonessa olisi todella siistiä. Tuottavuuden parantamisen lisäksi se sytyttäisi älypuhelimen käyttötavan. Vaikka se ei olekaan täysimittaisessa muodossa, on olemassa tapa ottaa osa viipaleesta jaetusta näkymästä.

Kuinka saada jaettu näkymä iPhonessa

Kun etsin hakkerointia sakkelin rikkomiseksi, törmäsin Splitwareen melko yksinkertaiseen iPhone- ja iPad-sovellukseen. Sen avulla voit käyttää kahta sovellusta kerralla iOS-laitteellasi.

Tällä hetkellä sovellus tukee vain muutamia sovelluksia, kuten Instagram, Twitter, Google, YouTube, eBay, Amazon jne. Se on saatavilla ilmaiseksi ja vaatii iOS 11.2: n tai uudemman.

Joten miten Splitware toimii? Se jakaa iPhone-näytön vaakasuunnassa kahteen osaan, jolloin voit kuvata kahta sovellusta kerralla! Tarpeeksi puhetta; Katsotaanpa, miten se toimii!

Vaihe 1. Lataa ensin Splitware iPhonellesi. Kun olet asentanut sovelluksen, käynnistä se.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun pitäisi nähdä yhteensopivia sovelluksia näytöllä. Valitse mikä tahansa kahdesta sovelluksesta, joita haluat käyttää samanaikaisesti.

Vaihtoehtoisesti voit napauttaa S-kuvaketta ja napauttaa sitten kutakin sovelluskuvaketta nähdäksesi ja käyttääksesi kahta sovellusta.

Vaihe # 3. Seuraavaksi iPhonen näyttö jaetaan vaakasuunnassa. Vaikka yksi sovellus näkyy yläosassa, toinen näkyy alaosassa.

Mene eteenpäin ja käytä sovelluksia mukavasti yhdellä kertaa.

Kannattaa kokeilla?

Henkilökohtaisesti olen havainnut Splitwaren olevan melko hyvä. Ilmeisestä rajoituksesta huolimatta se voi olla kätevä, kun haluat käyttää monitoimityötä iPhonessa. Yksi asia, jonka haluan kehittäjän "Bence Abel" lisätä tähän sovellukseen, on tuki useammalle sovellukselle. Lisää sovelluksia tekisi siitä vieläkin hyödyllistä.

Mikä on mielipiteesi tästä sovelluksesta? Haluatko käyttää sitä iPhonellasi? Jaa palautteesi kommenteissa.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Kuinka käyttää tarkennusta Instagramissa iPhonessa
  • Mukauta sovelluskuvakkeita iPhonessa
  • Kuinka luoda tyhjiä sovelluskuvakkeita iPhonessa
  • Parhaat elävät taustakuvat iPhonelle

Uusimmat viestit