Wondershare PDFelement 7 Macille ja Windowsille

Jotta ammattitiedostoja voidaan jakaa turvallisesti, PDF on tullut suosituin valinta. Ja oikein, koska se on yhteensopivampi ja tarjoaa myös halutun hallinnan. Vaikka Macissa on sisäänrakennettu PDF-editori nimeltä "Esikatselu", sovellus on melko yksinkertainen useiden rajoitusten vuoksi, kuten kyvyttömyys viedä tiedostoja muihin sovelluksiin, kuten Pages ja Microsoft Word.

Tässä kolmannen osapuolen tarjoamisella on oma roolinsa. Ja se, joka on pitkään ollut huippuluokan PDF-editori Macille, on Wondershare PDFelement. Täynnä uusia ominaisuuksia, ohjelmiston seitsemäs iterointi näyttää melko lupaavalta.

Mutta missä ohjelmisto seisoo nokkimisjärjestyksessä? Onko se saanut tarpeeksi korkealaatuisen hintalappun saamiseksi näennäisen kurkkukilpailussa, jossa monet merkittävät pelaajat ovat laskeneet?

Viime viikon aikana olen kaivanut läpi PDFelement 7: n tutkiakseen kaikkea, mitä PDF-editorilla on tarjottavanaan. Nyt on oikea aika kertoa ohjelmistoni ja onko se täyttänyt laskutukseni.

WonderShare PDFelement 7 for Mac and Windows Review

Intuitiivinen käyttöliittymä yksinkertaistetun kokemuksen saamiseksi

Riippumatta siitä, kuinka monipuolinen PDF-editori on, se ei voi tarjota yksinkertaistettua kokemusta, jos siitä puuttuu intuitiivinen käyttöliittymä. Se on luultavasti tärkein syy siihen, miksi Adobe Acrobat ei ole koskaan pystynyt täyttämään odotuksiani. Huolimatta monipuolisuudesta, ohjelmisto näyttää niin hankalalta, että työkalujen hallintaan tarvitaan paljon oppimiskäyrää. Ja jos kärsivällisyys ei ole hyveesi, on hyvät mahdollisuudet, että voisit yhtä hyvin luopua siitä melko pian.

Mitä tulee PDFelementiin, sillä on aina ollut melko siisti käyttöliittymä. Ja 7-sukupolven ohjelmisto näyttää perinnöltä. Wondershare on varmistanut, että käyttöliittymässä on häiriötön ulkonäkö. Tämän seurauksena Macin ja Windowsin PDF-editori tuntee silmät heti siitä hetkestä, kun sukellat siihen.

Näin ollen, vaikka et olisikaan ammattilainen, voit saada sovelluksen hyvän ripustuksen tarvitsematta käydä läpi pitkää oppimiskäyrää.

Muokkaa ja muunna PDF helposti

Kun on kyse PDF-tiedostojen muokkaamisesta, yksi perustyökalusarja ei tarjoa toivottua tulosta. Siksi on parempi, että sinulla on useita muokkaustyökaluja PDF-tiedostojen suunnitteluun taitavasti. Huipputason työkaluilla PDFelement 7 tarjoaa tarvittavan joustavuuden PDF-tiedostojen muokkaamiseen. Joten olitpa ammattilainen, jonka on käsiteltävä PDF-tiedostoja, tai opiskelija, joka haluaa kätevän PDF-editorin muokkaamaan, luomaan tai muuntamaan PDF-tiedostoja, ohjelmisto täyttää odotuksesi.

Yksi merkittävä piirre PDFelementissä on kyky muokata PDF-dokumentteja tekstinkäsittelyohjelmalla, kuten muokkaustyökaluilla. Koska joku, joka joutuu usein käsittelemään PDF-tiedostoja, olen huomannut, että tämä ominaisuus on erittäin kätevä, koska se tarjoaa hieman enemmän joustavuutta asiakirjojen muokkaamiseen. Olipa kyse PDF-tiedostojen uudelleenjärjestämisestä tai uusien luomisesta olemassa olevien dokumenttien sivuilta, ohjelmisto täyttää merkin.

Vaikka useimmat PDF-editorit tarjoavat mahdollisuuden muuntaa PDF-tiedostot eri muotoihin, hyvin harvat niistä tekevät niin menettämättä fontteja ja muotoilua johdonmukaisesti. Sanoja sanomatta sanomatta sanoisin, että PDFelement muuntaa minkä tahansa PDF-tiedoston Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- ja muuhun Office-muotoon. Ja myös menettämättä fontteja ja muotoilua mahdollisimman yhtenäisesti.

Siisti merkintä on se, mikä tekee dokumentista paitsi erottuvan myös sijoittavan pisteet elävästi. Joten, PDF: n on tarjottava laaja valikoima merkintätyökaluja, jotta pro-ulkonäkö voidaan antaa asiakirjoille. Tässä mielessä PDF-elementti on katsonut kaikki perusteet, jotta PDF-tiedostojen merkinnät tekisivät miellyttävän kokemuksen.

Siksi voit tehdä merkintöjä korostus-, alleviivaus- ja yliviivattujen työkalujen avulla vaikuttavien asiakirjojen luomiseksi. Voi kyllä, voit myös käyttää vapaakäden piirtotyökalua tai hyödyntää tarralappuja lisätäksesi henkilökohtaisen kosketuksen PDF-tiedostoon.

PDF-tulostuksen optimoinnissa PDFelement oli aina ollut hyvä. Mutta se oli se alue, jolla minusta tuntui, että ohjelmistolla oli parantamisen varaa. Seitsemäs sukupolvi näyttää kuitenkin tehokkaammalta kuin edeltäjänsä. En ole yllättynyt, jos se jättää jälkeensä myös merkittävät kollegat, kuten iSkysoft ja PDF Expert, PDF-tiedostojen optimoinnissa.

Epäilemättä paras OCR- ja eräsalaus

Koska olen kokeillut monia PDFelementin iteraatioita, voin vakuuttaa tämän ohjelmiston erinomaisesta OCR: stä. Huippuluokan OCR: n ansiosta voit muuttaa paperidokumentit ja skannatut tiedostot täysin muokattaviksi, valittaviksi ja haettaviksi PDF-tiedostoiksi. Tarpeistasi riippuen pystyt luomaan otsikot, alatunnisteet, sivunumerot, vesileimat ja postimerkit. Ja yli 25 kielen tuella se on saanut sinut täysin katettua.

Salasanasuojauksen osalta PDFelement tarjoaa halutut ohjaimet keskeisiin näkökohtiin, jolloin voit suojata asiakirjasi soveltamalla rajoituksia tulostamiseen, kopioimiseen tai jopa muuttamiseen. Joten, asiakirjasi pysyvät poissa uteliailta katseilta ja pitävät myös luvattoman pääsyn loitolla.

Koko prosessin yksinkertaistamiseksi se tarjoaa erittäin tehokkaan eräkoodauksen. Siksi voit salata useita PDF-asiakirjoja salasanasuojauksella kerralla. Lisäksi voit käyttää digitaalisia allekirjoituksia asiakirjasi kanssa, jotta niillä on aito ulkonäkö.

Saumaton yhteistyö

Toinen ominaisuus, joka on kiinnittänyt silmäni viimeisimmässä PDFelementin toistossa, on saumaton yhteistyö. Ja juuri sitä sinun tarvitsee työskennellä yhdessä projektin kanssa tai pitää koko bändi synkronoituna, jotta kaikki rakastavat työskennellä yhdessä.

Sovellus tukee paitsi macOS: ää ja Windowsia myös iOS: ää ja Androidia. Joten sillä ei ole väliä millä puolella taajuuksiasi voit pysyä silmukassa kaikkien uusimpien muutosten kanssa. Sen lisäksi, että voit seurata edistymistä, voit myös muokata, muuntaa, kommentoida ja allekirjoittaa PDF-tiedostoa suoraan sormenpäilläsi. Vielä parempi, PDFelement iOS: llä ja Androidilla on ilmainen, joten sinun ei tarvitse käyttää ylimääräisiä taaloja yhteistyössä kavereidesi kanssa. Lisäksi voit jakaa asiakirjasi sähköpostitse tai ladata ne suoraan moniin palveluihin, kuten Google Drive, Dropbox, Evernote ja paljon muuta.

Todennäköisesti PDFelementin paras osa on se, että se toimii tehokkaasti kaikilla alustoilla. Vaikka olen havainnut ohjelmiston macOS- ja iOS-versiot hieman vaikuttavammiksi, Windows- ja Android-kollegat eivät myöskään ole takana.

Tarjoaa kohtuullisen hinta-arvo-ehdotuksen

MacOS: lle ja Windowsille on hyvin vähän PDF-editoreja, jotka tarjoavat vaikuttavan hinta-laatusuhde-ehdotuksen PDFelement 7: nä. Vaikka verrattain matalalla hinnoitelluilla sovelluksilla ei ole ominaisuuksia, jotka vastaavat ammattitaidon vaatimuksiin, täysin varustelluilla kuten Adobe Acrobat Pro DC: n hinnoittelu on liian korkea.

Wondershare tarjoaa PDFelementin kolmessa vaihtoehdossa: PDFelement-standardi, PDFelement Pro ja PDFelement Business. Vaikka vakioversio on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön PDF-tiedostojen luomiseen, muokkaamiseen ja allekirjoittamiseen, pro-versio tarjoaa täydellisen PDF-ratkaisun ammattilaisille ja ryhmille. Mitä tulee PDFelement-liiketoimintaan, se on suunniteltu tarjoamaan kattavia PDF-muokkausratkaisuja.

Tällä hetkellä voit säästää jopa 60 dollaria PDFelementillä. Muista, että tämä on rajoitetun ajan tarjous. Joten, jos haluat hyödyntää tätä erikoistarjousta, sinun on kiirehdittävä hieman. Voit tarkistaa hinnoittelun (yksilö, tiimi ja koulutus) tältä sivulta.

PDFelement Pro for Macin tiimisuunnitelman hinta on 109 dollaria vuodessa / 1 käyttäjä - paljon vähemmän kuin alkuperäinen hinta 129 dollaria / vuosi / 1 käyttäjä. Koulutussuunnitelma tarjoaa tällä hetkellä huikeat 50% PDFelementistä. Joten, jos olet opiskelija tai tiedekunta, voit hyödyntää tätä rajoitetun ajan tarjousta saadaksesi PDF-editorin paljon halvemmalla.

Tuomio

Kun otetaan huomioon pro-työkalujen laaja valikoima ja korkea hyötysuhde, PDFelement 7 näyttää käyrän edellä. Mutta parasta tässä ohjelmistossa ei ole edistyksellistä tekstintunnistusta eikä nopeaa erän salausta. Puhdas käyttöliittymä yhdistettynä helppokäyttöisiin työkaluihin tekee siitä täydellisen PDF-editorin kaikille. Jos haluat lisätietoja tästä huippuluokan PDF-editorista MacOS: lle ja Windowsille, siirry tänne.

Mitä mieltä olet PDFelement 7: stä?

Haluatko kokeilla sitä?

Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit