MOS-jousi: kestävin salamakaapeli iPhonelle

Paremman iPhone-kokemuksen saamiseksi sinulla on oltava korkealaatuisia lisävarusteita. Kun olen käyttänyt MOS-jousikaapelia iPhone 6 Plus -laitteelleni, voin lyödä vetoa siitä, että parempaa ratkaisua latauskaapelille, joka yhdistää myös iPhonen ja iPadin. Ensimmäistä kertaa olen kokenut sekä tyyliä että voimaa. Saanen antaa sinulle matalan alennuksen tästä MOS: n rikkoutumattomasta jousen salamakaapelista.MOS Spring Lightning -kaapeli iPhonelle ja iPadille on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja voimaa

DesignKun silmäsi kohtaavat minkä tahansa tuotteen, ensimmäinen asia, joka kiinnittää silmäsi, on muotoilu. Siksi tämä tuote on suunniteltu tyylikkäästi kiinnittämään huomionne. Tuhkanvärisellä jousikaapelilla on hienostunut muotoilu, koska se on tarkoitettu erityisesti niille, jotka ovat antaneet Applen tuotteille erityisen paikan elämässä. Tarkista tämän kaapelin minimalistinen ulkonäkö, joka kiinnittää helposti mielesi.

MateriaaliMOSin jousikaapeli on valmistettu eloksoidusta alumiinista, joka tarjoaa ylimääräistä suojaa sekä tyylikkään ja laadukkaan ulkonäön. Useimmiten tällaiset kaapelit rikkoutuvat helposti molemmista päistä. Tämän ongelman ratkaisemiseksi tätä kaapelia vahvistetaan metallisella jousen vedonpoistolla kahden pään suojaamiseksi.

VahvuusVahvuus on tämän MOS-jousen salaman kaapelin USP. Vaikka kaapeli joutuisi kovaan paineeseen (kuten kuvassa), voit olla varma, että kaapelisi on turvallinen eikä ole rikki. Ehkä etsin tätä laatua, koska käytän kaikkia elektronisia laitteitani karkeasti. Minun ei tarvitse ostaa muita kaapeleita tulevaisuudessa. Ei siksi, että tuotemerkki on antanut elinikäisen takuun, mutta tosiasia on, että tämä ei koskaan häviä.

Tavaramerkki takki

Olen nähnyt hyvin harvan lisävarusteiden tuotemerkkejä käyttävän tavaramerkkiä. MOS-salamakaapeli on suojattu tavaramerkillä varustetulla Exoskeleton ™ -takilla. Tämä ainutlaatuinen takki tarjoaa paremman suojan kuin mikään muu, mitä olet ehkä nähnyt tällaisille kaapeleille. Takki toimii sisäjohtimen vartijana; yksi tämän kaapelin merkittävimmistä ominaisuuksista on, että se ei koskaan sotkeudu, vaikka yrität kovasti tehdä tämän. Jos rullaat kelaan laittaaksesi kaapelin taskuun, se irtoaa, kun vedät taskustasi.

Niin monien erikoisominaisuuksien kanssa uskon, että tein viisaan päätöksen ostaa tämä MOS-jousikaapeli. Sukupolvelle, joka on aina liikkeellä, tämä kaapeli voi olla heidän täydellinen valinta, koska nuoremme harjoittavat monia ulkoilma-aktiviteetteja, joiden aikana hauraat tuotteet todennäköisesti vahingoittuvat. Ota tämä kestävä kaapeli mukaasi ja vie käyttökokemuksesi uudelle tasolle.

Hinta: $29.95

Osta se MosOrganizer.com-sivustolta.

Uusimmat viestit