Parhaat iPad Air 3 -näppäimistökotelot vuonna 2021

Vaikka Applen 10,5 tuuman iPad Air 3 (2019) ei ole viimeisin, siinä on runsaasti houkuttelevia ja pro-tason ominaisuuksia keskitason hintaan. Jos olet ostanut tämän iPadin, olen varma, että sinun on etsittävä tapoja lisätä tuottavuuttasi. Ja mikä parempaa kuin saada yksi parhaista iPad Air 3 -näppäimistökoteloista, joiden avulla voit käyttää iPadia täysin toimivana minikannettavana. Katsotaanpa luetteloamme.

 1. Applen älykäs näppäimistö
 2. Logitech
 3. Arteck
 4. Fintie
 5. YEKBEE
 6. CHESONA
 7. ONHI
 8. Kirjasinkoko
 9. Levet
 10. HOTLIFE

1. Applen älykäs näppäimistö - Monipuolinen iPad Air 3 -näppäimistökotelo

150 dollaria Apple Smart Keyboard on todellakin kalliimpi kotelo. Kun kuitenkin otat sen toiminnallisuuden huomioon, sinun kannattaa antaa vakava ilme. Tämän näppäimistön kohokohta on poikkeuksellisen herkät näppäimet, jotka tekevät kirjoittamisesta helppoa. Se muodostaa vaivattomasti yhteyden iPad Airiin älykkäällä liittimellä.

Ohut muoto-tekijä yhdistettynä sileään viimeistelyyn tekee todellisen ottelun. Lisäksi älykäs näppäimistö on tarpeeksi hyvä vastustamaan pieniä iskuja ja jopa pitämään naarmuja loitolla.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Vaivaton liitettävyys

Hinta: $149.98

Tutustu Amazoniin

2. Logitech-näppäimistökotelo ohjauslevyllä - Paras tuottavuus

Muuta iPad Air tuottavaksi koneeksi tällä näppäimistöllä. Sen lisäksi, että se antaa iPadillesi yleissuojan, myös jäykkä pinta tekee siitä joustavan jokapäiväiseen käyttöön ja suojaa iPadia kulumiselta.

Näppäimistössä on sisäänrakennettu ohjauslevy, joka parantaa laitteen käytettävyyttä ja tekee kannettavasta tietokoneesta sopivan korvaavan kannettavan. Parasta on, että laitteessa on pidike Apple-lyijykynääsi.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Applen mainostama, Applen hyväksymä.

Hinta: 108,99 dollaria

Tutustu Amazoniin

3. Erittäin ohut Arteck Bluetooth-näppäimistökotelo - pitkäikäinen akku

Jos haluat budjettiystävällisen näppäimistön kannen, Arteck on syytä tarkastella. Kotelo on kompakti ja siinä on irrotettava näppäimistö. Siksi voit käyttää sitä myös erillisenä suojana.

Suurella avainkoolla saat tarvittavan kosketuspalautteen kirjoittaessasi. Akun käyttöiän osalta Arteck väittää, että näppäimistökotelo voi toimia jopa 100 tuntia muutaman tunnin latauksen jälkeen. Lisäksi kestävän kotelon tulisi pystyä kestämään yleisiä karhuja, kuten pieniä iskuja ja naarmuja.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Pienikokoinen ja edullinen

Hinta: $32.99

Tutustu Amazoniin

4. Fintie-näppäimistökuori kynänpidikkeellä - paras kestävyys

Täysin säädettävällä jalustalla varustettu Fintie-näppäimistö tarjoaa useita katselukulmia. Siten sekä median katselu että kirjoittaminen on hieman mukavampaa.

Ohuesta muotoilusta huolimatta tällä näppäimistön kannella on riittävästi voimaa sietämään iskuja. Ja kaikki tämä johtuu polykarbonaatin, PU-nahan ja kumitetun sisustuksen yhdistelmästä.

Kun näppäimistö on irrotettava, sinulla on oikeus leikata irtotavarana, kun haluat käyttää sitä erillisenä kannena. Lisäksi Fintie tarjoaa tämän tapauksen kauniilla väreillä.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Sen mukana tulee kynäteline

Hinta: $31.99

Tutustu Amazoniin

5. YEKBEE-näppäimistökotelo Apple-kynänpidikkeellä - Paras kirjoitusnopeus

Kuten jokaisessa näppäimistökotelon pidikkeessä, YEKBEE-kotelossa on kaikki haluamasi ominaisuudet iPad Air 3 -näppäimistökotelossa. Mutta mikä tekee siitä niin ainutlaatuisen, on sen sujuva siirtyminen. Kotelo on suunniteltu siten, että et tunne olevasi käyttämässä iPadiasi. Kannettavan tietokoneen tunnelmat todella!

Yksi parhaista, joita olen kokeillut kirjoittamiseen kannettavan kaltaisella kirjoituskokemuksella ja ilman mitään epämukavuutta. Älä unohda tarkistaa taustavalon värivaihtoehtoja, jos siirryt johonkin näistä.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Jopa 3 kertaa nopeampi kirjoittaminen kuin tavallinen näppäimistö.

Hinta: $59.99

Tutustu Amazoniin

6. Irrotettava CHESONA-näppäimistön suojus - värejä

Suunniteltu erityisesti iPadille, CHESONA-koteloiden joustavuus ylittää par. Liukastumattoman jalustan kulman avulla se voi säätää haluamasi kulman mukaan, mikä lisää kotelon yleistä mukavuutta. Kotelo on magneettinen, mikä tekee asennuksesta ja poistamisesta helppoa ja parantaa myös asennusta.

Tämä koskee sinua, jos olet värikäs henkilö. CHESONA-näppäimistökotelossa on 343 taustavalon väriä, joissa on kolme erilaista kirkkauden säätöä. Värit näyttävät paremmilta pimeässä tilassa. Melko edullinen tarjoamilleen vaihtoehdoille, harkitse yhden hankkimista näistä.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Värikkäät taustavalon vaihtoehdot.

Hinta:$52.98

Tutustu Amazoniin

7. ONHI-kosketuslevyn näppäimistökotelo - paras esteettinen

Yksi mukavimmista kirjoituskokemuksista, niin rohkea, ONHI: n näppäimistökotelot ovat muutakin kuin kauniita kasvoja. Eri säädettävien kulmien ansiosta kotelo on tarpeeksi sopiva toimimaan kätevästi vierittämisestä, muokkaamisesta, kirjoittamisesta verkkosisällön suoratoistoon.

Kolmella kirkkaustilalla ja seitsemällä hengitysnopeuden säätöllä kotelo on herkku silmillesi. Järjestely on sellainen, että se lisää laitteesi visuaalista houkuttelevuutta ja lisää samalla tuottavuutta yöllä. ONHI tarjoaa elinikäisen teknisen tuen, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään vahingoista.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Naarmut ja pölynkestävä

Hinta: $49.89

Tutustu Amazoniin

8. tyypin näppäimistökotelo ohjauslevyllä - parhaat monen eleen ohjaimet

Siirry iPadiin aivan erilaisiin kokemuksiin Typecasen näppäimistökotelon kanssa. Typecase määrittelee tuottavuuden uudelleen useilla eleohjauksilla. Nyt voit muokata asiakirjoja, selata verkkoa ja rakentaa esityksiä uskomattomalla nopeudella. Kotelossa on kova kuori, joka suojaa iPadiasi vaurioilta, ja automaattiset lepotila-toiminnot auttavat säästämään akkua.

Ohjauslevy on sileä. Ja kotelossa on patentoitu 360° sarana saavuttaa vähemmän enemmän aikaa. Rakastan tuotemerkin tarjoamia värivaihtoehtoja. Älä epäröi; villiä värivalinnallasi.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Lisää värivaihtoehtoja

Hinta: $69.89

Tutustu Amazoniin

9. Levet-käännettävä kosketuslevyn näppäimistökotelo - paras mukavuus

Muuta iPad kannettavaksi tällä erittäin suorituskykyisellä ja helppokäyttöisellä käännettävällä kotelolla! Hyvin sijoitettujen näppäinten avulla Levetin kotelo tuntuu aivan kuin näppäimistö. Ihailen pikanäppäimiä ja sen sisäänrakennettua kosketuslevyä, koska niitä voidaan käyttää lisäämällä liitettävyyttä ja käyttömukavuutta ja lisäämällä mukavuutta.

Tarkasti muotoiltu kova kotelo lisää rakenteellista eheyttä ensiluokkaiseen suojaan. Kotelossa on myös kaksi taustavalotilaa: vakaa sateenkaaren valo ja pyöreä hengittävä sateenkaari. Kolme kirkkaustilaa lisätä visuaalista houkuttelevuutta, Levet on myös lisännyt mukavuusjärjestelyjä.

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Pyörivä ja visuaalisesti houkutteleva.

Hinta:$67.97

Tutustu Amazoniin

10. HOTLIFE-magneettinen irrotettava näppäimistö - Pienin kotelo

Se on irrotettava; se on ladattava ja kompakti. Mitä mahdollisesti voit pyytää iPad-näppäimistökotelossa? Ladattava litiumioniakku pitää näppäimistön toiminnassa 60-80 tuntia ja tarjoaa jopa 120 päivän valmiusajan. Parasta tapauksessa on, että se on magneettinen, mikä lisää käytettävyyttä jopa kymmenen kertaa.

Varmistaen iPadisi maksimaalisen suojan, se on myös helppo kuljettaa laukussa. Liukuesteen ansiosta voit säätää useita jalustakulmia kirjoittamista, lukemista tai videoiden katselua varten. Rakastan näppäimistön hunajakennomaista rakennetta, joka antaa yli 80% lämmöstä ulos, mielestäni paremmin kuin useimmat muut tapaukset. Go-getter!

Miksi sinun pitäisi ostaa se?

 • Kiinnittyy ja irtoaa magneettisesti.

Hinta: $34.99

Tutustu Amazoniin

Mikä on paras iPad Air 3 -näppäimistökotelo sinulle?

Jokaisella tapauksella on ainutlaatuisuus; suosikkini on Logitechin näppäimistökotelo ohjauslevyllä. Se takaa maksimaalisen toimivuuden ja pysyy uskollisena minimaaliselle lähestymistavalle; myös kirjoittaminen kotelon kanssa on tyydyttävää.

Kerro minulle, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi alla olevassa kommenttiosassa.

Voit myös tarkistaa aiheeseen liittyviä viestejä:

 • iPad Air 3 Heavy Duty -kotelot
 • iPad Air 3 -näytönsuojat
 • iPad Air -telineet

Uusimmat viestit