Kuinka poimia ääntä videosta iPhonessa ja iPadissa

Kun luot videota, sinun on joskus jouduttava irrottamaan ääni. Ehkä haluat muokata leikettä erillisenä tiedostona tai käyttää toisen videon ääntä erikoistehosteeksi. Mikä tahansa voisi olla tarkoituksesi, äänen poimiminen videoista tietokoneella tai iOS-laitteella ei ole iso juttu - edellyttäen, että sinulla on tehokas työkalu. Ui yli päästäksesi alkuun!

Kuinka noutaa ääntä videosta iPhonessa ja iPadissa

IOS: lle on olemassa melko vähän äänenpoistosovelluksia, jotka voivat saada työsi aikaan melko hyvin. Testimme mukaan on kuitenkin Audio Extractor - Convert mp3. Se on saatavana ilmaiseksi ja toimii luotettavasti.

Lisäksi sen avulla voit purkaa ääntä useissa muodoissa, kuten mp3, m4a, m4r, ogg, wav, flac, wma, aiff, aac. Sovellus on yhteensopiva iPhonen, iPadin ja iPod Touchin kanssa, jossa on iOS 8 tai uudempi. Voit päivittää sovelluksen pro-versioon (0,99 dollaria) poistaaksesi mainoksia.

Vaihe 1. Lataa ensin Audio Extractor - Muunna mp3-sovellus iOS-laitteellesi.

Vaihe # 2. Avaa nyt sovellus ja varmistaa, että Alkuperäinen video -välilehti on valittu pohjalla.

Vaihe # 3. Napauta seuraavaksi “+” -Painiketta oikeassa yläkulmassa ja valitse Tuo video valikossa.

Vaihe # 4. Valitse seuraavaksi video- minkä äänen haluat irrottaa ja napauttaa Tehty.

Vaihe # 5. Napauta seuraavaksi ylös "Minä" -painike juuri tuodun videon oikealla puolella. Valitse sitten Pura ääni valikossa.

Vaihe # 6. Nyt voit valita useista äänimuodoista, kuten mp3, m4a ja paljon muuta. Aion valita mp3. Näpäytä alkaa käynnistää muuntamisprosessi.

Kun ääni on irrotettu, pääset tiedostoon Käsitelty-välilehdeltä. Sitten voit Tallenna se Tiedostot-sovellukseen napauttamalla “I” -painiketta ja valitsemalla Avaa sisään.

Valitse sitten Tallenna tiedostoihin ja pudota se haluamaasi kansioon.

Se on melkein kaikki!

Käärimistä…

Nyt kun olet saanut kätesi tähän temppuun, käytä sitä hauskojen videoiden luomiseen ja jakamiseen ystävien kanssa. Mutta ennen projektin aloittamista, jaa ajatuksiasi tästä sovelluksesta ja siitä, haluatko kokeilla sitä.

Voit myös tarkistaa nämä opetusohjelmat:

  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Musiikin muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset elokuvantekijöille
  • Parhaat valokuvien muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit