Kuinka luoda mukautettuja muistoja iPhonessa ja iPadissa tietyillä valokuvilla

Ajan myötä me kaikki napsautamme tuhansia kuvia iPhonellamme ja iPadillamme. Olivatpa elämäntapahtumat hyviä vai huonoja, niillä on erityinen paikka muistoissamme. Ainutlaatuisen kuratointiominaisuuden ansiosta Kuvat-sovellus luo valokuvista automaattisesti muistoja musiikin ripaus ja pieni animaatio. Ei ole väliä kuinka älykkäitä Applen algoritmit ovat, mutta ne eivät koskaan osaa lukea tunteitamme tai sydämiämme. Toisinaan toivomme voivamme luoda mukautettuja muistoja iPhonelle tietyillä valokuvilla.

Se on hyvin mahdollista, ja siitä tässä viestissä on kyse. Jos sinulla on erityinen päivä lähestymässä - kuten vaimosi syntymäpäivä tai poikasi kahdeksastoista syntymäpäivä, sinun kannattaa kokeilla tätä. Nämä mukautetut muistot luovat uusia, kauniita. Emme tuhlaa enää aikaa ja katsomme, miten voit tehdä sen.

Kuinka luoda mukautettuja muistoja tietyillä valokuvilla iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Mukautettujen muistojen luomiseen tarvitsemme ensin uuden albumin. Luodaan se menemällä Kuvat-sovellusja napauta sitten Albumi pohjalla.

Vaihe # 2. Napauta nyt “+” -merkki vasemmassa yläkulmassa ja napauta sitten Uusi albumi.

Vaihe # 3. On aika nimetä seremonia. Nimeä uusi albumi siten, että paikantaminen on mukavampaa, ja napauta sitten Tallentaa.

Vaihe # 4. Albumi ei ole valokuva-albumi, ellet lisää siihen kuvia. Sinua pyydetään valitsemaan albumiin lisättävät valokuvat. Valitse kuvia pitkästä luettelosta laitteellasi. Kun olet uupunut kuvien valitsemisessa, napauta Tehty oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 5. Nyt näet a uusi albumi tietyillä valokuvilla.

Vaihe # 6. Sinun tarvitsee vain napauttaa Albumin nimi ja napauta sitten Mukautetut muistot jonka olet luonut.

Napauta vain Toista-kuvake ja nauti esityksestä.

Bonusvinkki: Kun nautit Muistoista, napauta animaatiota, ja näet erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja. Niiden muuttaminen tulee vaihtaa musiikkia, animaatiotyyliä, ja myös animaation nopeus. Pelaa ympäri saadaksesi täydellisen.

Kirjautua ulos

Olen melko varma, että tämä pieni opetusohjelma olisi auttanut sinua tekemään erityistilaisuuden erityisemmäksi. Vaikka tilaisuutta ei olekaan, nämä muistot vievät sinut todella kauniille ajalle kuluneesta ajasta. Jätän sinut tänne muistojesi kanssa, kun etsin seuraavasta postista lisää mahtavia asioita, joita voit jakaa kanssasi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  • Kuinka muuntaa valokuvat tai videot GIF-muotoon käyttämällä pikakuvaketta iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka ottaa täydellisiä selfietä iPhonen kanssa
  • Käytä Muototilaa iPhonessa sieppaaksesi DSLR-kaltaisia ​​valokuvia
  • Kuinka ladata Instagram-valokuvia ja videoita iPhone-kamerarullalle

Uusimmat viestit