Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -nahkakotelot vuonna 2021

Aidon nahkalaukun valtavan rikas profiili on aina kiehtonut minua. Pidän erityisen paljon niistä, jotka houkuttelevat käsityötä ja rikastavat käsintehtyä muotoilua. Toinen olennainen laatu korkealaatuisessa nahkakotelossa, joka lyö oikean sointu minun erityisellä makullani, on kestävyys. Lisäksi he pystyvät tarjoamaan luotettavan suojan sokkeilta. Erinomaisen laadun ja laadun perusteella nämä ovat parhaita 10,5 tuuman iPad Pro -koteloita.

# 1. FYY

FYY-nahkainen kotelo on ihastuttavan käsityön tunnusmerkki. Aitoa nahkaa sisältävällä materiaalilla on ylellinen ilme. Käsintehty muotoilu parantaa edelleen sen ulkonäköä. Käsihihnan ansiosta laitteen kantaminen on erittäin kätevää. Se olisi erittäin hyödyllistä varsinkin kun olet matkalla.

On tasku, jossa voit säilyttää pieniä esineitä, kuten kuulokkeet, laturit jne. Siinä on myös kynän pidike, jotta Apple Pencil pysyy turvallisena. Sisäpaikkojen avulla voit pitää korttisi ja henkilöllisyystodistuksesi turvallisesti. Voit myös piilottaa dollarin seteleitä sisälle.

Kameran, antureiden ja kaiuttimien tarkat aukot varmistavat, että sinulla on mukava aika käyttää laitetta. Mitä tulee olennaisen suojan putoamiseen ja naarmuuntumiseen, tämä nahkakotelo voi kestää merkkiä; epäonnistumatta ollenkaan.

USP: Rikas käsityötaito

Tutustu Amazoniin

# 2. Ztotop

Ztotop iPad Pro -kotelo on valmistettu aidosta nahasta suojaamaan tablettiasi naarmuilta, iskuilta, pölyltä ja muilta tavanomaisilta vaurioilta. Täydellisen suojan takaamiseksi Ztotop on käyttänyt aitoa nahkaa ja luistamatonta sisäosaa.

Toisin kuin muut nahkakotelot, tässä on 36 asteen kierto. Käytä kolmea sisäänrakennettua paikkaa, joiden avulla voit pitää iPad Pron vaakasuunnassa tai pystysuunnassa.

USP: Luistamaton sisustus

Tutustu Amazoniin

# 3. icarercase

icarercase on määritellyt uudelleen yksinkertaisuuden tässä iPad Pro 10.5 ″ -nahkakotelossa. Tämä nahkakotelo on valmistettu korkealaatuisesta lehmännahasta, mikä antaa sinulle erittäin hyvän olon ja mukavuuden, kun pidät koteloa. Kotelo sopii tarkasti laitteeseesi ja sen vedenpitävä pehmeä sisäinen mikrokuituliina suojaa laitetta tyhjästä.

Folio-tyylinen kotelo on poikkeuksellisen ohut ja säilyttää laitteen ohuen profiilin. Lisää tähän; on magneettinen suljin ilman isoa hihnaa.

USP: Folio-tyyliin koko kansi

Tutustu Amazoniin

# 4. Pack & Smooch

Tämä Pack & Smooch -suojakotelo on esteettinen muotoilu. Se on valmistettu korkealaatuisesta kasviparkitusta nahasta ja villahuopasta. Kotelossa on ylimääräinen tasku, johon voit tallentaa esimerkiksi laturia, kuulokkeita jne.

Magneettisen sulkimen avulla voit helposti avata ja sulkea kotelon. Koska se on erittäin kevyt, voit kantaa laitettasi halutulla mukavuudella.

Tietoja laitteen suojaamisesta vahingossa tapahtuvilta putoamisilta ja naarmuilta, sen pitäisi tehdä hyvää työtä. Viimeinkin tämä ammattimaisen näköinen kotelo on saatavana kahtena väriyhdistelmänä, kuten tummanharmaa ja ruskea sekä harmaa ja vaaleanruskea.

USP: Esteettinen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

# 5. KAVAJ Lontoo

Jos sinulla on taipumus aitoon nahkalaukkuun, KAVAJ London voi voittaa sinut moitteettomalla muotoilullaan. Valmistettu korkealaatuisesta lehmännahasta, sillä on klassinen profiili, jota haluaisit höystellä toimistossa tai kokouksessa. Folio-kotelossa on huomattava ammattitaito ja sileä pinta.

Magneettisuljin tukee lepotilaa ja herätystoimintoa estämään laitteen tarpeetonta akkukäyttöä. Siellä on iso lokero, jossa voit pitää rahaa tai paperia.

Laadukas rakenne kestää iskuja ja tarjoaa tarvittavan suojan laitteellesi iskuilta. Sisällä pehmeä flanelli suojaa näyttöä naarmuilta. Voit kaksinkertaistaa sen saadaksesi halutun katselukulman. Lisäksi on olemassa kaksi värivaihtoehtoa, kuten musta ja konjakkiruskea.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

Suosikkisi?

Kumpi näistä nahkakoteloista on onnistunut läpäisemään happotestisi tullakseen iPad Pron rakastavaksi kumppaniksi? Onko se klassisen näköinen puku vai se, jolla on melko urbaani profiili? Kerro meille suosikkisi ja valitsemasi laatu.

Vakuutan; Aion lisätä vielä korkealaatuisempia aitoja nahkakoteloita iPad Prolle tähän eliittiluetteloon varmistaakseni, että pystyt helposti löytämään oikean valinnan. Jos olen unohtanut sisällyttää mihinkään korkealaatuiseen nahkakoteloon tähän mallistoon, ilmoita siitä minulle.

Haluaisit hiipiä myös näihin lisävarusteluetteloihin:

  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
  • 10,5 tuuman iPad Pro -näytönsuojat
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot

Uusimmat viestit