Muuta oletussuuntatyyppiä iPhonen Apple Mapsissa

Useiden yritysostojen ja suurten uudistusten jälkeen Apple Maps on nyt yksi iPhonen / iPadin käytetyimmistä ja suosituimmista karttasovelluksista. Yleiskäyttöisten sijaintien lisäksi ihmiset käyttävät Apple Mapsia enimmäkseen reittiohjeiden saamiseen. Apple Maps näyttää oletuksena aina ajo-ohjeet. Mutta entä jos haluat välttää ajamista ja saada sen sijaan kävelyohjeita? Apple Mapsin avulla voit muuttaa haluamasi suunnan tyypin.

Apple Mapsin oletussuuntatyypin muuttaminen iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Mene asetukset sovellus.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Kartat.

Vaihe # 3. Nyt Ensisijaiset ohjeet, Näpäytä Kävely.

Vaihe # 4. Poistu asetuksista.

Vaihe # 5. Jos Maps on auki taustalla, sulje myös se. (Sulje se kokonaan pyyhkäisemällä kytkimestä.)

Vaihe # 6. Avaa nyt uudelleen Kartat ja etsi reittiohjeita kahden pisteen välillä. Sinun pitäisi nähdä kävelyohjeet ajon sijaan. Myös kaikki mittaukset on nyt muutettu kävelyksi.

Kävelysuunnan tyyppi asetetaan oletukseksi, kunnes vaihdat sen ajosuunaksi.

Apple Maps ei ole vielä osoittanut minkäänlaista paremmuutta Google Mapsille, mutta kolmiulotteiset ylikulkusillat ovat ominaisuus, jota kukaan muu ei näytä vielä oppivan.

Lisäksi iOS 8: n kanssa Apple on myös ottanut käyttöön julkisen liikenteen useimmille suurimmille kaupungeille. Tiedonsaanti toisen ja kolmannen maailman maissa on kuitenkin kaukana tarpeeksi. (Google on ollut tässä kapealla jo yli 6 vuotta ja se vahvistaa sen pelin kärjessä.)

Apple Mapsissa on myös uusi Flyover City Tour -ominaisuus, joka on otettu käyttöön iOS 8: ssa. Käyttäjät, jotka käyttävät iOS 8 -betaa, voivat tarkistaa täältä, kuinka päästä uuteen Flyover City Tour -ominaisuuteen.

Tässä kaikki tältä erää!

Uusimmat viestit