Parhaat lisävarusteet iPad Prolle [2018] vuonna 2021

Ensinnäkin, lisävarusteen valinta riippuu täysin siitä, missä etusija on. Olen kuitenkin varma, että seuraava 12,9 tuuman iPad Pro 2018- ja 11 tuuman iPad Pro -lisävarusteiden kokoelma sopii parhaiten tarpeisiisi. Vaikka jotkut lisävarusteet voivat olla automaattinen valinta, on myös niitä, joiden välttämättömyys riippuu tarpeistasi. Esimerkiksi, jos olet usein matkustava etkä koskaan halua tablet-laitteesi loppuvan mehua, virtapankki voi olla sinulle hyödyllinen voimavara.

1. Apple Smart Keyboard Folio

IPad Pro ilman näppäimistökoteloa on epätäydellinen. No, sanon sen, koska tehokas tabletti on saanut kaikki ominaisuudet tullakseen hienostuneeksi kannettavaksi.

Kun ajattelet huippuluokan näppäimistökoteloa, mieleesi tulee heti Applen Smart Keyboard Folio. Kansi on hyvin rakennettu ja siinä on täysikokoinen näppäimistö.

Avaimet tarjoavat reagoivan tunnelman ja helpottavat kirjoittamista. Parasta Smart Keyboard Folossa on kuitenkin se, että sinun ei tarvitse liittää sitä iPadiin tai huolehtia lataamisesta.

USP: Täysikokoinen näppäimistö sujuvaa kirjoittamista varten

Tutustu Amazoniin (12,9 tuuman iPad Prolle, 3. sukupolvi)

Tutustu Amazoniin (11 tuuman iPad Prolle, 3. sukupolvi)

2. Oxford Leather Folio valmistajalta Pad & Quill

Minulla on erityisen miellyttävä ylellinen folio-kotelo. Ja tämä Pad & Quill on yksinkertaisesti markkinoiden paras.

Laatu, joka erottuu tästä tyylikkäästä folio-päällysteestä, on korkealaatuinen amerikkalainen täysjyvä suitset nahka yhdistettynä rikkaaseen ammattitaitoon. Marine-luokan nailonompeleet lisäävät tyyliä sen ammattimaiselle ulkonäölle.

UV-kestävyys auttaa nahkaa säilyttämään vintage-profiilinsa pitkään. Lisäksi kannessa on pehmeä nahkainen sisustus, joka suojaa paremmin pudotuksilta.

Magneettinen PÄÄLLE / POIS-toiminto pitää tarpeettoman virrankulutuksen kurissa, kun taas itsetukeva jalusta varmistaa, että olet parantanut katselukokemusta.

USP: Amerikkalaiset täysjyväsuitset, joissa on runsaasti ammattitaitoa

Tutustu Pad & Quill -laitteeseen (12,9 tuuman iPad Prolle, 3. sukupolvi)

Tutustu Pad & Quilliin (11 tuuman iPad Prolle, 3. sukupolvi)

3. Evo Sleeve Harber Lontoosta

Harber Londonin Evo-kokoelma on tarkoitettu ihmisille, jotka ihailevat huipputekniikkaa. Hiha on esteettinen muotoilu ja se on veistetty täysjyväisestä parkitusta nahasta.

Tiheä villahuopa vahvistaa pehmustetta niin, että holkki kestää iskun. Kummallakin puolella on kaksi pientä taskua ylimääräisten tavaroiden säilyttämiseen, mikä tekee tästä yhden pakollisimmista iPad Pro 2018 -lisävarusteista.

Siinä on turvallinen pidike, jossa Apple Pencil lepää rauhallisesti. Värien osalta Evo-hihaa on saatavana ruskean ja mustan värisinä.

USP: Huippuluokan ammattitaito

Tutustu Harberlondoniin

4. Beats Studio3 -kuulokkeet

“Beats Studio3” on tarkoitettu audiofiileille. Korvan yli kuulokkeissa on trendikäs muotoilu, ja ne on siunattu hämmästyttävällä äänellä.

Yksi merkittävä piirre on mukautuva melunvaimennustekniikka, joka varmistaa, että handsfree-puhelut pysyvät rauhallisina. W1-sirun ansiosta voit muodostaa pariliitoksen välittömästi iPhonen kanssa.

Akun käyttöiän osalta Studio3 voi kestää jopa 22 tuntia yhdellä latauksella. Lisäksi voit nauttia kolmen tunnin pelaamisesta vain 10 minuutin latauksen jälkeen. Ja kyllä, sinulla on jopa 10 houkuttelevaa värivaihtoehtoa, kuten punainen, mattamusta, harmaa ja paljon muuta.

USP: Hämmästyttävä äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

5. Omenakynä 2

Jos olet suunnittelija tai rakastat kuvien piirtämistä, sinun ei pitäisi unohtaa Apple Pencil 2: ta. Digitaalikynällä on alan johtava matala viive, joka tekee siitä leikkauksen muiden yläpuolelle.

Apple mainitsee, että kynä tarjoaa täydellisen tarkkuuden pikselillä. Kokemukseni perusteella se täyttää suuret odotukset.

Digitaalikynässä on litteä muotoilu, joka kiinnittyy magneettisesti pariliitoksen muodostamista ja lataamista varten. Siinä on intuitiivinen kosketuspinta, joka tukee kaksoisnapauttamista, jotta voit vaihtaa työkaluja helposti.

USP: Alan johtava matala viive

Tarkista Apple

6. Stouch-teline

Tämä Stouch-tabletin teline on erittäin arvostettu ja voi olla hieno kumppani iPad Prollesi. Pidän henkilökohtaisesti eniten tässä osastossa vankasta rakenteesta korkealaatuisen alumiiniseosmateriaalin ansiosta.

Voit sijoittaa vuoden 2018 iPadin sekä vaaka- että pystysuunnassa. Vakaalla alustalla Stouch pysyy vakaana samalla kun pidät tablettiasi.

Käytä tätä jalustaa paitsi 12,9 tuuman 11 tuuman iPad Pron lisäksi myös 9,7 tuuman iPadin kanssa. Lisäksi sekä hopean että harmaan sävyt näyttävät vaikuttavilta.

USP: Korkealaatuinen alumiiniseos

Tutustu Amazoniin

7. RAVPower-virtapankki

RAVPowerilla on kyky olla luotettava virtapankki iPad Prollesi. Mammutti 26800 -akku voi tarjota paljon lisälatausta tablet-laitteellesi.

USB-porttien avulla virtapankki antaa sinun ladata jopa kolme laitetta kerralla. Sen mukana tulee iSmart-tekniikka, joka estää oikosulun ja ylikuormituksen. Siksi iPad on suojattu lataamisen aikana.

Vankan rakenteen ansiosta RAVPower kestää iskuja. Lopuksi, 18 kuukauden takuu tekee siitä luotettavamman.

USP: Suojaus oikosululta

Tutustu Amazoniin

8. Bose SoundLink Bluetooth-kaiutin

Olen valinnut Bose SoundLinkin lähinnä sen erinomaisen äänenlaadun vuoksi. On enemmän kuin hienoa sytyttää musiikkiaikaa. Litium-ioniakku auttaa sitä toistamaan jopa kahdeksan tuntia soittoaikaa.

Suunnittelun kannalta Bluetooth-kaiutin näyttää kompaktilta ja urheilulta pehmeältä silikonipinnalta. Sisäänrakennetun mikrofonin avulla se voi myös vahvistaa handsfree-puheluita.

Vielä parempi, se toimii sekä Sirin että Googlen kanssa. Lisäksi valitset SoundLinkin useissa väreissä, kuten korallinpunainen, vedensininen, napa-valkoinen ja pehmeä musta.

USP: Erinomainen äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki! Olet kai rakastanut tutkia iPad Pron lisävarusteita kanssani.

Pysy kuulolla kanssamme lisää ...

Kun monet lisävarusteet kilpailevat huomiosi puolesta, oikean valitsemisen ei olisi pitänyt olla iso juttu. Haluatko levittää pavut niistä ja ominaisuuksista, jotka ovat kiinnittäneet silmäsi näihin herkkuihin.

Saatat pitää myös:

  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot
  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -näytönsuojat
  • Suosituimmat 11 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot
  • Parhaat 11 tuuman iPad Pro 2018 -näytönsuojat

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit