Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset elokuvan ystäville vuonna 2021

Jokaisen iPhonen ja iPadin käyttäjän laitteessa on vähintään yksi suoratoistosovellus, jota he käyttävät elokuviensa katseluun. Mutta sinusta ei tule elokuvaharrastajaa, jos sinulla ei ole aavistustakaan elokuvan arvosteluista, siinä toimineista näyttelijöistä, sijainnista ja muista elokuvan triviasta. Tässä skenaariossa olemme saaneet sinut kattamaan tämän jännittävän kokoonpanon parhaista iPhone- ja iPad-sovelluksista elokuvien ystäville, jotka sopivat täydellisesti kaikille elokuvan harrastajille siellä.

1. Netflix

En usko, että on tarpeen tarkentaa, miksi Netflix on luettelon ykkönen. Siitä lähtien, kun se debytoi online-suoratoistomaailmassa, sen synnytti melko myrsky. Streaming-kuninkaana tunnettu viihdeyritys aloitti vuokraus-DVD-palveluna, mikä toi lopulta vallankumouksen suoratoistomarkkinoille.

Netflix-elokuvien ja TV-ohjelmien kokoonpano on monipuolisin ja monipuolisin. Se on täydellinen sekoitus Netflix Originals, Cult Classics, Contemporary ja kaikki muut tyylilajit. Rehellisesti, Netflix antaa suosikkisovellukseni suoratoistaa televisio-ohjelmia ja elokuvia.

Hinta: Ilmainen (tilaukset: $ 9, $ 13, $ 16)

ladata

2. Fandango

Jos olet tavallinen elokuvateatterivierailija, saatat ymmärtää tuskan päästä jonoon ostamaan lippuja ja lopulta saamatta ensisijaisia ​​paikkoja. Mutta Fandango-sovelluksen avulla kaikki elokuvan ystävät voivat nyt varata lippunsa iPhonesta. Sovellus on erityisesti rakennettu antamaan sinulle mukavampi elokuvakokemus.

Älä seiso enää pitkissä jonoissa, valitse vain suosikkipaikkasi ja varaa ne iPhonesta. Sovelluksella on myös oma palkitsemisjärjestelmä; siis mitä enemmän varaat, sitä enemmän palkitaan. Hyödyllinen vinkki on maksaa uudella omenakortillasi, joka ansaitsee sinulle päivittäistä käteistä sekä palkkiot lipustasi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. IMDb

Siirry sovellukseen kaikkiin elokuviin liittyviin kysymyksiin, IMDb on yksi sovellus kaikille elokuvan ystäville siellä. Elokuvien ajoa koskevista tiedoista niiden arvosteluihin, tämä on yhden luukun sovellus kaikille itsekunnioitettaville elokuvaharrastajille.

Kattavia tietoja yli 1,5 miljoonasta elokuvasta ja 3,2 miljoonasta elokuvateollisuuteen liittyvästä ihmisestä (mukaan lukien näyttelijät, ohjaajat, laulajat ja muu miehistö). IMDb-sovellus sisältää elokuvien triviaa ääniraidoista, sijainneista, yleisistä triviasta ja paljon muuta tietoa suosikkielokuvistasi. Voit arvioida elokuvan, luoda tarkkailulistan, katsella trailereita, lukea uutisia, etsiä teattereita tai jopa varata lippuja tämän sovelluksen kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Letterboxd

Tänä sosiaalisen median aikakautena meidän pitäisi olla yhteydessä ihmisiin, mutta eikö ole parempi, jos olet yhteydessä ihmisiin, jotka kiinnostavat sinua elokuvista? Letterboxd-sovellus on elokuva-ystäville sosiaalinen media, ja se on pakollinen kaikille elokuvan ystäville.

Letterboxd on uusimpien ja tulevien elokuvien seurannasta katselulistojen luomiseen ystävien kanssa, ja se on keskustelun iOS-sovellus elokuvaharrastajille. Katso ystävien kirjoittamia arvosteluja tai satunnaisia ​​arvosteluja, jos haluat, ja päättää sitten, haluatko katsella kyseistä elokuvaa vai ei. Siistiä?

Hinta: Vapaa

ladata

5. Arvaa elokuva

Jos luulet olevasi sitkeä elokuvanystävä ja loistava elokuvamainen harrastaja, testaa sitten elokuvatietosi sovelluksella. Arvaa Elokuva-sovellus on yksi sovellus, joka testataan kuinka suuri elokuvan rakastaja olet.

Elokuvan ikonisten kohtausten tai elokuvan julisteen avulla sinun täytyy arvata elokuva tai tähti. Tällä sovelluksella on useita ominaisuuksia, kuten Guess the Movie, Guess the Star, General Movie Trivia, Pop Culture Movie Quiz, Word-pelit ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Kriteerikanava

Klassikot. Yksi sana riittää kaiken, olkoon se sitten rom-com, mysteerit, trillerit, uusrealistiset elokuvat, yhtään lajityyppiä ei voida verrata rakkauteen klassikoiden ihmisten taloihin. Sinulla on oltava tietty maku nauttia klassisista elokuvista. Minulla on hyviä uutisia kaikille klassisten elokuvien ystäville.

Criterion Channel on ihastuttava sovellus kaikille klassisten elokuvien ystäville. Ja mainitsinko, että sovelluksessa on myös monia taideelokuvia eikä niin kuuluisia elokuvan löytöjä ympäri maailmaa? No niin. Ihmisille, joilla on erikoinen elokuvamaku, tunnet olevasi lapsi karkkikaupassa tämän iOS-sovelluksen avulla.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Tehtävät elokuvat 4

App Store on täynnä ToDo List -sovelluksia, mutta koska olen elokuvaharrastaja, rakastan ToDo Movies -sovellusta, joka voi tehdä luettelon elokuville. Elokuvien tehtävälista on varmasti jokaisen elokuvan ystävän unelma.

Luo luettelo elokuvista, joita haluat katsella, sekä luettelo elokuvista, joita olet jo katsellut, ja hallitse niitä helposti. Kun hallinnoit Halutessasi katsella ja katsot -luetteloa, sovellus seuraa myös kaikkia tulevia elokuvia ja innostaa sinua kaikista tulevista julkaisuista. Siinä on myös indikaattori bonuskohtauksille, jotta et menetä mitään kallion ripustimen jälkikohtauksia.

Hinta: Vapaa

ladata

8. RunPee

Oletko ollut tilanteessa, jossa menisit pissataukoon, mutta palatessasi elokuvan juoni on ottanut merkittävän käänteen? No, olet varmasti ilahduttanut RunPee-sovelluksen todellisille elokuvien ystäville, jonka avulla voit tietää elokuvan juonien korkeimmat ja matalimmat pisteet ja antaa sinun päättää, milloin voit pitää tauon ja kuinka kauan tauon pitäisi kestää.

Mielenkiintoinen konsepti, eikö? No, pidän RunPee-sovellusta erittäin hyödyllisenä, kun menen elokuvateattereihin katsomaan mysteeri- tai trillerielokuvaa. Melkein unohdin mainita, että sovellus näyttää myös, mitä kaipaat, kun olet tauolla. Kun Marvel asettaa trendin, lopputekijöistä on tullut asia, ja onneksi sovellus antaa sinun tietää, onko elokuvassa lopputekijöitä. Se ehdottaa myös, onko elokuvan katsomisen arvoinen 3D-muodossa vai ei. Mielestäni tämä on pakollinen sovellus kaikille.

Hinta: Vapaa

ladata

9. iTunes Movie Trailers

Mikä on elokuva ilman trailereita ja teasereita? Suurin osa meistä päättää, haluammeko katsella elokuvaa vai ei, kyseisen elokuvan trailerin perusteella. Joten on tarkoituksenmukaista katsoa trailereita, ennen kuin päätät katsella elokuvaa vai ei. Ja tämä Applen sovellus on kehitetty erityisesti elokuvien ystäville.

Sovelluksella ei ole vain satojen elokuvien perävaunuja, mutta sillä on myös laaja valikoima kulissien takana olevia, parhaita otoksia, leikkeitä ja kuvia elokuvista. Kirjasto varmasti sammuttaa kaikkien siellä olevien elokuvahullujen jano.

Hinta: Vapaa

ladata

10. CineBee arvostelut

Jos arvostelut ovat tärkein ratkaiseva tekijä sinulle, haluatko katsoa elokuvaa vai ei, tämä on täydellinen sovellus sinulle. Tämä elokuvakatselmussovellus on toinen must-have elokuvan ystäville. CineBee-sovelluksen arvostelujen perusteella päättää katsottavan elokuvan vai ei.

Sovelluksen arvostelut ovat todellisten ihmisten aitoja arvosteluja, eivätkä ne missään tapauksessa ole maksettuja arvosteluja, jotta voit olla varma. Sinun ei tarvitse käydä läpi tylsä ​​elokuva, jolla on 5 tähden luokitus. Rakastit elokuvaa ja haluat suositella sitä muille? tai vihasitko elokuvaa ja haluatko estää muita katsomasta sitä? Mene eteenpäin ja kirjaa arvostelut sovellukseen ja anna muiden viitata myös arvosteluihisi.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos

Kuten aina, olen yrittänyt parhaani mukaan valita hyödyllisimmät iOS-sovellukset kaikista luokista, joista on hyötyä kaikille elokuvan ystäville, mutta jos ohitin minkä tahansa, ilmoita siitä minulle alla olevissa kommenteissa.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Parhaat iPhone-sovellukset tekstin lisäämiseen valokuviin
  • Markiisielokuvat iPhone-sovellus
  • iPhone-selfie-sovellukset Wow-selfien ottamiseen ja muokkaamiseen
  • Parhaat kasvojenvaihtosovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit