Paras iPhone 8 Plus -hihna vuonna 2021

Monet ihmiset rakastavat kuljettaa iPhoneaan jopa harjoittelun aikana. Heille käsivarsinauha on välttämätön, koska se pitää älypuhelimen ehjänä ja mahdollistaa mukavan pääsyn kaikkiin laitteen toimintoihin. Oletko yksi heistä? Jos kyllä, et saa unohtaa näitä parhaita iPhone 8 Plus -hihnoja.

 1. E Tronic Edge
 2. Belkin Sport-Fit Plus
 3. Revere Sport
 4. Trianium ArmTrek Pro
 5. LOVPHONE
 6. INNLIFE
 7. JEMACHE
 8. VUP
 9. Heimo AB66
 10. Belkin Sport-Fit Pro

1. E Tronic Edge

E Tronic Edge -hihnassa on käytännöllinen muotoilu. Se on valmistettu pehmeästä neopreenimateriaalista. Koska se on erittäin pehmeä ja joustava, sinulla on haluttu mukavuus sitä käytettäessä. Se pitää älypuhelimesi paikallaan ja antaa sinun nauttia treenistäsi täysin vapaasti.

Tämä käsivarsinauha on tehty kestämään hikeä ja vettä. Tarranauhan avulla voit asentaa ja irrottaa käsivarsinauhan helposti. Sisäänrakennetun avaimen ja taskun avulla voit kuljettaa turvallisesti avaimet, henkilökortit, luottokortit ja rahat. Lisäksi voit valita “E Tronic Edge” kahdessa värissä, kuten mustana ja harmaana.

USP: Joustava tarranauha

Tutustu Amazoniin

2. Belkin Sport-Fit Plus

Belkinin Sport-Fit Plus esittelee klassista muotoilua. Pehmeä neopreenimateriaali antaa sille hienostuneen ilmeen ja tekee siitä myös erittäin joustavan. Hihna voidaan säätää täydellisesti niin, että käsivarsinauha mahtuu tiukasti käsivarren ympärille.

Suojakotelolla on suuri rooli, kun pidät iPhonesi poissa hikiä ja kosteutta vastaan. Näytönsuoja suojaa kosketusnäyttöä naarmuilta ja parantaa samalla herkkyyttä. Lisäksi sinulla on kivuton pääsy kaikkiin laitteen portteihin ja painikkeisiin. Tutustu kolmeen värivaihtoehtoihin, kuten neilikka, ruusukulta ja mustapinta, jotka näyttävät tuntuvilta.

USP: Hikinen suojahuppu

Tutustu Amazoniin

3. Revere Sport

Revere Sport -hihna on urheilullinen, joten se on ajoitettu elävöittämään liikuntaa. Se on luotu korkealaatuisella neopreenimateriaalilla. Kaksoissäädettävä varsi varmistaa, että iPhone pysyy paikoillaan.

Pehmeä materiaali estää hikeä pilaamasta harjoittelua. 3M-heijastinnauha tarjoaa näkyvyyden pimeässä, jotta harjoittelu ei osu esteeseen hämärässä. Revere Sport sopii käsiin, joiden ympärysmitta on 9-20. Lisäksi siihen sisältyy elinikäinen takuu.

USP: 3M-heijastinnauha

Tutustu Amazoniin

4. Trianium ArmTrek Pro

Jos etsit pätevämpää ja yleisempää käsivarsinauhaa, sinun ei pitäisi katsoa pidemmälle kuin Trianium ArmTrek Pro. Se on suunniteltu sopimaan useimpiin suuriin älypuhelimiin, mukaan lukien iPhone 8 Plus. Lisäksi voit käyttää sitä myös ohuessa kotelossa.

Huippuluokan neopreenimateriaali tekee siitä uskomattoman sileän ja joustavan. Säädettävä tarranauha auttaa sitä istumaan tiukasti useimpiin käsivarsiin. Tässä käsivarsinauhassa on kaksi hihnaa, jotka sopivat täydellisesti sekä pieniin että suuriin käsivarsiin. Voit valita ennen kaikkea kahdeksasta kiehtovasta väristä.

USP: Vedenkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. LOVPHONE

Valitse LOVPHONE-käsivarsinauha elävöittääksesi harjoittelua ja anna 100% saavuttaa haluttu kunto aplombilla! Huippuluokan neopreenikankaalla valmistettu, se on uskomattoman pehmeä ja joustava. Koska se on hikoiltava, haluat käyttää sitä pitkään.

Parasta tässä käsivarsinauhassa on, että se ei veny muodostaan. Lisäksi se pysyy täydellisesti paikallaan; jolloin voit mennä täydellä kallistuksella harjoituksen aikana. On taskutasku ja avaimenperä, jossa voit pitää kortteja, avainta ja rahaa. Se sopii käsivarsiin, joiden koko on 10 tuumaa (25,4 cm) - 15 tuumaa (38,1 cm). Lopuksi, LOVPHONE on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa, mukaan lukien sininen, harmaa ja viehättävä ruusuinen.

USP: PVC-näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

6. INNLIFE

Jos metsästys erittäin tiukalle käsivarsinauhalle ei ole vielä tavata trystia, INNLIFE-käsivarsinauha todennäköisesti voittaa sinut. Pehmeä silikonikuori antaa sinulle olennaisen mukavuuden. Bändi pitää phabletisi tukevasti paikallaan eikä anna sen liukua kiihkeän juoksun tai lenkkeilyn aikana.

Säädettävä hihna ulottuu jopa 30 cm: iin, jotta se sopisi helposti useimpiin käsivarren ympärysmittaan. Erittäin herkän näytön avulla voit käyttää laitettasi vaivattomasti. Sen lisäksi, että hiki pidetään poissa, se pystyy vastustamaan naarmuja. Lopuksi, tämä bändi on saatavana neljässä värissä: musta, vihreä, harmaa ja ruusunpunainen.

USP: Kaksinkertainen vetoketju

Tutustu Amazoniin

7. JEMACHE

Valitse JEMACHE vahvistaaksesi käyttökokemustasi merkittävästi. Minimalistinen muotoilu tekee siitä varman kuvan. Turvallinen ote varmistaa, ettei luiskahdusta ole lainkaan. Tämä käsivarsinauha on valmistettu huippuluokan hikeä kestävästä neopreenimateriaalista. Se on poikkeuksellisen joustava ja kevyt.

Laadukas näytönsuoja ei vain suojaa kosketusnäyttöä naarmuilta, vaan antaa sinun käyttää laitettasi kätevämmin. Takatasku antaa sinun kuljettaa avaimet ja muut pienet tavarat turvallisesti. Lisäksi voit valita JEMACHEn useissa värivaihtoehdoissa, kuten mustana, harmaana ja ruusuisena.

USP: Vahva kangasverhoilu

Tutustu Amazoniin

8. VUP

Lycra- ja neopreenimateriaalien integrointi on tehnyt VUP: stä erittäin joustavan ja joustavan. Kädensijan ollessa melko pehmeä kosketus antaa lihaksen taipua vapaasti. 180 asteen kiertämällä voit säätää katselukulmaa mukavasti.

Ylimääräinen kangaskerros tekee siitä täysin hikeä kestävän. Toinen tämän bändin merkittävä ominaisuus on, että se on täysin hajuton. Värit: sinulla on kolme vaihtoehtoa - musta, vihreä ja hopea.

USP: 180 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

9. Heimo AB66

Tribe AB66 on valmistettu ihoystävällisestä neopreenimateriaalista. Se on melko pehmeä eikä ärsytä ihoa. Laadukkaan materiaalin ansiosta se ei koskaan veny muodostaan.

Se tarjoaa täydellisen näytön kattavuuden uhraamatta kosketusnäytön toiminnoista. Säädettävä tarranauhahihna tukee käsivarren kokoa jopa 16 tuumaa. Tämän lisäksi tämä käsivarsinauha on saatavana useina väreinä, mukaan lukien musta, sininen ja vaaleanpunainen.

USP: Erittäin kevyt ja urheilullinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Belkin Sport-Fit Pro

Hengittävästä neopreenimateriaalista valmistettu Belkin Sport-Fit Plus tarjoaa kaiken mukavuuden, jonka haluat pitää iPhonen täydellisesti paikallaan turvallisesti. Säädettävän hihnan avulla voit hienosäätää sen täydellisesti sopivaksi.

Siinä on pieni tasku, jonka avulla voit pitää kortteja ja avaimia. Koska näytönsuoja reagoi hyvin kosketukseen, voit käyttää iPhonea mukavasti. Se on käsin pestävä ja tarjoaa hiki suojaa. Tämän lisäksi tämä käsivarsinauha on kolmivärinen, kuten ruusukulta, mustanpää ja neilikka.

USP: Hengittävä neopreenimateriaali

Tutustu Amazoniin

Joten tämä ruutu pois luettelostamme.

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten, nämä ovat ylimmät käsivarsini! Tiedän, että yksi heistä on kiinnittänyt katseesi. Haluatko kertoa minulle sen nimen ja ominaisuudet, jotka ovat vaikuttaneet sinuun?

Älä missaa:

 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
 • iPhone 8 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -puskurikotelot

Uusimmat viestit