Parhaat Bluetooth-kaiuttimet iPhone Xs Maxille ja XR: lle vuonna 2021

Jokainen älypuhelin lähettää rajoitettua desibeliä ääntä, ja suosikki iPhonemme eivät ole poikkeuksia. Joten miten voisimme vahvistaa iPhonemme ääntä? Koska elämme langattoman yhteyden aikakaudella, langattomat kaiuttimet ovat parhaat vaihtoehdot suosikkimusiikkisi kuunteluun. Suosituin kokoelmamme Bluetooth-kaiuttimista on julkaistut iPhone Xs Max, Xs ja iPhone XR. Kaiuttimet ovat kannettavia ja langattomia, joten voit kantaa niitä missä tahansa. Olitpa sitten rakkaitasi kanssa tai yksin, ajaessasi kaukaisiin kohteisiin, pidä yksi Bluetooth-kaiuttimista ja nauti musiikista.

1. JBL

JBL on toinen johtava Bluetooth-kaiutinbrändi, joka valmistaa korkealaatuisia kannettavia langattomia kaiuttimia. Vahvan suorituskyvyn saavuttamiseksi JBL on käyttänyt kestävää kangasmateriaalia ja kestävää kumirunkoa, mikä tekee siitä täydellisen lisävarusteen ulkoiluseikkailuihisi.

Sen tehokas 3000 mAh: n ladattava akku antaa sinulle kymmenen tuntia musiikkia. Kristallipuheluiden soittaminen ja vastaanottaminen on miellyttävämpi kokemus sinulle. Tämä roisketiivis kaiutin kestää sadevettä ja roiskeita.

USP: Roiskeenkestävä kaiutin

Tutustu Amazoniin

2. Anker

Anker on yksi suosituimmista tuotemerkeistä, jotka myyvät erilaisia ​​lisävarusteita älypuhelimille. Tämä Bluetooth-kaiutin tarjoaa ylivertaisen äänenlaadun täyteläisen stereo- ja kaksois-korkean suorituskyvyn ohjaimien avulla.

Ankerin langattoman kaiuttimen merkittävä ominaisuus on uskomaton akunkesto. Ankerin vahvan litiumioniakun ansiosta voit soittaa jopa 500 kappaletta 24 tunnin ajan.

USP: Vahva akku

Tutustu Amazoniin

3. Sony

Sonyn Bluetooth-kaiutin tuo elämää musiikkiin ylimääräisen basson voimalla. Bluetoothin lisäksi voit liittää iPhonen kaiuttimeen NFC: n avulla. Nauti stereoäänestä lisäämällä ylimääräinen kaiutin.

Vie langaton kaiutin ulkona, kun Sony on rakentanut vedenpitävän suunnittelun seikkailunhakijoille kuin sinä. 16 tunnin akunkesto antaa sinun nauttia musiikista koko päivän.

USP: Extra basso

Tutustu Amazoniin

4. AOMAIS

Vedenpitävä runko tekee kaiken eron. Suunnittele seuraava seikkailusi lähellä merta tai jokea ja ota mukaan AOMAISin vedenpitävä Bluetooth-kaiutin. Kuuntele suosikkikappaleitasi 15 tunnin ajan. Tämä erinomainen kaiutin on IPX7-sertifioitu ja siinä on 20 W tehokas kaiutin.

Kuuntele valitsemaasi musiikkia teräväpiirtona ja uppoudu kristallinkirkkaaseen äänenlaatuun ja vankkaan bassoon. Yhdistä iPhone nopeasti ja vie se myös suihkusi.

USP: Vedenpitävä runko

Tutustu Amazoniin

5. Viileä tuuli

Coolwindin Bluetooth-kaiutin on varustettu monilla vaikuttavilla ominaisuuksilla. Pidän erityisesti sen IPX56-vedenpitävistä standardeista ja rikkoutumattomista silikonimateriaaleista. Tämä tuote on paras kumppani kaikkiin ulkoiluseikkailuihin, kuten koskenlaskuun, vesihiihtoon, retkeilyyn, patikointiin, pyöräilyyn ja muuhun.

Tämä kaiutin toimii myös tehopankkina. Kun näet iPhonen akun heikon varaustason, voit liittää puhelimen akun nopeasti Coolwindin 5200 mAh: n akkuun. Nämä kannettavat kaiuttimet tarjoavat edistyksellisen digitaalisen äänen, melun / tuulen vähentämisen tekniikan ja erinomaisen stereoäänen.

USP: IPX56-vedenpitävät standardit

Tutustu Amazoniin

6. AOMAIS

Bambu-yksityiskohdat AOMAIS Bluetooth-kaiuttimissa erottavat sen muista luettelossa olevista kaiuttimista. Kun sijoitat tämän kaiuttimen mihin tahansa kotisi, se näyttää koristeelliselta kappaleelta. Tässä kauniisti suunnitellussa kannettavassa kaiuttimessa on kaksi ohjainta ja passiivinen jäähdytin erinomaisen 30 W: n äänen ja erinomaisen basson tuottamiseksi.

Voit käyttää tätä kaiutinta kolmessa tilassa, mukaan lukien Classic, Party ja Surround. Voit yhdistää kaksi kaiutinta iPhoneen ja nauttia 60 W: n stereoäänestä. Sen voimakas litiumioniakku jatkaa musiikin toistamista kymmenen tunnin ajan keskitason äänenvoimakkuudella. Tämä ominaisuus tekee siitä täydellisen musiikillisen kumppanin kotibileillesi.

USP: Bambu yksityiskohtaisesti

Tutustu Amazoniin

7. Shava

Shava esittelee Bluetooth-kaiuttimen, jossa on kosketusohjattava LED-tunnelamppu. All-in-one-kaiuttimessa on lämpimät ja värilliset valot kolmella kirkkauden säätötasolla. Voit napauttaa kaiuttimen verkkoa ja säätää sen kirkkaustasoa. Tämä LED-väriteema tarjoaa sinulle viisi väriä vaihtavaa valotilaa ja se vilkkuu musiikin tahti mukaan, kun kaiutin on kytketty iPhoneen.

Langattoman yhteyden lisäksi voit toistaa musiikkia asettamalla Micro SD-kortin ja 3,5 mm: n äänikaapelin. Shavan 2000 mAh: n tehokas akku antaa sinulle kymmenen tuntia äänentoistoaikaa.

Se ei ole vain Bluetooth-kaiutin, vaan myös langaton musiikkisoitin, handsfree-kaiutinpuhelin, pöytävalaisin ja yövalo.

USP: All-in-one-kaiutin

Tutustu Amazoniin

8. Venstar

Tämän Bluetooth-kaiuttimen urheilullinen muotoilu tekee siitä ainutlaatuisen. Venstar on testannut tämän kestävän kannettavan Bluetooth-kaiuttimen, joka on vedenpitävä, iskunkestävä ja pölytiivis. Kun olet valmis pyöräilyyn, patikointiin, retkeilyyn tai mihin tahansa muuhun ulkoiluun, älä unohda ottaa tätä välttämätöntä varustetta.

Tämän kaiuttimen ulkokuori on kestävä kestämään ulkoiluurheilun haasteita. Asenna polkupyöräteline runkoon tai kahvaan, ja se toimii myös pullonpidikkeenä. Nauti kahdeksan tunnin toistoaikasta iPhonella.

USP: Urheilullinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. DOSS

Musiikin hallinta on sujuvaa ja pehmeää tällä Dossin Bluetooth-kaiuttimella. Tämä johtuu kaiuttimien kapasitiivisista kosketusohjaimista. Siinä on uusin Bluetooth 4.0, joka poistaa yhteysongelmat ja tukee myös pitkää 33 jalan kantamaa. Sen lisäksi se tukee myös SD-korttia, jos et halua tyhjentää iPhonen akkua.

Akun kestosta puhuen kaiutin kestää 12 tuntia musiikkia ilman lataamista. Värivalinnassa on neljä kirkasta ja elävää värivaihtoehtoa.

USP: SD-kortin tuki sekä Bluetooth 4.0

Tutustu Amazoniin

10. NUBWO

Oletetaan, että haet stereoääntä yhdestä kaiuttimesta; NUBWO kannettava Bluetooth-kaiutin, viisas valinta. Parannetulla bassolla ja saumattomalla liitännällä varustettu kaiutin on tarpeeksi kovaa kuunnellaksesi huoneesi mistä tahansa kulmasta. Sen loistava alumiiniseosrakenne on tyylikäs ja herättää huomiota jokaiseen ympäristöön.

Lisäksi taskukokoisessa kannettavassa stereossa on joitain merkittäviä ominaisuuksia, kuten Bluetooth 4.2, sisäänrakennettu mikrofoni ja pitkäikäinen toistoaika, joka ei todellakaan voi jäädä huomaamatta.

USP: 1000 mAh: n suurikapasiteettinen akku

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona…

Bluetooth-kaiuttimet paitsi vahvistavat musiikin ääntä myös kohottavat juhlien tunnelmaa. Mene minne tahansa, vie kaiuttimet soittamaan suosikkikappaleitasi. Tehokas kaiutin, jolla on vahva akku, voi käyttää pitkään.

Voit viitata myös muihin lisävarusteisiin:

  • Parhaat iPhone Xs Max-, Xs- ja iPhone XR-Selfie-tikut
  • Langattomat latausasemat iPhone X -sarjalle
  • Parhaat iPhone Xs Max-, Xs- ja XR USB-C -laturit

Minkä Bluetooth-kaiuttimen ostat iPhonelle Xs, Xs Max tai iPhone XR? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit