App Store -sähköposti iPhonessa

Profiilikuvat hallitsevat roostia kaikkialla. Sinulla on profiilikuvia paitsi Facebookissa ja Whatsappissa, myös Macissa ja PC: ssä. Se on enimmäkseen kosmeettinen ominaisuus, mutta se auttaa ihmisiä mukauttamaan Mac-käyttöjärjestelmänsä.

Macissa voit asettaa profiilikuvan, kun määrität sen ensimmäisen kerran. Monet ihmiset valitsevat yleensä yhden oletuskuvista, jotka OS X tarjoaa. Jotkut ohittavat tämän osan (koska se on valinnainen ja voit muuttaa sen myöhemmin). Jos olet uusi Mac-käyttäjä ja haluat asettaa / muuttaa profiilikuvasi, tee se näin.

Profiilikuvan vaihtaminen Macissa:

Vaihe 1: Klikkaa Apple-valikko, sitten Järjestelmäasetukset.

Vaihe 2: Klikkaa Käyttäjä ja ryhmät

Vaihe # 3: Vaihda salasana -vaihtoehdon vieressä on kuvakuvake. Napsauta sitä kuvaketta.

Vaihe # 4: Tämä tuo esiin paljon vaihtoehtoja ja kuvia, joista valita. Oletukset ovat järjestelmäkuvia. Voit myös valita kuvia iCloudista, Kasvot (iPhoto) tai napsauttaa kuvaa juuri nyt Kamera-vaihtoehdolla.

Vaihe 5: Napsauta "Valmis", kun olet valmis valitsemaan uuden profiilikuvasi.

Mutta entä jos haluat valita kuvan jostakin muusta kansiosta? Jos haluat asettaa täysin mukautetun kuvan profiilikuvallesi, se voidaan tehdä myös. Melkein yhtä helposti.

Vaiheet 1 ja 2: Sama kuin yllä.

Vaihe 3: Kun näet Käyttäjä ja ryhmät -ikkunan, vedä profiilikuvaksi haluamasi kuva pieneen neliöön missä nykyinen profiilikuva näytetään.

Vaihe 4: Napsauta Valmis ja olet valmis.

Uusimmat viestit