Parhaat ajanjaksojen seurantasovellukset iPhoneen ja iPadiin vuonna 2021

Seurantajaksojen ei tarvitse olla enää stressaavaa tehtävää. Jos noudatat edelleen ikivanhaa tapaa pitää välilehti kuukautiskierrossa, on aika hankkia älykkäämpi avustaja tekemään tehtävä sinulle mukavammin. Puhuminen asiantuntija-avustajasta, joka voi auttaa seuraamaan kuukautiskiertoa ja myös opastamaan, kuinka käsitellä ihanteellisesti siihen liittyvää kipua, jotkut parhaista iPhone-ajan seurantasovelluksista voivat olla valtavan keskeisiä. Joten miten nämä sovellukset toimivat ja millaista ohjausta ne voivat tarjota naisille?

No, he eivät vain seuraa ja ennusta kuukautisiasi, mutta tarjoavat myös tietoa hedelmällisestä ikkunasta ja mahdollisesta ovulaation päivämäärästä. Lisäksi voit käyttää tällaisia ​​sovelluksia useiden muiden merkittävien oireiden, kuten painon, syntyvyyden, kohdunkaulan liman, ja muiden tallentamiseen. Lue lisää, mitä muuta iOS: n suosituimmat ajanjaksot voivat tehdä sinulle!

1. Flo-jakson ja ovulaation seuranta

“Flo” erottuu parhaana jakso- ja ovulaatioseuraajana iOS: lle. Käytä tätä sovellusta pitämään välilehti jaksossa, kuukaudessa ja PMS: ssä (premenstruaalinen oireyhtymä) helpommin. On hedelmällisyyskalenteri, joka auttaa sinua seuraamaan syntymiselle suotuisia päiviä.

Sovellus tarjoaa ennusteita tulevista jaksoista, ovulaatiosta ja hedelmällisyydestä. Hyödynnä kaavioita hyödyntämällä useita keskeisiä tietoja, kuten syklin ja jakson kesto, painon muutokset ja paljon muuta.

Raskauslaskurilla voit tarkistaa laskennan vauvan syntymään. Lisäksi lue aiheeseen liittyviä artikkeleita ja hanki myös päivittäisiä terveystietoja tietojesi mukaan.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Vihjejakson seuranta, ovulaatio

“Clue” on erittäin arvostettu jaksojen seuranta. Ajanjaksoista, syntyvyyden säätelystä mielialaan, sovellus toimii poikkeuksellisen hyvin auttamalla sinua seuraamaan kaikkia tärkeitä näkökohtia. Lisäksi voit mukauttaa sen täysin tarpeidesi mukaan saadaksesi halutun tuloksen.

Sovellus pitää pyörähistoriasi järjestyksessä täydellisenä varmistaen, että pääset siihen ilman vaivaa. Näin voit jakaa tiedot helposti terveydenhuollon tarjoajan tai gynekologin kanssa.

Vielä parempi, voit ottaa henkilökohtaiset muistutukset käyttöön, jotta pysyt varoitettuna seuraavasta kuukaudestasi, PMS: stä, ovulaatiosta ja hedelmällisestä ikkunasta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Eeva

”Eve” on yksi suosituimmista aikajäljittäjistä paljon tarjottavaa. Tämän sovelluksen kohokohta on tarkka päivittäinen ennuste, joka pitää sinut ajan tasalla tulevista asioista. Näin saat helposti selville, milloin on seuraava kuukautisesi ja mitkä ovat raskauden mahdollisuudet.

Toinen tämän sovelluksen merkittävä piirre on, että se tarjoaa päivittäisiä tietokilpailuja, jotka voit ratkaista paitsi parantamaan tietämystäsi myös rintakehästä. Kauniiden kaavioiden ansiosta saat yksityiskohtaisen kuvan terveystiedoistasi.

Merkittävämpää on, että Eevalla on suuri yhteisö, jossa voit olla vuorovaikutuksessa samanmielisten ihmisten kanssa ja tarjota ohjausta muille naisille.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Period Tracker -jaksokalenteri

Kun on kyse ajanjaksojen tarkasta seuraamisesta ja ennustamisesta, tämä sovellus on parhaiden kanssa. Kuukautiskierron seurannan lisäksi voit myös pitää silmällä ovulaatiota ja hedelmällistä ikkunaa.

Sovellus näyttää raskauden mahdollisuudet joka päivä ja tallentaa tärkeät oireet, kuten läheisyyden ja BBT. Joten riippumatta siitä, yritätkö tulla raskaaksi tai hallita syntymää, tästä sovelluksesta olisi paljon apua.

Lisäksi pillerimuistutus varmistaa, että et koskaan unohda mitään lääkkeitä, lääkkeitä tai ravintolisiä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Hehku

“Glow” sisältää edistyneen ovulaatiolaskurin, jonka avulla on helppo seurata jaksoa. Yksi tämän sovelluksen merkittävistä ominaisuuksista on kyky seurata jopa 40 erilaista terveyteen liittyvää signaalia ajanjaksoista BBT: hen (kehon perustason lämpötila).

Sovellus tarjoaa valtavasti hyödyllisiä vinkkejä lisääntymisterveydestä, jotta tulet tietoisemmaksi ja ymmärrät kuinka voittaa jokaisen naisen kohtaamat haasteet. Voit kaapata kaikki tarvittavat näkökohdat, kuten fyysiset oireet ja päivittäiset tunnelmat, jotka voivat lisätä mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi.

Glow: lla on valtava kirjasto, jossa voit käyttää yksityiskohtaisia ​​artikkeleita, jotka liittyvät kuukautisten terveyteen. Kaiken lisäksi liityt yli 10 miljoonan ihmisen valtavaan yhteisöön jakamaan ajatuksiasi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Period Tracker by GP Apps

Tällä on kaikki ominaisuudet olla henkilökohtainen avustajasi. Syy, miksi sanon sen, koska olen löytänyt sen merkkiin asti.

Sillä on yksinkertainen aikajana, josta näet tärkeitä tietoja, kuten hedelmälliset päivät, mielialat, paino, lämpötila ja paljon muuta. Kuukausinäkymän kalenteri helpottaa tärkeiden tietojen seurantaa paljon helpommin.

Siinä on tehokas raskauden seuranta, joka aktivoi laskennan vauvan eräpäivään. Lisäksi se tarjoaa yksityiskohtaisia ​​artikkeleita, joiden avulla voit seurata vauvasi kehitystä.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Ajan päiväkirja

Ajan päiväkirjasta tekee ajastetun työkalun muokattavampi käyttöliittymä ja mahdollisuus seurata asioiden määrää. Voit käyttää tätä sovellusta seuraamaan yli 30 oireita ja yli 20 mielialaa.

Synkronoi tietosi kalenterivarastosovelluksella, jotta et unohda välttämättömiä asioita. Ajanjakso ja hedelmälliset ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla.

Tee myös muistiinpanoja, jotta mikään ei menisi mieltäsi. Vielä parempi, kausipäiväkirja tukee monia kieliä, kuten englanti, kroatia, hollanti, ranska, saksa, italia, japani, portugali, espanja jne.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Syklit

"Cycles" on hieman erilainen kuin kollegansa. Sovellus toimii pitämällä kehosi signaalien seurantaa ja tarjoamalla oikeat tiedot vastaavasti. Siinä on hienosti suunniteltu Cycle-näkymä, jonka avulla voit löytää tulevat syklisi kuukausittain Kalenterista.

Vain yhdellä silmäyksellä löydät kaikki hedelmälliset ja ovulaatiopäivät. Siksi voit suunnitella matkan ja illallisen täydellisesti. Pääasiassa ajoissa tapahtuvien ilmoitusten takia se varmistaa, ettet unohda ottaa pilleriä ajoissa.

Lisäksi sovelluksen avulla voit myös jakaa jaksoon liittyviä tietoja ystävällesi, jotta hän on myös täysin tietoinen ja tarjoaa tarvittavat ohjeet.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Period Tracker Plus

"Period Tracker Plus" voidaan luottaa tarjoamaan luotettavampia ennusteita. Sen lisäksi, että pidät tarkasti silmällä kuukausittaista jaksoa, voit seurata useita muita asioita, kuten nukkumistapoja, painon muutoksia, liikuntaa, läheisyyttä ja paljon muuta.

Selaa tonnia artikkeleita saadaksesi hyödyllistä tietoa ja lisätäksesi tietosi. Sovelluksessa on joitain todella hienoja värillisiä teemoja, jotka on suunniteltu lisäämään hauskaa elementtiä.

Jotta et kyllästy, sovellus tarjoaa hauskaa rakastavan pelin. Joten, pelaa sitä vapaa-aikoina tappaa stressi ja pysy onnellisena.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Oma kalenteri

"Oma kalenteri" tekee seurantasyklistä uskomattoman yksinkertaisen. Sovelluksella on siisti käyttöliittymä, jolla on tärkeä rooli auttaa sinua pitämään silmällä monia olennaisia ​​asioita, kuten ovulaatio, hedelmällisyys ja kuukautiset, syntyvyyden hallinta jne. Lisäksi voit myös hienosäätää sitä tarpeidesi mukaan, jotta voit on paras tulos.

Unohdatko usein olennaiset asiat? Muista ottaa huomioon, niin muistat tärkeät asiat. Voit varmuuskopioida koko syklilokin ja asetukset ja pystyä palauttamaan ne helposti.

Vielä parempi, suojaat sovelluksen myös vahvalla salasanalla, jotta kaikki henkilökohtaiset tietosi pysyvät poissa uteliailta katseilta.

Hinta: Vapaa

ladata

Ole hyvä! Joten nämä ovat ylivoimaisesti arvostetuimmat kuukautiskierron seurantasovellukset iOS: lle.

Valintasi?

Nyt kun sinulla on täydellinen avustaja, seuraa kuukautiasi taitavasti. Ja hanki myös ihanteelliset vinkit päästä eroon stressistä ja nauttia elämästäsi kuin koskaan ennen.

Saatat pitää myös:

  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset naisille
  • Piirtosovellukset iPad Prolle
  • Parhaat esityssovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone Xs Max -suojakotelot

Uusimmat viestit