Parhaat iPhone 7- ja 7 Plus -kotelot vuonna 2021

Huolimatta uuden muotoilun puuttumisesta, iPhone 7 on ollut melko onnistunut luomaan massiivisen euforian fanien keskuudessa. Erinomaisella kameralla, 40x nopeammalla prosessorilla kuin iPhone 6s, Force-Touch-yhteensopivalla Koti-painikkeella, uusimmalla iPhonella on tarpeeksi sinetöidä kauppa sen hyväksi. Kuten aina, iPhonen lisävarusteiden valmistajat liittyivät vaunuun kaikilla sävyillä ja väreillä. Ei ihme, että siellä on lukuisia upeita iPhone 7 -kuoria, jotka tarttuvat silmämuniin. Varmistaaksemme, että vaatimuksesi täyttävät ihanteellisesti, olemme esittäneet tämän luettelon palvelemaan tarkoitustasi oikeaan aikaan. Noutetaan heidät!

1. YOUMAKER

YOUMAKER on suunnitellut tämän raskaan kotelon korkealaatuisesta hybridikestävästä polykarbonaattimateriaalista ja TPU: sta. Kun molemmat materiaalit yhdistetään, ne tarjoavat valtavan tekstuurin ja armeijan tason iskunkestävän suojan iPhonellesi. Kaksikerroksinen rakenne tarjoaa 360 asteen kestävän suojan arvokkaalle laitteellesi.

Puhelimesi kosketusnäyttöön ja kameraan kiinnitetään erityistä huomiota kohotettuun huuleen. Esteettisen arvon lisäämiseksi koteloon YOUMAKER on käyttänyt eloisia metallimaalauksia. YOUMAKERin suunnittelutiimi on tehnyt erinomaista työtä luomalla ergonomisen ulkonäön.

USP: Metallimaalaus

Tutustu Amazoniin

2. TOWID

TOWID on valmistanut niin ohuen kotelon, että et tunne, että iPhoneen olisi asennettu koteloa. Slim fit -kotelo on valmistettu korkealaatuisesta mattapintaisesta TPU: sta puhelimesi suojaamiseksi. Yksi kapean kotelon eduista on tarkka muotoilu. TOWID on saavuttanut tämän tarkkuuden, jotta käyttäjät voivat käyttää portteja ja painikkeita nopeasti.

Matta TPU varmistaa turvallisuuden ilman hajuja. Kotelo ei aiheuta ikävää hajua, vaikka pidät puhelinta pitkään. Jotta kotelo olisi iskunkestävä, TOWID on lisännyt neljäpuolisen pyöristetyn kulmasuojan.

USP: Nelikulmainen kulmasuoja

Tutustu Amazoniin

3. TORRAS

TORRAS antaa sinulle kristallinkirkkaan kotelon iPhonellesi. Tämän kotelon kauneus on sen läpinäkyvyydessä, joka paitsi suojaa puhelintasi myös auttaa näyttämään iPhonen luonnollisen loiston. Kotelo ei haalistu sen selkeydestä, ja siksi puhelin näyttää uudelta pitkään.

Tämä tapaus on läpikäynyt vahvistetun prosessin liukastumisen estämiseksi. Kun pidät puhelinta kädessä, olet varmempi. Arvostan tämän kotelon vahvistettua puskurireunaa, joka estää merkkejä, naarmuja ja naarmuja vahingoittamasta puhelimesi upeutta.

USP: Keltainen

Tutustu Amazoniin

4. MCUK

MCUK on käyttänyt kolmea suojaustasoa varmistaakseen laitteesi täydellisen turvallisuuden. Kolme kerrosta ovat muovinen takakansi, muovinen puskuri ja silikonikehys. Tällaisen vahvan suojauksen ansiosta iPhone on aina suojattu iskuilta, naarmuilta, pölyltä ja sormenjäljiltä.

Pyrkimyksissään tehdä tapauksesta vankka, MCUK-insinöörit ovat olleet tarkkaavaisia ​​muodin osamäärän suhteen. Tapauksen ainutlaatuinen tyyli erottaa sen muista tapauksista.

USP: Kolmikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

5. Saukkolaatikko

OtterBox-tapaukset tunnetaan vankasta rungostaan. Pitämällä kiinni tästä perinteestä OtterBox on suunnitellut tukevan kotelon iPhone 7: lle. Vaikka kotelo näyttää ohuelta ja kevyeltä, se tarjoaa laitteellesi täydellisen suojan kolhuilta ja iskuilta. Huomattava piirre tässä tapauksessa on porttien kannet, jotka estävät pölyn ja roskien pääsyn puhelimeesi.

Tämä kaksiosainen kotelo on helppo asentaa iPhoneen. Kun olet asentanut kotelon, jätä kaikki polykarbonaattikuorelle, mikä takaa suojan tien päällä. Käytä tätä Commuter-sarjan koteloa laittaaksesi laitteen taskuun mukavasti.

USP: Kaksiosainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. MATONE

MATONE on valmistanut tämän erittäin selkeän hybridikotelon korkealaatuisesta TPU-materiaalista. Iskunvaimennus TPU-puskurityyny tarjoaa erinomaisen kulmasuojan vahingossa tapahtuvilta putoamisilta ja kolhuilta.

Korotettu kehys tarjoaa riittävän korkeuden kosketusnäyttöön ja kameraan. Tämä läpinäkyvä kotelo säilyttää puhelimesi luonnollisen ilmeen. Käytä tätä hybridikoteloa pitämään puhelimesi ohut ja kevyt.

USP: Joustava kestävyys

Tutustu Amazoniin

7. SPIGEN

Spigen on kiistatta luotettavin nimi iPhone-koteloissa. Tässä PC-kotelossa on selkeä selkä, joka esittelee premium-laitteesi todellisen kauneuden ja värin. Sen TPU-puskuri tarjoaa vankan otteen ja ohuen profiilin.

Koska kotelo on langaton latausyhteensopiva, voit käyttää sitä myös iPhone 8: ssa. Kosketuspainikkeet ja tarkat aukot mahdollistavat nopean pääsyn kaikkiin portteihin. Hanki MIL-STD 810G-516.6 -suojaus ja ilmatyynytekniikka iskunvaimennusta varten.

USP: Vankka pito

Tutustu Amazoniin

8. Luvvitt

Haluatko erittäin suojaavan kotelon tekemättä kompromisseja tyylistä? Luvvitt iPhone 7 -kotelo on veistetty vastaamaan odotuksiasi.

Yhdistämällä Jerman Bayer -merkitty kova kuori ja iskua vaimentava TPU-ydin, kaksikerroksinen panssarikotelon muotoilu pitää iPhonen suojattuna vahingossa tapahtuvalta putoamiselta tai vaurioilta. Näytön yläpuolella olevat suojahuulet varmistavat, että näyttö pysyy suojattuna. Kaikkiin portteihin ja painikkeisiin on helppo päästä.

USP: Air-bounce-tekniikka

Tutustu Amazoniin

9. Ionic Pro

Etsitkö hyvännäköistä lompakkokoteloa edulliseen hintaan? Ionic Pro for iPhone 7 Plus on oikea valinta sinulle. Musta nahkapäällyste ja punainen pehmeä mikrokuitupehmuste sisätiloissa tarjoavat kotelolle toivotun suojan iPhonelle. Voit pitää mukavasti 3 korttia. Muotoon sopiva muotoilu tekee mukavan parin laitteen kanssa.

USP: Mikrokuitupehmuste

Tutustu Amazoniin

10. FYY

Haluatko ostaa muodikkaan kotelon iPhone 7: lle, joka kiinnittää kaikkien silmät? FYY-tapaus voi olla ihastuttava vaihtoehto.

Kaunis muotoilu yhdistettynä houkuttelevaan kuvioon, kotelo näyttää todella kauniilta. Kuviot on painettu kahtena eri mallina sen varmistamiseksi, että se pystyy säilyttämään viehätyksensä pitkään. Tämä tapaus on veistetty joustavilla TPU-materiaaleilla. Se on kevyt, ohut ja kestävä. Koska saatavilla on useita värejä, sinulla on vapaus valita oikea ottelu.

USP: Kickstand-toiminto

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, kaveri!

Mikä näistä tapauksista on tehnyt sinuun vaikutuksen? Aiotko ennakkotilata minkä tahansa näistä tapauksista?

Uusimmat viestit