Vinkkejä iPhone X: n, X: n ja Xs: n suurimman palamisen estämiseen

iPhone X -sarjan (paitsi iPhone XR) mukana toimitetaan “Super Retina” -näyttö, joka toimii orgaanisen valodioditekniikan (OLED) avulla. Vaikka OLED-näyttö on tehokkaampi ja tarjoaa myös erinomaisen katselukokemuksen, se ei ole täydellinen. Ja yksi haittapuolista on näytön palamisongelma. Mutta älä huoli; on olemassa joitain luotettavia temppuja, jotta vältetään palamisongelmat iPhone X: ssä, X: ssä ja Xs Maxissa.

Ennen kuin sukeltaa iPhone X -sarjan OLED-näytön palamisongelman korjaamiseen, ymmärretään, mikä se on ja miksi se tapahtuu. Kun olet löytänyt ongelman syyn, ratkaisu ei välttämättä ole liian kaukana.

Kuinka välttää OLED-näytön palamisen ongelmat iPhone X: ssä, X: ssä ja Xs Max: ssä

Nyt kun olet löytänyt tärkeimmän syyn, miksi kuvan pysyvyysongelma kasvaa, katsotaan joitakin tehokkaita ratkaisuja sen välttämiseksi!

Aseta lyhyempi aika automaattiselle lukitukselle

Valitse aina lyhyempi aika automaattiseen lukitukseen iPhonessa. Se auttaa sinua pitämään tämän ongelman loitolla, mutta on myös hyödyllinen pidentää iPhonen akun käyttöikää. Jos 30 sekuntia on hieman liian lyhyt, pidä näyttöä hereillä jopa 1 tai 2 minuutin ajan.

Vaihe 1. Avata asetuksetsovellus iPhonellasi.

Vaihe # 2. Näpäytä Näyttö ja kirkkaus.

Vaihe # 3. Valitse nyt lyhin aika (30 sekuntia) automaattista lukitusta varten.

Hyödynnä automaattisen kirkkauden ominaisuutta

Toinen ratkaisu, jonka sinun pitäisi yrittää estää tämä ongelma, on käyttää automaattista kirkkautta. Se säätää näytön kirkkauden automaattisesti nykyisen tunnelman mukaan. Katselukokemuksen parantamisen lisäksi se voi myös auttaa maksimoimaan iPhonen akun keston.

Vaihe 1. Avata Asetussovellus iPhonellasi.

Vaihe # 2. Näpäytä Kenraali.

Vaihe # 3. Näpäytä Esteettömyys.

Vaihe # 4. Nyt sinun on napautettava Näytä majoitukset.

Vaihe # 5. Seuraavaksi vaihda päälle Automaattinen kirkkaus. (Oletuksena se on käytössä.) Jos haluat tietää enemmän automaattisesta kirkkaudesta, siirry tähän viestiin.

Vältä staattisten kuvien näyttämistä

Toinen tärkeä asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on välttää staattisten kuvien näyttämistä suurimmalla kirkkaudella pidempään iPhonessa.

Jos haluat näyttää kuvia hieman pidempään, vähennä näytön kirkkautta. Pyyhkäise yksinkertaisesti näytön oikeasta yläkulmasta päästäksesi Ohjauskeskukseen ja säädä sitten kirkkautta liukusäätimellä.

Käytä huomion tietoisia ominaisuuksia

TrueDepth-kamera himmentää näytön automaattisesti, kun et katso näyttöäsi. Sillä voi olla tärkeä rooli paitsi auttaa akun kestämään hieman kauemmin, myös estää tätä ongelmaa. Avaa Asetukset → Kasvotunnus ja salasana → kytke kytkin päälle Huomiotietoisten ominaisuuksien vieressä.

Käynnistä True Tone Display

Edistyneiden monikanavaisten antureiden avulla True Tone -näyttö säätää näytön värin ja voimakkuuden vastaamaan ympäröivää valoa. Tämän seurauksena kuvat näyttävät luonnollisemmilta laitteellasi.

Päivitä iOS iPhonellasi

Apple suosittelee aina, että pidät iPhonen päivitettynä uusimpaan iOS-versioon, jotta se toimii sujuvasti. Joten, vain siinä tapauksessa, että kohtaat edelleen tätä ongelmaa, siirry ohjelmistopäivitykseen.

Avaa Asetukset-sovellus → Yleiset → Ohjelmistopäivitys → lataa ja asenna sitten uusin iOS-versio.

Kirjautua ulos:

Jokainen hyvä asia vaatii enemmän hoitoa, ja sama koskee OLED-näyttöä. Hieman huolellisesti voit auttaa sitä pysymään huippuvaihteessa ja jatkamaan katselukokemuksesi parantamista.

Apple väittää, että sen Super Retina -näyttö on ylivoimaisesti alan paras OLED-palamisen vähentämisessä. Koska olen käyttänyt iPhone X -sarjaa pitkään, voin vastustaa yrityksen vaatimusta suuressa määrin.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Kuinka korjata kasvotunnus ei toimi -ongelma iPhonessa
  • IPhonen asettaminen palautustilaan (kaikki mallit)
  • Nopeuta iPhone X: ää, Xs: ää, Xs Maxia ja XR: ää
  • Kuinka saada iPhone Xs: n syvyydenhallintatehoste iPhone X: lle, 8/7 Plus

Uusimmat viestit