Kadonneen Apple Watchin löytäminen Find My iPhone -sovelluksen avulla

Kukaan ei halua menettää arvokasta laitettaan, kuten Apple Watch, vai mitä? Elämässä kuitenkin tapahtuu odottamattomia asioita, ja siksi kannattaa aina olla erityisen varovainen.

Olemme jo tehneet aloittelijan oppaan Find My iPhone -sovelluksen asentamisesta edistyneelle turvaominaisuudelle, joka on suunniteltu iDevicesin suojaamiseen ja seuraamiseen. Ja tässä käytännön oppaassa kerrotaan kadonneen Apple Watchin löytämisprosessista "Löydä iPhoneni" -toiminnon avulla.

Joten, mitä jos olet löytänyt itsesi virran väärältä puolelta ja etsit tehokasta tapaa seurata Apple Watchia? Älä huoli, Applen havaittu suojausominaisuus voi antaa sinun paitsi nähdä kellon nykyisen sijainnin myös siirtää sen kadonneeseen tilaan. Lisäksi, jos löydät laitteen läheltä, voit jopa soittaa sillä kovaa ääntä. Katso yksityiskohdat.

Kuinka etsiä kadonneen tai varastetun Apple Watchin “Find My iPhone” -sovelluksen avulla

Kun Löydä kelloni on käytössä, kello on suojattu aktivointilukolla. Siksi on annettava Apple ID -salasanasi, jotta voit pyyhkiä kellon tai muodostaa parin sen kanssa toisen iPhonen kanssa. Tämän tietoturvaominaisuuden käyttämiseksi älykellon on oltava käynnissä watchOS 2 tai uudempi.

Pitää mielessä; Find My Watch -toiminnon on oltava kaksi päävaatimusta - GPS ja Internet-yhteys. Ja LTE- ja GPS-tuella varustettu Apple Watch Series 3 on suunniteltu hyödyntämään Applen laitteen seurantaominaisuutta täysimääräisesti. Tarkemmin sanottuna voit seurata kelloasi, vaikka se olisi kaukana iPhonesta. Jos haluat LTE: n toimivan yhteensopivassa kellossa, ota yhteyttä operaattoriin.

merkintä: Valitettavasti näin ei ole Apple Watch Series 3 ilman LTE: tä ja Series 2. Koska näillä älykelloilla on GPS, ne käyttävät a luotettu Wi-Fi-yhteys näyttää sijaintinsa kartalla.

Koska Apple Watch Series 1: llä ei ole edes GPS: ää, se käyttää iPhonen Bluetooth-yhteyttä ja Wi-Fi-yhteyttä näyttämään sijaintinsa kartalla. Ja jos se on pariliitetyn iPhonen sijainnin ulkopuolella, et voi seurata sitä. Joten voimme sanoa, että kellon vanhimmasta versiosta puuttuu tekniikka toimiakseen täydellisesti Find My iPhone -ominaisuuden kanssa.

Sekä Löydä iPhoneni -sovellus että icloud.com voivat auttaa sinua löytämään puettavan laitteen.

IOS-laitteellasi:

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Etsi Oma iPhone -sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Nyt, kirjaudu sisään Apple ID: lläsi ja salasanallasi, jos et ole jo.

Napauta sitten Apple Watch.

merkintä: Voit myös siirtyä omalle Katso sovellus iPhonessa → Oma katselu -välilehtiApple Watch -kuvake → napauta "Minä" -painike → Etsi Oma Apple Watch.

Tietokoneellasi:

Vaihe 1. Avaa mikä tahansa selain tietokoneellasi ja siirry iCloud.com sitten kirjaudu sisään Apple ID: lläsi.

Vaihe # 2. Napsauta nyt Etsi iPhone.

Vaihe # 3. Napsauta sitten Kaikki laitteet ja valitse oma Apple Watch.

Nyt sinun pitäisi katso kellosi sijainti kartalla. Jos se on lähellä, toistaa äänen sen päällä. Kun olet löytänyt kellon, napauta Hylkää lopettaaksesi sen toistamisen.

Muista, että jos kelloa ei ole yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, matkapuhelinverkkoon tai pariksi iPhonen kanssa, se ei näy kartalla.

merkintä: Jos laitteesi on offline-tilassa, valitse valintaruutu Ilmoita minulle kun havaitaan saavan hälytys heti, kun laite on yhteydessä Internetiin.

Kuinka laitat Apple Watchin kadonneeseen tilaan

Entä jos kadonnut Apple Watch on offline-tilassa tai ei näy kartalla? Voit estää ketään käyttämästä älykelloa kirjoittamalla kadonnut tila kellossa. Lisäksi on myös mahdollisuus lähettää viesti puhelinnumerollasi. Siksi, jos joku löytää kadonneen kellon, hän voi ottaa sinuun yhteyttä.

Vaihe 1. Avaa Find My iPhone → Kirjaudu tiliisi → napauta Apple Watch ja napauta sitten Kadonnut tila.

Vaihe # 2. Sinun on vahvistettava iPhonessa, että haluat lukita kellosi ja napauttaa Ota kadonnut tila käyttöön.

Vaihe # 3. Nyt, Lisää puhelinnumero mihin pääset, ja napauta sitten Seuraava.

Vaihe # 4. Kirjoita seuraavaksi a mukautettu viesti jonka haluat näyttää kellon näytöllä. Napauta sitten Tehty.

Nyt Löydä iPhoneni lähettää sinulle sähköpostiviestin vahvistaakseen, että olet asettanut Apple Watchin kadonneeseen tilaan.

Voit myös asettaa kellon kadonneeseen tilaan iCloud.comin avulla. Siirry osoitteeseen icloud.com → Kirjaudu tiliisi → Etsi iPhoneKaikki laitteetApple Watch → napsauta Kadonnut tila.

Sitten kirjoita puhelinnumero jonka haluat näyttää kellossa → napsauta Seuraava.

Nyt, kirjoita lyhyt viesti näytettävä puhelinnumerosi kanssa. Napsauta sitten Tehty.

Kadonneen tilan poistaminen käytöstä tai peruuttaminen Apple Watchissa

Kun olet löytänyt puuttuvan Apple Watchin, voit poistaa kadonneen tilan käytöstä helposti. Voit tehdä niin napauttamalla kellosi Avaa-painiketta ja kirjoittamalla sitten salasanasi.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus sammuta kadonnut tila sekä pariksi liitetystä iPhonesta että iCloud.comista.

Vaihe 1. Avaa Etsi Oma iPhone -sovellus ja napauta kadonneita Apple Watch.

Vaihe # 2. Napauta nyt Kadonnut tila.

Vaihe # 3. Napauta sitten Sammuta kadonnut tila ja vahvista.

Tietokoneellasi

Vaihe 1. Avaa mikä tahansa verkkoselain ja kirjaudu sisään iCloud.comiin Apple ID: lläsi → Etsi iPhone → Kaikki laitteet → Valitse Apple Watch.

Vaihe # 2. Napsauta seuraavaksi Kadonnut tila.

Vaihe # 3. Napsauta seuraavaksi Sammuta kadonnut tilaja vahvista.

Jos et voi seurata kelloasi tai olla hieman huolissasi tietojesi turvallisuudesta, voit poistaa sen tiedot kokonaan Find My iPhone -sovelluksesta. Huomaa, että se poistaa kaiken sisällön ja asetukset, kun älykello muodostaa yhteyden Internetiin. Sitä paitsi et voi enää seurata sitä.

Kärki: Turvallisuuden lisäämiseksi voit myös vaihtaa Apple ID -salasanasi estääksesi kaikkia käyttämästä iCloud-tietojasi tai muita tärkeitä palveluita.

Kuinka poistaa Apple Watch Find My iPhone -sovelluksesta

Vaihe 1. Avata Löydä iPhoneni iPhonessa → Apple Watch.

Vaihe # 2. Napauta nyt Tyhjennä Katso ja vahvista.

merkintä: Voit myös siirtyä iCloud.comiin → Etsi iPhone → Kaikki laitteet → Apple Watch → napsauta Poista Apple Watch ja vahvista.

Se on melkein kaikki!

Sinulle:

Näin voit saada puuttuvan puettavan laitteen takaisin. Toivon, että tämä opas voi olla kätevä. Jaa palautteesi alla

Voit myös viitata tähän oppaaseen:

  • Kuinka nopeuttaa Apple Watchia
  • Internetin käyttö Apple Watch -käyttöjärjestelmässä watchOS 5
  • Apple Watch liian hidas? Vinkkejä Apple Watchin nopeuttamiseen
  • Apple Watch ei päivitä sääsovellusta

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found