4 parasta suojakoteloa iPad 4: lle ja aikaisemmille iPadeille

IPad-folio-kotelo on melko klassinen lisävaruste; ammattimainen, siisti ja hyvin rakennettu, kaikkialla suojaava. Uudelle iPadille (3 ja 4) rakennetuissa koteloissa on ollut melko paljon lajikkeita, mutta minulle folio-kotelot ovat yksi parhaista.

Eikä vain ulkonäön takia kerron tämän.

Tässä on näyte siitä, mikä tekee iPad-folio-koteloista minulle niin hyvät:

  • Ne tarjoavat täydellisen suojakannen: edessä ja takana
  • Ne ovat melko tyylikkäitä, mutta eivät ole kaukana tietystä ammattimaisesta ulkoasusta
  • Ne on rakennettu hyvin vaikuttavalla kova suorituskyvyllä
  • Nykyään heillä on esteettinen houkutus vaikuttavilla värivalinnoilla, kuvioilla ja muilla koristeilla

Suurin osa heistä on 40-70 dollaria, mikä ei ole kovin paljon yli 400 dollarin + gadgetin suojaamiseen.

Tässä on iPad-lisävarusteiden, erityisesti tapausten, yhteenveto neljästä hienosti suunnitellusta, korkealaatuisesta ja erittäin suositusta iPad-folio-kotelosta. Ne on rakennettu uudelle iPadille (4. sukupolven iPad).

Parhaat suojakotelot iPad 4: lle ja aikaisemmille iPadeille

# 1. DODOCase Classic

Engadget kutsui DODOCase iPad -folio-koteloiden koko sarjaa Rolls-Royce of iPad -koteloiksi. No, se voi olla vain vähättelyä. DODOCase Classic on täydellinen esimerkki siitä, mitä tarkoittaa olla iPad-koteloiden Rolls-Royce.

Se sopii täydellisesti iPadiin ja tuo upeita ominaisuuksia folioon. Siinä on älymagneettinen kansi, tyylikäs muotoilu, seisontatilat, hienosti muotoiltu bambulokero: kaikki yhdessä tarjoavat parhaan suojan ja varmistavat, että iPad on helposti käytettävissä. Ja sitten on enemmän vaihtoehtoja väreissä ja mukauttamisessa (nimikirjaimet kaiverrettu).

USP: Vintage Retro-tyyli

Tutustu Amazoniin

# 2. Fintie

Fintie on suosittu tuotemerkki iPhonen ja iPadin lisävarusteissa. Tämä folio-kotelo on tarkoitettu iPad 4: lle ja tabletin aiemmille versioille. Tämän folio-kotelon avulla voit säätää taulutietokonetta turvallisesti useisiin kulmiin ja nauttia visuaalisen sisällön katsomisesta. Käyntikortteja, pankkikortteja, valuuttalaskuja ja muuta varten on asiakirjakorttitasku.

Koostumuksensa vuoksi tässä kotelossa on korkealaatuinen nahka ja pehmeä mikrokuituliina. Tämä yhdistelmä takaa iPadin mukavan istuvuuden, kestävyyden ja suojan.

USP: Ensiluokkainen nahka

Tutustu Amazoniin

# 3. Anker

Anker on epäilemättä johtava Apple-lisävarusteiden valtakunta. Tämä iPadille tarkoitettu folio-kotelo näyttää matalalta, mutta se voi tehdä vaikutuksen hämmästyttäviin ominaisuuksiinsa. Bluetooth-näppäimistöllä varustettu synteettinen nahkakotelo näyttää muistikirjalta ja siinä on mukava ja nopeasti kirjoitettava näppäimistö. Monipuolisten katseluvaihtoehtojen avulla voit helposti vaihtaa mediakatselun ja kirjojen lukemisen kulmaa iPadilla.

Kun avaat ja suljet kannen, se laittaa laitteen automaattisesti nukkumaan tai herättää sen, mikä säästää iPadin akkua.

USP: Päältä synteettistä nahkaa

Tutustu Amazoniin

# 4. UrSpeedtekLive

UrSpeedtekLive on suunnitellut tämän folio-kotelon korkealaatuisesta PU-nahasta. Kotelo säästää varmasti iPadin akkua sisäänrakennetulla magneetilla automaattista lepotilaa varten. Vankka nahkainen ulkopinta suojaa iPadiasi voimakkaasti pudotuksilta ja vaurioilta. Älä koskaan ole huolissasi naarmuista, koska UrSpeedtekLive on käyttänyt korkealaatuista mikrokuituliinaa.

Sen kaksisuuntainen jalusta tarjoaa säädettävän katselukulman ja muuntaa tämän kotelon taitettavaksi kirjatyyliseksi nahkakoteloksi. Nauti e-kirjojen lukemisesta, videoiden katselemisesta ja kirjoita pitkiä viestejä.

USP: Kaksisuuntainen jalusta

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Käärimistä…

Folio-tapaukset antavat persoonallisuudellesi johtajan ilmeen ja tyylin. Yksi tapaus riittää useiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Suojaus, tyyli, toimivuus ja paljon muuta! Käytätpä iPadia toimistossasi tai henkilökohtaiseen käyttöön, folio-kotelo on tabletin paras kumppani.

Älä missaa : Ainutlaatuiset älykkäät kotelot iPad 4: lle ja aikaisemmille iPadeille

Minkä folio-kotelon haluat ostaa iPad 4: lle? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit