iClever Himbox: Bluetooth-handsfree-autosarja iPhonelle

Musiikin nautinnolla ajaessasi autoa on hauskaa! Lempimusiikkisi virittämisen ilo kasvaa entisestään, kun voit myös vastata / vastaanottaa puheluja suhteellisen helposti. Vaikka olet ehkä jo tekemässä samaa, et ehkä nauti siitä niin paljon ilman edistynyttä tekniikkaa, joka on suunniteltu antamaan sinun tehdä niin erittäin tehokkaasti.

iClever Himbox HB01 on tyylikäs autosarja, joka tarjoaa uusimman Bluetooth 4.0: n täydelliseen nopeuteen ja pieneen virrankulutukseen. Sen avulla ajaessasi on kadehdittava kokemus. Hienostunut, jotta voit vastata puheluihin ja vastaanottaa niitä handsfree-toiminnolla. Sen lisäksi, että voit hyödyntää musiikkiasi parhaalla mahdollisella tavalla, se on melko monipuolinen työkalu, jonka saatat rakastaa liikkeellä ollessasi.

Saamme lisätietoja siitä, mitä Himboxilla on sinulle varastossa!

AVRCP-tekniikka

AVRCP-tekniikan avulla voit hallita musiikkia erittäin helposti. Lempimusiikkisi hienosäätö on melko helppoa. Haluatko soittaa, keskeyttää, edellisen kappaleen, seuraavan kappaleen tai vain pysyä samassa kappaleessa, se on melko helppoa.

Automaattinen yhdistäminen viimeksi pariksi liitettyyn laitteeseen

Autosarja muodostaa automaattisesti yhteyden viimeksi pariliitettyyn laitteeseen. Bluetooth-tekniikka tekee kaikesta erittäin kätevän sinulle.

Handsfree-käyttö

Sen avulla voit vastata puheluihin ja hylätä ne handsfree-laitteena tarvitsematta ottaa puhelinta. Tekniikka varmistaa, että sinulla on vaivatonta aikaa ajaessasi. Painamalla ohjauspainiketta nopeasti kahdesti, voit soittaa viimeiselle lähtevälle puhelulle.

Aktivoi Siri ohjauspainikkeella

Voit aktivoida Sirin ohjauspainikkeella ja hyödyntää tätä ainutlaatuista ominaisuutta jopa liikkeellä ollessasi. Paina vain ohjauspainiketta yhden tai kahden sekunnin ajan ja se on valmis sinulle!

Magneettinen pohja

Magneettinen pohja on helposti irrotettavissa ohjaimesta. Toisin kuin tahmea geeli, se on melko hyvä työsi käytössä.

Kaksois-USB-autolaturi

USB-autolaturin avulla voit ladata kaksi laitetta kerralla, joten sinun ei tarvitse huolehtia virran nälkäisen laitteen mehustamisesta. Portit, joissa on vastaavasti 1amp ja 2amp, ovat riittävän hyvät laitteen lataamiseen nopeasti.

Sisäänrakennettu mikrofoni ja korkealaatuinen stereoäänikoodekki

Bluetooth-autosarjassa on sekä sisäänrakennettu mikrofoni että laadukas stereoäänikoodekki. Ne varmistavat, että nautit ajon jokaisesta hetkestä kärsimättä. Eko- ja melunvaimennustekniikka varmistaa, että sinulla ei ole liikenteeseen liittyviä häiriöitä.

Varmista, että autostereoissa on 3,5 mm: n Aux-in-liitäntä

Varmista, että autostereossa on 3,5 mm: n Aux-in-liitäntä, jos haluat käyttää tätä tekniikkaa. Voit myös lisätä Bluetooth-yhteyden kaiuttimeen ilman Bluetooth-toimintoa kotiviihdettä varten.

Himbox on erittäin suositeltava työkalu ja mikä tärkeämpää, vaikuttava apuohjelma, jonka kaikki haluaisivat olla liikkeellä ollessaan. Saatavana vain 29,99 dollaria, se on fiksu bargain. Anna ajasta viettää aikaa mukavasti tämän autosarjan avulla!

Hinta: 69,99 dollaria (29,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.)

Osta se Amazon.comista

Uusimmat viestit