Parhaat autotelineet iPhone Xs Maxille ja XR: lle vuonna 2021

Mukinpidikkeitä on useita, mutta kaikilla ei ole yleistä laitetukea. Tässä on yhteenveto parhaista mukinpidikkeistä, jotka ovat yhteensopivia iPhone X: n, XS: n, XS Maxin, iPhone XR: n ja kaikkien Android-laitteiden kanssa. Nämä mobiilipidikkeet, jotka sopivat autojemme mukitelineisiin, ovat herättäneet melkoisen levottomuutta markkinoilla, ja nyt ymmärrämme miksi.

1. TopGo

TopGO-autokuppiteline iPhone-kiinnike on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä muovista. Telakkaan mahtuu kaikki puhelimet, joiden leveys on 2,01--3,4 tuumaa, ja se mahtuu moniin eri autojen mukitelineisiin sen säädettävän jalustan ansiosta.

Sen mukana tulee 8 tuuman hanhenkaula, jonka voit säätää mieltymystesi mukaan esteettömälle katselukulmalle. Se antaa iPhonelle turvallisen otteen, ja sen luistamaton pinta takaa nykimättömän ajon puhelimellesi.

USP: Yhden painikkeen vapautus ja lukitus

Tutustu Amazoniin

2. Macally

Macally-mukitelinepuhelinpidike on yksi toiminnallisimmista pidikkeistä. Teline on suunniteltu siten, että se mahtuu niin kapeille kuin 1,77 ′ ja leveille kuin 4,1 iP iPhoneille. Joten se olisi yhteensopiva kaikkien iPhone-laitteiden kanssa, jopa iPhone 5: n ja kaikkien muiden iPhone- ja Android-puhelimien kanssa.

Kannessa on ainutlaatuinen 360 ° käännettävä pidike katselukulman säätämiseksi. Siihen mahtuu myös puhelimia, joissa on suurimmat kuoret, mutta pidä mielessä, että akkukotelot eivät välttämättä sovi pidikkeeseen.

USP: Joustava kääntyvä muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Marrch

Tällä iPhonen pidikkeellä on kaksi tapaa sijoittaa se; voit joko säätää sen mukitelineeseen tai sijoittaa sen auton tuuletusaukkoon. Tämä olisi kätevää, kun käytät navigointia.

Yksi elementti, joka on yleistä kaikissa mukinpidikkeissä, on sen yleinen yhteensopivuus kaikkien merkkien matkapuhelinten kanssa. Joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko sinulla iPhone XS max tai pieni iPhone 5S. Pidike sijaitsee alemmassa kulmassa, joten se ei estä näkemääsi, kun käytät auton stereo- tai vaihtosäätimiä.

USP: Joustava paikannus

Tutustu Amazoniin

4. Amoner

Pidikkeessä on kartion muoto jalustan yläosassa, jotta se mahtuu täydellisesti mukinpidikkeeseen. Kartion muotoinen muotoilu auttaa mukauttamaan mukitelineesi mukinpidikkeessäsi helposti, eikä sinun tarvitse painostaa liikaa.

Mukitelinepuhelinpidikkeessä on 12 kuukautta. hyvitys- tai vaihtotakuu, jolla varmistetaan, että vaurioitunut ja hyödytön tuote ei jää jäljelle. Se on täysin joustava ja käännettävissä 360 °: een, ja se voi myös taipua täydellisen kuvan saamiseksi.

USP: 360 ° kierto

Tutustu Amazoniin

5. Daluz

Daluz-kuppitelineen telakalla on upea ominaisuus monien muiden joukossa, ja se on, että puhelin voidaan liittää kaapeliin pidikkeen ollessa käytössä. Avaa pohjaalusta, jonka avulla voit ladata puhelimesi vaivattomasti.

Telakan pohja voidaan säätää mukautumaan jokaisen mukitelineen mukaiseksi kolmivaiheisella helpolla asennuksella. Pidikkeen korkeus mahdollistaa keskeytymättömän näkemisen eikä aiheuta minkäänlaisia ​​häiriötekijöitä ajon aikana.

USP: Lyhyt korkeus häiriötöntä ajamista varten.

Tutustu Amazoniin

6. Cellet PH600

Cellet PH600 -puhelintelineessä on pehmeät pidikkeet, jotta se ei naarmuta puhelimesi pintaa. Ja jos sinulla on ongelmia haltijan kanssa, voit vaihtaa sen vuoden kuluessa.

Tämän helposti asennettavan ja säädettävän pidikkeen mukana tulee yksi painikkeen vapautin puhelimeesi. Siihen mahtuu puhelimet, kuten iPhone XS Max, XR, X ja muut, sekä kaikki muut Android-laitteet yhden painikkeen vapautuspainikkeella. Pidike on suunniteltu täydellisesti auttamaan sinua liikkumaan helposti teillä.

USP: Pehmeät kahvat puhelimen vahingoittumisen välttämiseksi

Tutustu Amazoniin

7. iKross

Oletko joukossa ihmisiä, jotka haluavat kuljettaa iPadia kaikkialla? Sitten tämä on täydellinen autokuppiteline sinulle. IKross-mukitelineen mukana toimitetaan 2 in 1 -säädettävä pidike, joka pitää tabletit ja puhelimet turvallisesti. Tähän pidikkeeseen voidaan asentaa enintään 10,2 tuuman näyttöä sisältävät iPadit.

10 tuuman kääntövarsi takaa oikean ja vakaan katselukulman. Se on täydellinen iPhone-autolisävaruste kuljettajille, joiden on navigoitava pitkiä matkoja.

USP: 2 in 1 -tabletti ja mobiilipidike

Tutustu Amazoniin

8. MiiFanit

MiiFans iPhone -autokuppitelineeseen mahtuu kaikki uudet iPhone-mallit, mukaan lukien erilaiset android-puhelimet. Pidikkeessä on 9,4 '' hanhenkaula ja 360 ° pyörivä muotoilu mukavaan katselukulmaan.

Pidikkeessä on yksi nappilukko, joka vapautetaan pidikkeen takaosasta pitämään ja poistamaan iPhonea helposti. Telakan kädet ja jalat voidaan säätää puhelimesi koon mukaan.

USP: Pidikkeen kädet ja jalat pitävät puhelimesi turvassa

Tutustu Amazoniin

9. IOVECT

IOVECT-autokuppitelineen mobiilitelakka mahtuu mihin tahansa vakiokokoiseen autokupin pidikkeeseen. , pyöritä pidikkeen yläkartion osaa säätääksesi alustaa mukitelineen mukaan. Kiinnitä se paikalleen kääntämällä valitsinta, jolloin pohja laajenee ja lukitsee pidikkeen paikalleen.

Sen mukana tulee useita katselukulman sijainteja täydelliseen katselukulmaan. Säädä puhelimesi korkeus ja pää haluamaasi näkemykseen.

USP: Säädettävä pohja

Tutustu Amazoniin

10. Tackform

No, minä tallensin parhaat viimeiseksi. Tackform-mukinpidikkeessä on magneettinen tuki. Kyllä, sinun ei tarvitse enää käydä läpi pitimen korkeutta ja leveyttä. Koska pidike on magneettinen, siinä ei ole kokorajoituksia älypuhelimille.

Se on yhteensopiva kaikkien älypuhelimien kanssa ja näyttää myös erittäin tyylikkäältä. Pidike tulee ilman hanhenkaulaa, jotta laite on turvallinen ilman tärinää ja tärinää.

USP: Magneettinen kiinnike

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos…

Jos joudut matkustamaan päivittäin, on oltava yksi näistä haltijoista. Se varmistaa puhelimesi turvallisuuden ajaessasi. Ja ei estä navigointiasi; se ei estä näköäsi eikä häiritse sinua ajon aikana.

Saatat olla kiinnostunut lukemaan:

  • Parhaat iPhone Xs -puskurikotelot
  • iPhone Flash -asemat tiedonsiirtoa varten
  • Parhaat langattomat iPhone X -latauskotelot
  • Autotelineet iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max -puhelimille

Oletko jo valinnut haltijasi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa, mikä on suosikkisi mukiteline puhelimellesi iPhonellesi.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found