Kaksivaiheisen vahvistuksen määrittäminen Googlelle iPhonessa

Googlen kaksivaiheinen vahvistus suojaa Gmail-tiliäsi hakkeroinnilta. Kun olet määrittänyt sen iPhonessa tai iPadissa, sinun ei tarvitse vahvistaa sitä, kun kirjaudut sisään tilillesi siinä. Jos kuitenkin yrität kirjautua tilillesi muilla laitteilla, sinun on läpäistävä kaksivaiheisen vahvistuksen testi, ennen kuin pääset tilillesi.

On erittäin tärkeää tarjota tilillesi äärimmäinen suojaus jatkuvasti riehuvan verkkohakkeroinnin tai tietoverkkorikollisuuden takia. Google Authenticatorin avulla voit määrittää kaksivaiheisen vahvistuksen helposti. Jos et halua vastaanottaa koodeja tekstiviesteinä ja haluat käyttää vahvistusta useilla laitteilla, voit ladata sen App Storesta ilmaiseksi. Mutta entä jos et halua ladata tätä sovellusta, miten tekisit sen vaivattomasti?

Odotan innolla Google-kaksivaiheisen vahvistuksen asettamista laitteellesi (iPhone, iPad verkon kautta? Anna minun opastaa sinut prosessin läpi.

Kaksivaiheisen todennuksen määrittäminen Googlelle iOS-laitteissa

Vaihe 1. Mene Vaihe # 2. Näpäytä Aloittaa oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 3. Kirjaudu sisään Google-tiliisi.

Vaihe # 4. Google tarjoaa sinulle vaihtoehdon valita vaihtoehto, jonka kautta haluat vastaanottaa koodeja. Tekstiviesti (SMS) ja äänipuhelu.Tekstiviesti on parempi vaihtoehto. Numero, jonka olet lisännyt Gmail-tiliisi, tulee näkyviin. Jos et halua Googlen lähettävän vahvistusta tälle matkapuhelinnumerolle, voit muuttaa sitä. Näpäytä Lähetä vahvistuskoodi.

Vaihe # 5. Sinä tulet vastaanottamaan Vahvistuskoodi minkä numeron olet lisännyt lähettämään sinulle koodin iPhonessa. Syötä vahvistuskoodi laitteeseen, johon haluat määrittää kaksivaiheisen vahvistuksen, ja napauta sitten Vahvista.Vaihe # 6. Nyt sinun on luotettava tähän laitteeseen. Se tarkoittaa, että aina, kun kirjaudut sisään Google-tilillesi tällä laitteella, Google ei pyydä sinua vahvistamaan. Kuitenkin kerran 30 päivässä tämä luotettava laite pyytää vahvistuskoodia. Näpäytä Seuraava.

Vaihe # 7. Näpäytä Vahvistaa pohjalta.

Se siitä! Kaksivaiheisen vahvistuksen määrittäminen onnistui iPhonessa.

Jos muutat mieltäsi ja haluat poistaa tämän kahden vaiheen vahvistuksen, siirry Gmail-tilisi asetuksiin ja päästä eroon siitä.

Nyt sinulla on mahdollisuus luoda sovelluskohtaisia ​​salasanoja parantaaksesi tilisi turvallisuutta. Jos olet kiinnostunut, siirry seuraaviin vaiheisiin:

Luo sovelluskohtaisia ​​salasanoja, jotta Google-tiliä voidaan parantaa

Seuraavaksi sinun on yhdistettävä sovelluksesi ja laitteesi uudelleen. Jos käytät Google-tiliäsi sellaisten sovellusten kautta, kuten Mail, Kalenteri jne., Sinun on yhdistettävä sovelluksesi uudelleen Google-tiliin, jotta tilisi olisi turvallisempi. Napauta Yhdistä sovellukset uudelleen.

Sinun on luotava sovelluskohtaiset salasanat. Valitse suojattava sovellus, valitse laite ja sitten Luo salasanat. Google luo sovelluskohtaiset salasanat itse. Sinun ei tarvitse muistaa salasanaa, koska Google tekee sen puolestasi. Jos yrität avata salasanasuojatun sovelluksen käyttäessäsi Gmail-tiliäsi muilla laitteilla, Google pyytää sinua vahvistamaan.

Voit milloin tahansa poistaa salasanan siirtymällä tiliasetuksiin ja tekemään sen helposti.

Lue lisää Gmailista, joka ei toimi iPhonessa tai iPadissa? Tässä on todellinen korjaus!

Uusimmat viestit