Parhaat iPhone Xs -vedenkestävät kotelot vuonna 2021

Apple on parantanut iPhone-laitteidensa vedeneristysstandardeja. Tämän parannetun IP68-standardin mukaisen vesitiiviyden ansiosta iPhone XS voi pysyä 2 metriä veden alla 30 minuuttia. Mutta tämä ei tee siitä täysin vedenpitävää. Se auttaisi, jos sinulla olisi aina kotelo, joka voi suojata premium-laitteesi vedeltä. Tätä tarkoitusta varten olen luetellut muutaman huippuluokan iPhone XS -vedenkestävän kotelon.

1. TILAA

ORDTBY on suunnitellut kaksi vedenpitävää koteloa: musta ja selkeä selkä. Haluat käyttää laitetta, jonka selkä on selkeä, koska se esittelee premium-laitteesi, jonka Apple-logo on kaikkien nähtävissä. 360 asteen suojaamiseksi ORDTBY antaa sisäänrakennetun näytönsuojan.

IP68-standardi suojaa laitettasi vedeltä, pölyltä ja lumelta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on täydellinen vapaus nauttia seikkailunhaluisista aktiviteeteista, kuten sukellus, kiipeily, hiihto ja paljon muuta. Tämä tapaus tukee langatonta lataamista estämättä mitään signaalia.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

2. Vapesoon

Jos uskot vedenpitävissä koteloissa olevan kyse isosta profiilista ja ei kauneudesta, Vapesoonin ohut kotelo muuttaa mieltäsi. Vapesoon on luonut kolme yhdessä -suojakotelon, joka suojaa puhelinta vedeltä, iskuilta ja lumelta.

Herkällä kosketusnäytöllä ja mukavilla painikkeilla toimiva kotelo on IP68-sertifioitu ja testattu kahdeksi metriksi 30 minuutin ajan. Ohut ja kristallikotelo sopii erinomaisesti vesiurheiluun, uimiseen, snorklaukseen, surffaamiseen ja muihin ulkoiluurheiluihin.

USP: Ohut ja kristalliprofiili

Tutustu Amazoniin

3. Temdan

Temdan esittelee vedenpitävän kotelon, joka tarjoaa useita etuja. IP68-sertifioidun vedenpitävän standardin lisäksi tässä kotelossa on rannehihna ja kelluhihna; jälkimmäinen pitää iPhonen kelluvana pinnalla.

Toinen merkittävä ominaisuus on jalusta, jonka avulla voit lukea ja katsella iPhone XS: n sisältöä. Tämän monitoimikotelon etukansi on varustettu kosketusherkällä näytönsuojalla, joka tarjoaa täydellisen suojan iPhonelle.

USP: Monitoimikotelo

Tutustu Amazoniin

4. i-Blason

i-Blason tunnetaan kestävien, raskaiden koteloiden valmistamisesta iPhonelle. Suojakoteloiden valmistamisen maineen perusteella voit luottaa tähän vedenpitävään koteloon iPhonellesi. i-Blason on testannut IP68-standardin mukaiset vedenpitävät kotelot ennen toimitusta sinulle. Tämä antaa sinulle mielenrauhan, kun käytät laitettasi veden alla.

Tämän kotelon etukannessa on näytönsuoja naarmujen estämiseksi; samalla tämä elokuva tarjoaa kosketusherkkyyden.

USP: Joustava TPU

Tutustu i-Blasoniin

5. ZEMERO

Kun olet vedenalainen, on huolehdittava siitä, että iPhone ei luiskahda pois. Käytä joko kellukkeella varustettua koteloa tai Zemeron vedenpitävää koteloa, jossa on liukumaton muotoilu ja täydelliset yksityiskohdat.

Käyttämällä tätä IP68-sertifioitua vedenpitävää koteloa nautit kaikista suosikki vesiurheilulajeistasi. Herkkä kosketus ja kirkas ääni ovat kaksi merkittävää ominaisuutta. Voit pitää puhelimesi aina peitettynä tällä vedenpitävällä kotelolla.

USP: Luistamaton muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. SPIDERCASE

Voit asentaa ja poistaa tämän kotelon 1000 kertaa, ja kotelo pysyy vedenpitävänä suojaamaan iPhonea. Spidercase on tehnyt tämän kotelon kestävästä materiaalista, jonka avulla voit pysyä veden alla tunnin (16 jalkaa) ja kolmekymmentä minuuttia (33 jalkaa).

Tämä täysin suljettu kotelo on poikkeuksellisen vesitiivis, koska sillä on IP68-sertifioidut standardit. Tämä ohut kotelo kestää pudotuksia kahdesta metristä ja pitää iPhonen turvassa kaikissa tilanteissa.

USP: Ohut ja kestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. JOTO

JOTO on suosittu vedenpitävä kotelomerkki, joka valmistaa kotelomallia. Voit käyttää tätä kuivapussia iPhone XS: lle ennen kuin sukelat veteen. Pidä iPhone, luottokortit ja rahat tämän pussin sisällä, kun menet kalastukseen, uintiin, veneilyyn, melontaan, snorklaukseen ja muuhun vesipuistoon.

Voit ottaa iPhonen 100 jalkaa veden alle ja silti voit ottaa kuvia, videoita ja lukea sähköpostejasi. Tämä tehokas pussi on lumi- ja liankestävä, suojaa puhelinta ja ylläpitää kosketusnäytön täydellistä toimintaa.

USP: Kätevä kantaminen

Tutustu Amazoniin

8. Mpow

Mpow on veittänyt kapean pisteen iPhone-lisävarusteisiin tuomalla käyttöön loistava muotoilu ja vankat tuotemateriaalit. Tämä vedenpitävä pussi peittää laitteen kokonaan suojaamaan sitä vedeltä, lumelta, pölyltä ja lialta.

IPX8-sertifioitu kotelo on täysin upotettava ja vedenpitävä; kotelo on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Voit käyttää kosketusnäytön toimintoja helposti iPhonessa. Se ei kuitenkaan tue Touch ID -sormenjälkeä.

USP: Kestää äärimmäisiä olosuhteita

Tutustu Amazoniin

9. Clayco

Clayco on käyttänyt kovaa polykarbonaattikuorta ja joustavaa TPU-materiaalia tämän edistyneen kaksikerroksisen kotelon rakentamiseen. Tämä IP68-sertifioitu vedenpitävä kotelo on erittäin kestävä muotoilu, joka suojaa iPhonea veden alla.

Katso naarmuuntumisen estämiseksi sen etukansi, jossa on näytönsuoja. Tämä tapaus antaa sinulle tinkimättömän kosketusherkkyyden sekä tarkan leikkauksen ja muotoilun.

USP: Edistynyt kaksikerroksinen kotelo

Tutustu Amazoniin

10. Katalysaattori

Jos on vesitiivis kotelo, joka ei voi mennä vain vastakkain Lifeproof FRĒ -sarjan vedenpitäviä koteloita vastaan ​​ja jopa ylittää ne joillakin rintamilla, sen on oltava tämä Catalystin tarjous.

IP68-vedenkestävyyden lisäksi tällä kannella on kestävä profiili, joka voi selviytyä jopa 6,6 jalan kolhuista. Joten, sinulla on kotelo, joka voi antaa jopa 10 metrin suojan sisäänpääsyltä ja hajottaa iskut vaivattomasti.

Katalysaattorin vedenpitävässä kannessa on korkealaatuinen näyttö ja reagoivat painikkeet. Näin ollen iPhone X: n käyttäminen ei ole tuskallinen kokemus.

USP: Jopa 10 metrin syvyyssuojaus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki! Tämä on yhteenveto iPhone X: n vedenpitävien koteloiden luettelosta.

Kirjautua ulos…

Vedenpitävät kotelot ovat laitteesi parhaita kumppaneita, kun olet poissa kotoa ja toimistosta. On monia arvaamattomia tilanteita, jotka vahingoittavat laitettasi. Suojaa puhelimesi kaikilta epäystävällisiltä olosuhteilta vedenpitävällä kotelolla.

Haluat ehkä tarkistaa lisää iPhone Xs -koteloita:

  • Parhaat iPhone Xs -lompakkokotelot
  • iPhone Xs -sotilaallisen luokan kotelot
  • Parhaat iPhone Xs -jalustakotelot
  • Parhaat iPhone Xs -hihnat

Uusimmat viestit