Photo Streamin poistaminen käytöstä iPhonessa, Macissa ja Apple TV: ssä

On tuskin päiviä, jolloin en siepata kuvia liikkeellä olevan ampujani - iPhonen avulla. Ja minut kiehtovat otokset saavat erityisen tilan jatkuvasti kasvavassa kirjastossani. Lisäksi käytän myös "My Photo Stream" -ohjelmaa. synkronoida kaikki kuvani saumattomasti iCloud-laitteiden välillä. Joten aina kun haluan elää mieleenpainuvat hetket, voin käyttää mitä tahansa synkronoitua laitetta kääntääksesi kellon takaisin salamannopeasti.

Viime päivinä olin kuitenkin yhä enemmän huolissani kuvieni yksityisyydestä ja päätin siksi poistaa My Photo Stream -toiminnon käytöstä lopettaaksesi kuvien synkronoinnin iCloud-laitteiden välillä, jotta niitä voitaisiin hallita paremmin. Mutta tällä hetkellä menin sammuttamaan kytkimen, pari kysymystä iski mieleeni. Mitä tapahtuu valokuville, jotka olen synkronoinut My Photo Streamin avulla? Ja poistetaanko kaikki kuvani laitteista, jos poistan sen käytöstä?

Vaikka olen melkein tietoinen tästä ominaisuudesta, nämä kysymykset juoksivat tietoiseen mieleen. Ajattelin, että monet ihmiset, jotka käyttävät sitä, mutta eivät ole tietoisia mahdollisista tilanteista, saattavat haluta vastata.

My Photo Stream -kuvasi pysyvät iCloud-palvelimella 30 päivän ajan. Sen jälkeen ne poistetaan automaattisesti iCloudista. Apple tarjoaa sinulle mahdollisuuden tallentaa kuvasi.

Voit tehdä niin käynnistämällä Kuvat-sovellus iOS-laitteellasi → AlbumitOma valokuvavirta.

Napauta nyt Valitsevalitse kuvat haluat tallentaa ja sitten painaa Jaa-painike. Valitse lopuksi Tallenna kuvat.

merkintä: Yksi tärkeä asia, joka on syytä huomata, on, että jos sinulla on käytössä iCloud-valokuvakirjasto, viimeisimmät kuvat näkyvät Valokuvat-osiossa. Sitä paitsi, "Oma valokuvavirta" ei näy Albumit-osiossa.

Valokuvavirran sammuttaminen iPhonessa, Macissa ja Apple TV: ssä

Apple ei laske Photo Stream -kuvia iCloud-tallennustilaan. Sinulla on kuitenkin raja synkronoida vain 1000 kuvaa. Vielä yksi asia: voit synkronoida vain yksinkertaisia ​​kuvia - ei edes Live-valokuvia.

Kun poistat sen käytöstä tai kirjaudut ulos iCloudista, kaikki valokuvasi poistetaan kyseisen laitteen My Photo Stream -sovelluksesta. Ne ovat kuitenkin edelleen käytettävissä muilla laitteilla 30 päivään asti niiden lähettämisestä.

Valokuvavirran sammuttaminen iPhonessa

IOS 12: ssa Apple on ottanut käyttöön uuden tavan jakaa valokuvia. Saat lisätietoja siitä noudattamalla tätä täydellistä opasta.

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Napauta nyt Valokuvat.

Vaihe # 3. Seuraava, sammuttaa kytkin vieressä Lähetä My Photo Streamiin.

Prosessi on yhtä yksinkertainen macOS: ssä. Jatka lukemista…

Oman valokuvavirran sammuttaminen Macissa

Vaihe 1. Avata Järjestelmäasetukset Mac-tietokoneellasi ja napsauta iCloud.

Vaihe # 2. Napsauta nyt Vaihtoehdot Valokuvien vieressä.

Vaihe # 3. Lopuksi, poista valinta My Photo Stream -kohdan valintaruudusta ja napsauta sitten Tehty.

Haluatko poistaa sen käytöstä myös Apple TV: ssäsi? Haluan näyttää, miten se tehdään nopeasti!

Oman valokuvavirran poistaminen käytöstä Apple TV: n 4. sukupolven ja Apple TV 4K: ssa

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus Apple TV: ssäsi.

Vaihe # 2. Napsauta nyt TilitiCloud.

Vaihe # 3. Seuraava, sammuta Oma valokuvavirta.

merkintä: Avaa Apple TV: ssä (3. ja 2. sukupolvi, avaa Asetukset → iCloud → iCloud-valokuva-asetukset → Poista Oma valokuvavirta käytöstä.

Se on melkein kaikki!

Sinulle:

On hyvä, että sinulla on kaikki vaihtoehdot synkronoitujen kuviesi hallintaan. Siksi, jos haluat joskus päästä irti siitä, et menetä kuviasi. Onko sinulla kysyttävää? Jaa se alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Live-valokuvien muokkaaminen iPhonessa
  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka muuntaa HEIC-kuvat JPG-muotoon iPhonessa ja iPadissa

Uusimmat viestit