Parhaat Apple Pencil 2 -kotelot ja kannet vuonna 2021

Alan johtavan matalan viiveen tarjoama Apple Pencil 2 on erinomainen piirustus-, luonnos- ja muistiinpanotyökalu. Tällainen ainutlaatuinen työkalu ansaitsee jokaisen hoidon ja tarvittavan suojan vaurioilta. Autamme sinua valitsemaan oikean ottelun, joka voi tarjota välttämätöntä hoitoa sijoituksellesi. Olemme listanneet joitain parhaita tapauksia Apple Pencil 2: lle. Nämä kannet ovat melko kevyet ja napsauttavat kynän ympärille tiukasti. Liukastumisen estävän tekstuurin ansiosta ne antavat paremman pidon.

 1. MoKo
 2. FRTMA
 3. pzoz
 4. Fintie
 5. Hydream
 6. ProCase
 7. JIA kesäkuu
 8. WERONE
 9. iMangoo
 10. TechMatte

1. MoKo

Tämä MoKon tapaus näyttää olevan täydellinen kansi Apple Pencilille. Syy, miksi olen pitänyt siitä paljon, johtuu siitä, että se on erittäin kestävä.

Pehmeä mikrokuituliina auttaa sitä absorboimaan iskuja, kun taas PU-nahkainen ulkopinta vahvistaa rakennetta. Lisäksi se on myös vedenpitävä.

Vetoketjun avulla voit sulkea kotelonpidikkeen turvallisesti. Jos olet erityisen kiinnostunut värikkäistä malleista, löydät 16 värivaihtoehtoa houkuttelevilla kuvioilla.

USP: Vedenkestävä PU-nahka

Tutustu Amazoniin

2. FRTMA

Ammattimaisen muotoilunsa ansiosta FRTMA muodostaa parin täydellisesti lyijykynän kanssa. Aitoa nahkaa oleva materiaali vahvistaa kestävyyttä ja antaa sille myös esteettisen ilmeen. Voit asentaa ja poistaa kynän mukavasti.

Nahkarakenteella sormesi nauttivat liukastumisesta. Se tarjoaa tarvittavan suojan kärjelle vaurioilta. Viimeiseksi löydän kaikki neljä värivaihtoehtoa, kuten musta, ruskea, harmaa ja keskiyön sininen.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

3. pzoz

"Pzoz" -kotelo toisen sukupolven Apple Pencilille näyttää melko tyylikkäältä. Suojus sopii tiukasti kynän ympärille ja tarjoaa halutun suojan naarmuilta.

Pehmeä silikonimateriaali tuntuu mukavalta kosketuksessa samalla, kun se tarjoaa myös tarttuvan tunnelman. Tämän seurauksena sormesi pitävät kynää mukavasti. Kaiken lisäksi kannessa on kolme värivaihtoehtoa: musta, vaaleanpunainen ja valkoinen.

USP: Pehmeä silikonimateriaali

Tutustu Amazoniin

4. Fintie

Fintietä on kiinnittänyt silmäni laaja valikoima värikkäitä variantteja. Ne ovat kauniisti muotoiltuja ja tarjoavat tarvittavan suojan digitaaliselle kynälle.

Synteettinen nahka hienostuneella ammattitaidolla antaa sille esteettisen ilmeen. Ja läppäsuojus varmistaa, että lyijykynä pysyy tukevasti sisällä. Lisäksi siinä on pieni tasku, joka pitää USB-sovittimen turvassa.

USP: Värikäs muotoilu houkuttelevalla kuviolla

Tutustu Amazoniin

5. Hydream

Hydream on keksinyt vaikuttavan näköisen ihon uudelle Apple Pencilille. Silikonikotelossa on pehmeä pinta ja sen avulla voit ladata kynää magneettisesti. Siksi sinun ei tarvitse poistaa koteloa virran saamiseksi lyijykynästä.

Toinen tyylikäs iho on se, että se kestää vaivattomasti likaa ja naarmuja. Se varmistaa, että kärjessä on tarvittava suojus vaurioita vastaan.

Lisäksi seitsemän kaunista värivaihtoehtoa, kuten vaaleanpunainen, vihreä, violetti ja muut, varmistavat, että upean parin valitseminen ei ole iso juttu.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. ProCase

ProCase-pidikkeessä minuun on vaikuttanut paljon ammattimainen muotoilu. Jos haluat kannen olevan ihanteellinen ottelu johtajaprofiilisi kanssa, tämä voi olla syytä harkita vakavasti.

Koostumusnahan ulkopinnalle voidaan luottaa kestämään kolhuja. Läpän sisällyttämisen ansiosta voit pitää digitaalisen kynän turvassa.

Joustavan kuminauhan avulla voit kiinnittää kynän iPad Proon turvallisesti. Lisäksi ProCase-pidikekansi on saatavana vain neljällä sävyllä, mukaan lukien musta, punainen, ruskea ja laivastonsininen.

USP: Pro-näköinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. JIA kesäkuu

JIA JUN esittelee läpinäkyvän kotelon Apple Pencilille. Kun olet asentanut tämän holkin, voit ladata kynän magneettisesti poistamatta koteloa. Se on suunniteltu tarkalleen toisen sukupolven Apple Pencilille.

Tämä silikonisuojus tarjoaa pehmeän käyttökokemuksen ja parantaa pitoa. Jopa tuntien käytön jälkeen et tunne kramppeja sormissasi. Voit asettaa kynän kaltevalle pöydälle, koska sen silikonimateriaali estää putoamisen.

USP: Läpinäkyvä tapaus

Tutustu Amazoniin

8. WERONE

WERONE on suunnitellut tämän holkin erityisesti toisen sukupolven Apple Pencilille. Se on peittänyt kynän pienillä hiukkasilla, jotta se mahtuu sormellesi ja antaa sinulle parhaan otteen maalaamiseen, luonnosteluun, asiakirjan allekirjoittamiseen tai muistiinpanojen tekemiseen.

Tämä silikonikotelo halaa tiukasti Apple-lyijykynääsi ja suojaa sitä naarmuilta, iskuilta, lialta ja muilta vaaroilta. Voit ladata kynän magneettisesti, koska kumin iho ei vaikuta Apple Pencil -laitteen langattomaan lataamiseen. Tässä kotelossa on kärjen suojus kynän kärjen suojaamiseksi.

USP: Suojakärjen suojus

Tutustu Amazoniin

9. iMangoo

iMangoo tarjoaa sinulle yhden luukun ratkaisun toisen sukupolven Apple Pencil ja muiden siihen liittyvien lisävarusteiden, kuten kärjen ja latauskaapelin, tallentamiseen. Tämän tapauksen mitat 8 ”(P) x 2,4” (L) x 1,2 ”(K) kertovat paljon sen hyödyllisyydestä. Se on iskunkestävä EVA (etyleeni-vinyyliasetaatti) pussi lyijykynän korkin, muistikorttien ja vinkkien säilyttämiseen.

iMangoo on käyttänyt korkealaatuista EVA-materiaalia kynän naarmuuntumisen estämiseksi. Lisäksi sen sileä pinnoite antaa sinulle mukavan otteen, kun käytät kynää.

USP: EVA-materiaali

Tutustu Amazoniin

10. TechMatte

TechMatte tunnetaan korkealaatuisten Applen lisävarusteiden valmistuksesta. Tämä korkealaatuinen PU-nahkainen kotelo on yhteensopiva myös Apple Pencil ensimmäisen ja toisen sukupolven kanssa. Parasta tässä tapauksessa on, että siinä on sisäänrakennettu tasku salamasovittimelle ja latauskaapeli.

Cocoon suojaa kynääsi iskuilta ja naarmuilta ja tarjoaa erinomaisen suojan pölyltä ja lialta. TechMate on käyttänyt korkealaatuista valkoista PU-nahkaa ja pehmeää, naarmuttamatonta mikrokuitua.

USP: Sisäänrakennetut nahkataskut

Tutustu Amazoniin

Siinä on kaikki suosikkikannet Apple Pencilille!

Valintasi?

Luulen, että olet nauttinut seurastani tutkitessasi edellä mainittuja tapauksia. Mutta ennen kuin kiinnität katseesi muihin tarinoihin, jaa mielipiteesi niistä.

 • Parhaat iPad Pro 12,9 tuuman kotelot
 • Parhaat iPad Pro 11 tuuman kotelot
 • Muistiinpanosovellukset iPad Prolle ja Apple Pencilille vuonna 2018
 • Kuinka selvittää Apple Pencil Firmware -versio

Mikä Apple-kynän suojus näytti sinulle hyvältä?

Uusimmat viestit