Parhaat iPhone Xs Max -magneettikotelot vuonna 2021

iPhone Xs Max on yksi jättiläisistä puhelimista, kuten Tim Cook sanoi julkaisunsa aikana. Suurella näytöllä ja upealla näytöllä nautit varmasti jokaisesta hetkestä! Tästä huolimatta, jopa tämä jättiläinen tarvitsee suojaa. Olimme jo tarkastelleet joitakin hienoimmista iPhone Xs Max -koteloista, joissa ei ollut magneettikoteloa. Tänään tarkastelen ja annan yksityiskohtaisen selityksen joistakin parhaista iPhone Xs Max -magneettikoteloista. Voit valita minkä tahansa näistä tapauksista suojata lippulaivasi iPhonea.

1. PITAKA

PITAKA on yksi tämän segmentin ohuimmista koteloista, jonka ohuus on 0,65 mm, ja tietysti se antaa tukevan suojan. Tunne on pehmeä, helppo tarttua, liukumaton ja kevyt. PITAKA on valmistettu 100% aramidikuidusta, joten ole varma äkillisistä pudotuksista, se ei vahingoita petoa.

Kotelon sisällä olevat metallilevyt suojaavat metallipintojen iskuilta ja mahdollistavat sen liittämisen PITAKA-autotelineeseen. Se on saatavana 7 värivaihtoehtona, ja valitsisin tämän suosikkini magneettikoteloksi iPhone Xs Maxille. Ja lisäksi sillä on yli 250 positiivista arvostelua (5 tähteä).

USP: Ohut, mutta jäykkä!

Tutustu Amazoniin

2. Amovo

Olipa kyseessä jalusta tai lompakkokotelo, Amovo on saanut sen kattamaan kaiken yhdessä kotelossa! Kyllä, kuulit sen oikein! Siinä on irrotettava magneettisen iskunvaimennuksen takakansi ja pudotuskestävyys. Joten sinun ei tarvitse ostaa useita tapauksia, kun saat kaiken yhdessä!

Tämä kotelo tukee langatonta latausta, mutta sinun on poistettava lompakkokotelo, jotta se toimii. Ulkokuori on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja sisäkotelo on valmistettu laadukkaasta TPU: sta. Kotelo kestää helposti vahingossa tapahtuvat pudotukset ja iskut. Käteistä ja kortteja voidaan helposti tallentaa sisäänrakennettuun lompakkokoteloon, ja voit myös katsella suosikkielokuviasi, koska siinä on jalusta.

Amovo on saanut 300 positiivista arvostelua ja sitä lasketaan edelleen, koska se tunnetaan iPhone Xs Maxin all-in-one-kotelona! Jos haluat käyttää yhtä koteloa useisiin tarkoituksiin, Amovo on oikea tapa!

USP: Sisältää myös jalustan ja lompakon kotelon

Tutustu Amazoniin

3. Evutec

Evutec-kotelo on valmistettu aramidikuitumateriaalista, jota käytetään luodinkestävien liivien, kilpa-autojen jne. Tekemiseen. Tämä on viisi kertaa vahvempi kuin tämän magneettisen adsorptiokotelon samanpainoinen teräs. Mutta se ei tarkoita, että se on iso, se on vain 1,6 mm ohut ja kevyt.

Se tukee langatonta latausta, koska kotelon metalliosat eivät estä latausta. Lisäksi kotelon mukana toimitettu magneettinen tuuletusaukko varmistaa, että puhelinta voidaan käyttää handsfree-tilassa. Tämä on yhteensopiva vain iPhone Xs Maxin kanssa.

USP: Valmistettu aramidikuidusta

Tutustu Amazoniin

4. BB-kasvot

BB Face on suosituin tapaus magneettisen adsorptio-ominaisuuden suhteen. Olimme jo listanneet yhdeksi parhaimmista magneettikoteloista iPhone XR: lle ja tänään; meillä on se myös iPhone Xs Maxille. BB Face -kotelo antaa parhaan suojan reunoille ja kameralle.

Se on ohut tapaus, mutta ei ymmärrä sitä väärin suojauksen suhteen, koska se on valmistettu TPU: sta. Takana oleva kangas kosketus antaa sinulle täydellisen otteen ja varmistaa, että puhelin ei liu'u. Vain yksi haittapuoli, se ei tue langatonta latausta. Ja jos haluat silti ladata puhelinta langattomalla laturilla, sinun on ensin poistettava tämä kotelo.

USP: Ohut istuvuus ja iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

5. ZHIKE

ZHIKE on täydellinen esimerkki siitä, minkä magneettikotelon tulisi olla! 16 magneettikohdan etu- ja takakannessa se sopii iPhoneen samalla tavalla kuin magneetti sopii metallipintaan. Etukansi voidaan helposti irrottaa, koska se on aivan kuin läppäkansi. ZHIKE-kotelo on valmistettu metallista ja karkaistusta lasista etupuolella ja UV-pinnoitteesta takakannessa.

Se pystyy helposti käsittelemään äkillisiä iskuja ja pudotuksia. Lisäksi tämä kotelo voi suojata lippulaiva-iPhonesi naarmuilta, tahrilta, lialta ja pölyltä. Jos käytät jo näytönsuojaa, on suositeltavaa poistaa se ennen ZHIKE-kotelon asentamista iPhoneen. Koteloa on saatavana 7 eri värillä ja se tukee myös langatonta latausta.

USP: Valmistettu metallista

Tutustu Amazoniin

6. Laukku

Aivan kuten ZHIKE, Misscasin premium-kotelo on valmistettu metallista, mutta ainoa eroava asia on metallirungon sisäinen pehmeä tyyny. Se varmistaa, että kotelon metallirunko ei vahingoita iPhone Xs Max -laitettasi, ja antaa kestävän suojan. Lisäksi se tukee langatonta latausta, joka on kuin kakun kuorrutus, koska monet samanlaiset tapaukset eivät tue sitä.

Selkeällä karkaistulla lasilla, metallikehyksellä edessä ja takana sekä useilla magneettikohdilla tämä tapaus on täydellinen valinta iPhone Xs Max -puhelimeesi. Matkalaukkua on saatavana 4 kirkkaana värinä. Haluaisin henkilökohtaisesti mennä mustaan ​​kehykseen + selkeä selkä variantti. Kumman haluaisit valita?

USP: Magneettinen adsorptiotekniikka

Tutustu Amazoniin

7. LISÄÄ

Tämä on melko samanlainen kuin yllä olevat tapaukset, mutta se on vähän kallis verrattuna niihin. Mutta lisäkustannuksilla LISADE tarjoaa elinikäisen takuun ja 360 asteen täyden suojan. Joten jos kustannukset eivät ole ongelma, suosittelen, että valitset LISADEn tapauksen edellä mainittujen kahden samanlaisen tapauksen edessä.

Langaton lataustuki ja helppo asennus, se on yksi ohuimmista magneettikoteloista, joissa on magneettinen adsorptio. Vaikuttavin on anti-spy-nanokarkaistu lasi, joka tulee mikro-suljinnekniikan avulla. Tämän lasin avulla kukaan muu paitsi voit lukea iPhonesta. Se on parasta mitä rakastan tässä tapauksessa.

USP: Spy-karkaistua lasia

Tutustu Amazoniin

8. Varipos

Karkaistu lasimateriaali edessä ja takana varmistaa, ettei näytöllä ja takana ole naarmuja ja likaa. Magneettinen adsorptiotekniikka yhdessä kotelon useiden magneettisten pisteiden kanssa tekee siitä täydellisen sopivan iPhone Xs Max -laitteeseesi. Se tukee myös langatonta latausta, ja jos etsit lisää tällaisia ​​tapauksia, tarkista parhaat langattoman latauksen kanssa yhteensopivat kotelot iPhone Xs Maxille.

Tarkkojen aukkojen ja selkeän takaosan avulla voit esitellä iPhonea tyylikkäästi yhdessä metallikotelon tarjoaman suojan kanssa. Varipos-kotelo on mustaa ja hopeaa. Helppojen korvausten ja 24 tunnin sähköpostituen ansiosta se on helppo ottaa heihin yhteyttä ongelmien yhteydessä.

USP: Valmistettu metallista

Tutustu Amazoniin

9. Penvila

Penvilan kotelo on kristallinkirkas, ja siinä on sekä magneettinen metallikehys edessä että takana. Se on sileä ja tarjoaa täyden suojan iPhone Xs Max -laitteellesi, kun kotelo on 0,2 mm korkeampi kuin kameran linssi. Kaikki kulmat on suojattu metallikehyksessä olevalla sienellä.

Jos kotelosi on vaurioitunut tai jos sinusta tuntuu, että se ei anna asianmukaista suojaa, voit aina vaatia rahasi takaisin 3 kuukauden sisällä ostosta. Nyt tämä on paras asia. Penvilan koteloa on saatavana mustana, kultaisena ja punaisena.

USP: 3 kuukauden rahat takaisin -takuu

Tutustu Amazoniin

10. Z ZIKE

Haluatko saada iPhone Xs Maxisi erottumaan joukosta ja suojaamaan sitä myös? Tämä Z ZHIKE -kotelo voi olla valinta. Vahvan magneettikentän adsorptiotekniikan ansiosta tämä kotelo suojaa iPhonea parhaimmillaan! Kaksikerroksinen takakansi on valmistettu TPU: sta ja kestävästä puskurista; molemmat varmistavat, että iPhone selviää vahingossa.

Nanolasi takana ja korotetut kehykset suojaavat kameraa tasaisilla pinnoilla. Kotelon runko on puhdasta metallia ja sitä on saatavana 7 värivaihtoehtona.

USP: TPU-materiaali kestävällä puskurilla

Tutustu Amazoniin

Lopullinen tuomio!

Joten minkä näistä tapauksista ostat? Haluan ehdottomasti mennä PITAKA: n kanssa, jos esittäisin iPhoneani ja suojaa molemmilla. Ja toinen vaihtoehto olisi Amovo, koska se tarjoaa jalustan ja lompakkokotelon sekä magneettisen adsorption. Kerro meille valintasi alla olevissa kommenteissa.

Liittyviä tarjouksia maksettavaksi tänään

  • Halvimmat saatavilla olevat iPhone Xs Max -kotelot tänään
  • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot kortinhaltijalla
  • iPhone Xs Max -kotelot naisille
  • Parhaat akkukotelot iPhone Xs Maxille

Uusimmat viestit