Apple Watchin haitat, jotka sinun on tarkasteltava ennen ostamista

Niin paljon Apple Watchin ominaisuuksista ja upeista teknisistä tiedoista, entä asioiden toinen puoli? Kukaan ei voi kieltää sitä, että Applen ensimmäinen kannettava laite ansaitsee kaiken huomion ja hyppyn, johon se on tähän mennessä päässyt. Siellä on kuitenkin joitain porsaanreikiä monien houkuttelevien ominaisuuksien joukossa, jotka ovat edelleen piilossa Watchin vetoomuksen alla.

Koska Apple Watchin ennakkotilaus on alkanut tästä päivästä keskellä sekoitevastausta ja arvosteluita, joissa Munster jo ennustaa, että kello myydään todennäköisesti miljoona ensimmäisenä viikonloppuna, on aika tarkastella Watchin haittoja. Jos aiot ostaa Apple Watchin, haluaisit vilkaista kellon pimeitä puolia varmistaaksesi, tarvitsetko todella tätä kelloa vai voitko odottaa, että se valmistuu paremmin seuraavan sukupolven aikana.

Apple Watchin haitat, joista sinun tulisi olla tietoisia

Melko hitaasti

Jotta lapio voidaan kutsua lapioiksi, Apple Watchin on saatava toimintansa yhteen ja suoritettava vähän nopeammin kuin siitä on ilmoitettu. Käyttäjänä en haluaisi ostaa niin kallista kelloa, joka on toiminnallisuudeltaan liian myöhässä.

Vain 75 Mt valokuvien tallennustilaa

Voit tietysti tallentaa tonnia suosikkivalokuviasi iPhoneen tai iCloudiin ja säästää arvokasta Apple Watchiasi siististä tilaa varten, mutta vain 75 Mt: n valokuvien tallennustila ei tee ollenkaan hyvää vaikutelmaa. Apple Watchilla olisi parempi tarjota enemmän tilaa, jotta voit pitää joitain henkilökohtaisia ​​valokuviasi tai videoita paikallisesti.

Apple Watchissa on yhteensä 8 Gt sisäistä tallennustilaa, josta musiikille on vain 2 Gt tallennustilaa. Valitusta mallista riippumatta, kellolla on sama tallennuskapasiteetti.

Akku kestää tuskin koko päivän

Apple Watchin akku kestää tuskin koko päivän laajamittaisen käytön jälkeen. Katsaus monien asiantuntijoiden saamiin varhaisiin arvosteluihin viittaa siihen, että joudut metsästämään virtalähdettä useammin, jotta kellosi olisi ladattu. Se ei todellakaan tule laitteeksi, joka maksaa sinulle niin paljon.

Verrattuna muihin halvempiin älykelloihin Apple Watchin akun käyttöikä taistelee.

Liian riippuvainen iPhonesta

Koska Apple Watchilla ei ole omaa GPS-tekniikkaa, se luottaisi vahvasti iPhoneen auttamaan sitä monien toimintojen, kuten viestin lähettämisen tai soittamisen, suorittamisessa. Sinun olisi pidettävä iPhonea mukanasi, jotta kellosi pysyy hengissä ja potkaisi useita rikkaita toimintoja varten. Entä jos olet unohtanut ottaa iPhonen mukaasi, eikö se tekisi kellosta tasoitusta?

Vielä enemmän muodikasta tavaraa

IPhone voi tehdä melkein kaikki toiminnot, joita Apple Watch voi tehdä. Joten, miksi valita tämä erittäin kallis kello vain muodin tekemisen vuoksi? Kellon on oltava itsenäinen ja kyettävä houkuttelemaan käyttäjiä sen perusteella, mitä se voi tehdä, mitä iPhone ei.

Lyhyesti yrittää tehdä liikaa asioita

Apple Watch on epäilemättä yksi kauneimmista puettavista laitteista. Kello kuitenkin romahtaa yrittäessään tehdä liikaa asioita ensimmäisessä sukupolvessaan. Tietenkään edes iPhonet eivät olleet yhtä suuria kuin nykyään vuonna 2007, mutta ostajana sinulla on kaikki oikeus odottaa kellolta vain parasta.

Ei riittävän johdonmukainen

Koska Apple Watch kytkee näytön päälle vasta, kun katsot sitä nähdäksesi aikaa, tämän toiminnon kanssa ei ole paljon yhdenmukaisuutta. Bloombergin mukaan joskus Apple Watch ei aktivoi näyttöään edes napauttamalla sitä. Joskus sinun on liikutettava ranteesi ylöspäin, jotta se aktivoi näytön.

Haluat, että kellosi näyttää ajan milloin tahansa ilman vaivaa. Jos kello ei suorita perustoimintoa kunnolla, sitä on varmasti parannettava.

Uusimmat viestit