Parhaat vedenpitävät kotelot AirPod- ja AirPods 2 -laitteille vuonna 2021

Kun Apple lanseerasi ensimmäisen AirPod-parinsa joulukuussa 2016, kuntoilun harrastajat olivat innoissaan. He löysivät täydelliset ja korkealaatuiset Bluetooth-kuulokkeet, jotka ovat mukavia ja käteviä käyttää. Käyttämällä hihnoja käyttäjät voivat varmistaa, että kaksi palkkia voivat pysyä yhdessä eivätkä koskaan eksy. Ulkoharjoittelu on kuitenkin rajoitettua, jos sataa. Onneksi AirPod- ja AirPods 2 -laitteiden vedenpitävät kotelot voivat suojata nappikuulokkeita.

 1. Katalysaattori
 2. Filoto
 3. KMMIN
 4. SeKunmRy
 5. LisääAcc
 6. GOGOSODU
 7. Rockindeer
 8. Spigen
 9. Mortek
 10. Linkkimainen

1. Katalysaattori

Katalyyttinen menetetty vedenpitävä kotelo tekee elämästäsi helppoa. Olitpa sitten kotona, toimistossa tai ulkona, tämä pudotuksenkestävä suojakansi suojaa AirPod-laitteitasi kaikissa tilanteissa. Parasta tässä lisävarusteessa on se, että se on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa; sinun ei tarvitse poistaa sitä ennen kuin asetat latausmatolle.

Silikonitiiviste suojaa AirPod-laitteitasi naarmuilta; käytä sulkurengasta, ja voit sitoa kotelon reppusi, totesi ja housusi kanssa.

USP: Langattoman latauksen yhteensopivuus

Tutustu Amazoniin

2. Filoto

Filoto tarjoaa sinulle silikonikotelon, joka on suunniteltu erityisesti AirPod-laitteille. Tämä kevyt ja ohut kansi antaa sinulle kosketuksen tunteita. Iskunkestävä ja naarmuuntumaton kotelo on leikattu tarkasti, jotta latauspisteeseen pääsee nopeasti ja helposti.

Pehmeä silikoni pitää sen joustavana ja mukavana kaikissa tilanteissa. Voit helposti asentaa AirPods-latauskotelon ja pysyä sitten huolettomana. Suojaa AirPod-laitteesi matkoilla irrotettavalla, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla karabiinilla. Voit kiinnittää AirPods-kotelosi vyösi tai suurempiin laukkuihisi.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

3. KMMIN

Erittäin tiivistetyn kannen ja kestävien materiaalien ansiosta tämä IP68-vesitiivis kotelo voidaan upottaa 1 metrin syvyyteen. Se voi myös estää vieraita esineitä ja pölyä vahingoittamasta kallisarvoisia AirPod-laitteitasi.

Lisäksi se on valmistettu kestävästä, myrkyttömästä, hajuttomasta ja pehmeästä kaasufaasista silikageelistä, joka antaa mukavamman tunnelman. Se tukee myös langatonta latausta ja on saatavana eri väreinä mieltymystesi mukaan.

USP: Myrkyttömät materiaalit ja kauniit värit

Tutustu Amazoniin

4. SeKunmRy

SeKunmRy esittelee korkealaatuisen vedenpitävän kotelon, joka on valmistettu iskunkestävästä silikonista. Se on AirPods-latauskotelon täydellinen suojakansi ja iho vaikuttavalla muotoilulla ja ylellisellä laadulla. Pölyä kestävä pinta pitää uuden pitkään ja suojaa AirPod-laitteitasi pölyltä.

Voit asentaa sen nopeasti ja pitää AirPodit mukanasi juoksun, vaelluksen, matkan, kiipeämisen, hiihdon, kalastuksen, telttailun jne. Aikana. Voit käyttää synkronointipainiketta ja salaman laturipistettä helposti kotelossa.

USP: Vaikuttava muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. LisääAcc

AddAcc-vedenpitävässä kotelossa on IP68-suojaus, jonka avulla voit pysyä veden alla (6,6 jalkaa) tunnin ajan. Tämä iskunkestävä ja pudotuksenkestävä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta TPU-nahasta. Armeijan vakiomateriaali pitää AirPod-laitteesi iskunvaimentimena ja suojaa palkoja naarmuilta.

Voit tarkistaa, että irrotettava katoamisen estävä karabiini on suunniteltu handsfree-kokemusta varten. Voit ladata AirPodit, kun kotelo on asennettu. Katso pölysuojuksen muotoilua, joka estää pölyn pääsyn koteloon.

USP: Ensiluokkainen TPU-iho

Tutustu Amazoniin

6. GOGOSODU

GOGOSODU on valmistanut iskunkestävän ja rikkoutumattoman suojan korkealaatuisesta silikonimateriaalista. Tämä vedenpitävä kotelo suojaa AirPod-laitteitasi useilta vammoilta, kuten naarmuilta, naarmuilta ja halkeamilta.

Tässä kannettavassa ja käytännöllisessä kotelossa on suojaava silikonisuojus avainnipun sulkimella, mikä mahdollistaa AirPods-kotelon kiinnittämisen reppuun, matkalaukkuun ja housuihin.

USP: Muodikas muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. Rockindeer

Rockindeer toimittaa FDA-sertifioidun silikoni-AirPods-kotelon, joka on valmistettu elintarvikekäyttöisestä silikonimateriaalista. Tämä tarkoittaa, että se ei haise pahalta eikä aiheuta haittaa ihollesi.

Valmistaja on asentanut pieniä tiheitä kuplia sisälle suojaamaan AirPodeja naarmuilta ja putoamisilta. Jotta kiinteistösi olisi kestävämpi, Rockindeer on sekoittanut korkealaatuista elastista kumimateriaalia silikoni-AirPods-koukkuun ja hihnaan.

USP: FDA-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

8. Spigen

Minun mielestäni Spigenin kanssa ei voi koskaan mennä pieleen. Tuotemerkki on kaiverrettu itselleen kapealla, joka puhuu laadusta, luottamuksesta ja kestävyydestä. Samoin kuin iPhone 11 -sarjan kotelot, AirPods-kotelo on totta kaikille näille kriteereille. Tarkka istuvuus tarjoaa täydellisen peiton samalla kun kotelo on ohut (0,07 tuumaa), kevyt ja taskuystävällinen.

Voit joko työntää sen taskuun tai ripustaa avaimenperän aukon avulla. Rakennettu korkealaatuisella silikonilla, se tarjoaa iskunvaimennuksen, naarmuuntumaton, mukavan otteen ja moitteeton käden tuntuma. Ohut muotoilu ja tarkat aukot tukevat sekä langallista että langatonta latausta.

USP: Naarmunkestävä

Tutustu Amazoniin

9. Mortek

Mortek tarjoaa 100% vedenpitävän silikonikotelon AirPod-laitteille. Sen mukana tulee kadonneen avaimenperä AirPod-laitteidesi turvallisuuden takaamiseksi. Älä koskaan ole huolissasi vedestä ja naarmuista, koska pehmeä silikonimateriaali antaa sinulle mukavan kokemuksen ja pitää AirPod-laitteesi suojattuna pölyltä ja lialta.

Tarkka virran pohjareikä tarjoaa nopean ja helpon pääsyn salamaporttiin, jotta voit ladata AirPod-kotelosi mukavasti. IP67-luokiteltu vedenpitävä kotelo antaa sinun mennä alas 3,3 jalkaa; tässä tapauksessa on viisikerroksiset vedenpitävät tiivisterenkaat, jotka suojaavat AirPod-laitteitasi vesivahinkoilta, kun olet kiireinen ulkoilmassa.

USP: IP67 testattu

Tutustu Amazoniin

10. Linkkinen

Linklike antaa sinulle viisi yhdessä AirPods-lisävarustepaketin, joka sisältää vedenpitävän kotelon, magneettisen kadonneen hihnan, nahkalaukun, sulkurengas ja Apple Watch -nauhapidikkeen. Huomattava ominaisuus on voimakkaat tiivistysrivat, jotka antavat erinomaisen pitolujuuden. Lisäksi tämä päivitetty vedenpitävä kotelo estää veden pääsyn koteloon.

Ennen kuin tuote saapuu kotiovellesi, Linklike on testannut voimansa estääkseen irtoamisen tai venymisen. Tämä testi varmistaa, että AirPod-laitteesi eivät koskaan vahingoitu usein pudotuksista ja naarmuista.

USP: Käyttäjäystävällinen materiaali

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona!

Elämä voi asettaa sinut mihin tahansa tilanteeseen, ja sinun on oltava valmis vastaamaan kaikkiin haasteisiin. Koska iPhonen lisävarusteet ovat kalliita, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota AirPod-laitteisiin. AirPod-laitteiden vedenpitävät kotelot suojaavat kuulokkeitasi missä tahansa.

Voit myös tutkia:

 • Parhaat Apple TV 4K -lisävarusteet
 • AirPods-nahkainen kotelo Kulorilta
 • Parhaat Apple Watch -sarjan 4 urheiluhihnat
 • Parhaat terveystarvikkeet iPhonelle ja iPadille

Minkä vedenpitävän kotelon ostat AirPod-laitteille? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit