iPhone X: n soittoäänenvoimakkuus on alhainen saapuvaa puhelua varten? Tässä on miksi

IPhone X -soittoäänen äänenvoimakkuus oli liian alhainen saapuville puheluille. Yritin lisätä äänenvoimakkuutta ja jopa nollata älypuhelimen, mutta turhaan. Soittoäänen äänen outo käyttäytyminen jatkoi piiloutumista kanssani, kunnes minulla oli käyttöliittymä tämän tunnetun ominaisuuden kanssa - "Huomio tietoinen."

TrueDepth-kameralla toimiva Attention Aware vähentää iPhonen X-äänenvoimakkuutta automaattisesti, kun katsot laitettasi. Ja kun et kiinnitä huomiota älypuhelimeesi, se lisää äänenvoimakkuutta. Lisäksi se himmentää laitteen näyttöä, kun et katso sitä. Lisää hyppyn jälkeen:

iPhone X: n soittoäänen hiljaisuus tai iPhone X ei soi kovasti saapuvissa puheluissa? Tässä on miksi

Käytännössä se on hyvin harkittu ominaisuus ja suunniteltu älykkäästi vastaamaan tarpeitasi. Lisäksi se estää myös tarpeettoman akun kulutuksen.

Entä jos tämä ominaisuus on sinulle hieman outo, koska haluat, että soittoäänen voimakkuus käyttäytyy normaalisti? Ei hätää, voit halutessasi poistaa huomion tietoisen käytöstä iPhonessa X palataksesi normaaliin tilaan.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Asetukset-sovellus iPhone X: ssä.

Vaihe # 2. Napauta nyt Kasvotunnus ja kirjoita Salasana.

Vaihe # 3. Seuraava, sammuttaa Huomio tietoisia ominaisuuksia.

Se on tehty! Tästä eteenpäin iPhonen X-soittoäänen voimakkuus ei laske, vaikka katsot älypuhelinta.

Jos haluat joskus saada tämän älykkään ominaisuuden takaisin toimintaan, noudata näitä samoja vaiheita ja kytke lopuksi huomion tietoisten ominaisuuksien kytkin päälle.

Se on tehty!

Ota kantaa

Onneksi en enää ihmettele, miksi iPhonen äänenvoimakkuushälytykset käyttäytyvät niin epänormaalisti. Vaikka se on yksi Applen lippulaitteen suurimmista kohokohdista, jotkut teistä eivät ehkä ole tietoisia siitä. Kerro minulle, mitä mieltä olet tästä ominaisuudesta?

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat kotelot iPhone X: lle
  • Kuinka käyttää kasvotunnusta iPhonessa ja iPad Prossa
  • Vinkkejä kasvotunnuksen nopeuttamiseen iPhonessa
  • Vinkkejä palavien ongelmien välttämiseen iPhonessa

Uusimmat viestit